סקר שישבת

../images/Emo54.gif../images/Emo109.gifסקר שישבת../images/Emo9.gif

חגים:
ראש השנה- להתארח או לארח?
שנהיה ל______ ולא ל______
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה
תפוח עם דבש או בלי?
מה אתם לובשים לערב חג?
המאכל הכי ראש השנתי-
כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין)
צמים או לא?
ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?
מה הכי חסר לכם בכיפור?
טוחנים בסעודה מפסקת..?
מתקלחים בכיפור?
על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
סוכות (או סוקות במלעיל)
בונים סוכה?
מקשטים אותה?
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
יש אושפיזין אצלכם?
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? שנה חדשה
איך התחילה לכם השנה?
מה הציפיות לשנה החדשה?
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?
מחכים לחופש של סוכות?
איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
מחכים לחורף?
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
לכמה הופעות הלכתם השנה?
איזה הייתה הכי טובה?
איזה התחלות חדשות היו לכם?
איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
מתחילים ברגל ימין או שמאל?
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?
ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..?
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?

שנה טובה(?)

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? להתארח. שנהיה ל______ ולא ל______ (?) הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? אוכל של סבתא
תפוח עם דבש או בלי? עם. מה אתם לובשים לערב חג? כרגיל. ג'ינס וחולצה שחורה. המאכל הכי ראש השנתי- רימוווווון. כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? לא ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? בלי לשים לב? אף פעם. אני שמה לב כשאני מדליקה אור וזה קורה ביום כיפור כמו ביום רגיל. מה הכי חסר לכם בכיפור? שאין כמעט מחוברים במסנג'ר. טוחנים בסעודה מפסקת..? כן. מתקלחים בכיפור? כן. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? כל מיני... סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? אצל סבא וסבתא מקשטים אותה? בעבר, אני קישטתי. אבל עכשיו כשיש את כל הבני דודים הקטנים, אני אשאיר להם את העבודה המהנה הזאת. אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? 7? קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? קישוטים כאלה מנייר וצבעי גואש. יש אושפיזין אצלכם? לא אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? מגניב. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק.
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? התחילה בסדר, התחלה חדשה בבי"ס חדש. מה הציפיות לשנה החדשה? היא תהיה עמוסה מאוד. מלא מלא לימודים ואני צריכה להשקיע כדי להתקבל לתיכון שאני רוצה, צופים- מלא מלא טיולים של קורס ופעילויות. וגם הבילויים הרגילים.
מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? מה שאני עושה עכשיו מחכים לחופש של סוכות? כןןןןן איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? עם חברות מערים אחרות שיוצא לראות רק בחופשים
ומשפחה. מחכים לחורף? חח כן, למרות שבחורף אני אחכה לקיץ. מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות, חופש הכי ארוך. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? לא יודעת.
מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לא יודעת. איך אתם מסכמים את השנה שעברה? חרא. לכמה הופעות הלכתם השנה? לא כ"כ ספרתי אבל יותר מ25. איזה הייתה הכי טובה? אביב גפן בתאטרון- עשור לשומקום. איזה התחלות חדשות היו לכם? היו כל מיני קשרים עם בנים, חברות חדשות מהבי"ס החדש, בי"ס חדש(!), וגדלתי בשנה! איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? כלמיני. מתחילים ברגל ימין או שמאל? אני אנסה בימין למרות שהמצברוח על הפנים עכשיו. מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? להנות! ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אמא. כי המשפחה מסורתית. אצל אבא זה בקיבוץ וזה אז אין שומדבר מיוחד. ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? לכל מי שאני אוהבת, לכל מי שעוזר לי ותומך בי, לכל מי שאמר לי אי פעם שהוא אוהב אותי והתכוון לזה, לכל מי שמכבד אותי ומעניין בי, לכל מי שגורם לי להרגיש מיוחדת וחשובה. אני אוהבת אותכם.
ושיהיה לכם רק טוב.

../images/Emo9.gif..

ראש השנה- להתארח או לארח?גם וגם שנהיה לטוב ולא לרע הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה-אוכל תפוח עם דבש או בלי?עם ובלי אבל עם זה נחמד. מה אתם לובשים לערב חג?בגדים? המאכל הכי ראש השנתי-תפוח בדבש? כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא?לא למה מה קרה? ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?28479238579834 מה הכי חסר לכם בכיפור?שומדבר. טוחנים בסעודה מפסקת..?סעודה מפסקת 80 פעם ביום חח. מתקלחים בכיפור?ברור. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?לא הולכת לכפר.. סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה?כן מקשטים אותה?ברור אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?לא הפסקתי:] קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?גם יש אושפיזין אצלכם?לא אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?וואלה? שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?זאת ילדה קטנה. התעללות בילדים הייתי אומרת. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?נחמד+ מה הציפיות לשנה החדשה?להצליח בלימודים. מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?ללמוד? מחכים לחופש של סוכות?מאוד איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?עם משפחה חברים, מחנה, ת"א, הופעות וכו'. מחכים לחורף?כןןןןןן מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?לאדעת. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?אין לי מושג. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?ממ הרבה\: איך אתם מסכמים את השנה שעברה?חרא. לכמה הופעות הלכתם השנה?אוהו..מלא. לא זוכרת איזה 20+ איזה הייתה הכי טובה?אין אחת מוסיימת. איזה התחלות חדשות היו לכם?לאדעת איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?חסויP: מתחילים ברגל ימין או שמאל?ימין מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?לאדעת ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אבא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?לכולם-שנה טובה ומתוקה. תאכלו ותהיו בריאים

AvtipuS

New member
אע

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? לארח. שנהיה לבן שטרית ולא לשמי. הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה-גפילטע |אשכנזי| תפוח עם דבש או בלי? עם. מה אתם לובשים לערב חג? בגדים. המאכל הכי ראש השנתי- גפילטע! |אשכנזי| כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? לא. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? צמתי, בערך, רציתי לקרוא ספר והיה חושך אז הדלקתי תאור שבסלולרי שלי >.< מה הכי חסר לכם בכיפור? אופניים
טוחנים בסעודה מפסקת..? לע. מתקלחים בכיפור? לע. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? שומדבר. סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לא נראה לי... מקשטים אותה? אע. אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? מזמן. קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
יש אושפיזין אצלכם? אע. אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? כן. וזה אשפוז לא אישפוז. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? לא זה ולא זה. שלומית-שלומית. בונה- זה בעצם בונא, כמו בונא בא לי הופעה. סוכה-מילה נפוצה ברוסית שמתארת את המקצוע העתיק ביותר בעולם. שלומית, בונא סוכה! שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? ככע ככע. מה הציפיות לשנה החדשה? שיהיה טוב. >.< מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? לשלם ביטוח רכב
מחכים לחופש של סוכות? בוודאי! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? מחשב, משפחע וחברים >.< מחכים לחורף? כןןןןןןןןןןןןןןןןן. מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות.בלאט. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? אין. מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? לזכות ב 50 מיליון שקלים >.< איך אתם מסכמים את השנה שעברה? סוף חטיבה. >.< לכמה הופעות הלכתם השנה? הרבה. איזה הייתה הכי טובה? העשור של היהודים. איזה התחלות חדשות היו לכם? פוף. הרבה. איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? פןף. הרבה. מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין. מה אני שמאלני? >.< מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? לא יודע. ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אמ. בסביבות 11 שנים זה בצד של אמא כי מגיל 4 ההורים גרושים.
ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שנה טובה. לכולם.

ס ט י י ק

New member
>>>><<<<<

ראש השנה- להתארח או לארח?להתארח שנהיה ל______ ולא ל______ ראש ולא לזנב? נו מה>><< הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה:חופש תפוח עם דבש או בלי?בלי מה אתם לובשים לערב חג?מזה חשוב המאכל הכי ראש השנתי-דג? כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא?אולי ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?אלף? מדליקה חופשי מה הכי חסר לכם בכיפור?שומדבר טוחנים בסעודה מפסקת..?לא מתקלחים בכיפור?אולי על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?שומדבר סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה?לא מקשטים אותה?לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?אף פעם לא הייתה לי סוכה... קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? יש אושפיזין אצלכם?הא?!? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?מאוד מעניין שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?פמיניזם שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?פסדר מה הציפיות לשנה החדשה?נה מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?כלום מחכים לחופש של סוכות?כןןןן איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?להעביר בשינה בילויים והממ...כיף. מחכים לחורף?כןן מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?נה מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? איך אתם מסכמים את השנה שעברה?פסדר לכמה הופעות הלכתם השנה?לא ספרתי...אני מאמינה שבסביבות ה10+ איזה הייתה הכי טובה?לאדעת היו הרבה טובות איזה התחלות חדשות היו לכם?שוש>>>>>>>>>< איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?E%^$% מתחילים ברגל ימין או שמאל?שמאל מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?^____^ ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..?אמא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי?שנה טובה.לכולם נו מה.

שנה טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? לארח
שנהיה לראש ולא לדג חחחח
הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? שנה חדשה. תפוח עם דבש או בלי?עם דבש
מה אתם לובשים לערב חג?גינס חדש משהו יפה! המאכל הכי ראש השנתי-לא יודעת
כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא?בדרך כלל לא. אבל אולי השנה ננסה לצום. ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? חחח הרבה! מה הכי חסר לכם בכיפור?מוזיקה, מחשב, פלאפון. טוחנים בסעודה מפסקת..?לא, כי ברוב הפעמים גם לא צמתי. מתקלחים בכיפור?לא. סך הכל יום אחד. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? אבקש סליחה מכל האנשים שחשובים לי. וזהו. סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה?כן
מקשטים אותה? ברור
אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? מקשטת
קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ? של שרית חדד בעיקר. אבל פעם גם הייתי מכינה. יש אושפיזין אצלכם? מה זה? אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?לא. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? פמיניזם
שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? בסדר. מה הציפיות לשנה החדשה? להיות אדם טוב יותר! מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?להתחיל ללמוד נהיגה
מחכים לחופש של סוכות?ברור!! איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי? עם כל החבר'ה. מחכים לחורף?ברור
מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי? סוכות
איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? Nirvana - Lithium מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? הרבה. איך אתם מסכמים את השנה שעברה? חרא!! לכמה הופעות הלכתם השנה? לא יודעת לא ספרתי.. איזה הייתה הכי טובה? של אביב גפן בניצנים! איזה התחלות חדשות היו לכם? חברים חדשים, חבר! איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? ללמוד! מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין! מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? כבר התחלתי את הדרך המושלמת. אני מקווה! ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? אבא! ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שנה טובה לכל עם ישראל

orkerist

New member
../images/Emo26.gif

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח? להתארח
שנהיה ל______ ולא ל______ גויאבה, חציל הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה? חופש
תפוח עם דבש או בלי? בלי, אלא אם כן בראש השנה מה אתם לובשים לערב חג? בגדים המאכל הכי ראש השנתי- פתי בר עם שוקולדP: כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא? תלוי ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון? על זה אני לא מקפיד
מה הכי חסר לכם בכיפור? ממ כלום, תאמת. טלוויזיה אני לא רואה במילא. טוחנים בסעודה מפסקת..? לא.. מתקלחים בכיפור? כן. על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה? אכילת פיתות בפסח:-| סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה? לפעמים מקשטים אותה? יא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט? בניתי עד כה רק פעם אחת. אז אפשר להגיד שלא הפסקתי...? קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?שרית חדד. לגזור לגזור לגזור!!!! יש אושפיזין אצלכם? היי היי, בלי קללות
אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז? מגניב. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו? מדענית מטורפת שמנסה להשתלט על העולם בסתר. שנה חדשה איך התחילה לכם השנה? ממ סבבה
אני לא במוד(mood, לא mode) של פילצון. מה הציפיות לשנה החדשה? האמ. מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"? מחכים לחופש של סוכות? דהההההה[דה במובן הרוסי, לא הפקאצי] איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?תראו, יש בתכנון ויש בפועל
מחכים לחורף?דה מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?דה. סתם, סוכות. איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו? עונות- אביב גפן:) מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם? כלמיני. איך אתם מסכמים את השנה שעברה? סבבה
לכמה הופעות הלכתם השנה? 4-5.. איזה הייתה הכי טובה? אם אני אגיד אינפקציה זה יהיה משוחד.. אז אינפקציה+מוניקה סקס איזה התחלות חדשות היו לכם? גרר איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה? גרר מתחילים ברגל ימין או שמאל? ימין. אופטימיות רולז
מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת? יום עבודה של 8 שעות בצופים? ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..? הצד של אמא בחו"ל. ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? שנה טובה לכולם, ותזכרו ש"הו" זה 6 בתאילנדית, ככה שסנטה לא כל כך תמים...

לה לה לה תקראו אותי תקראו אותי

חגים: ראש השנה- להתארח או לארח?
לארח שנהיה ל______ ולא ל______
שנהיה לזנב ולא לארנב הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים ראש השנה
בלאגן תפוח עם דבש או בלי?
עם מה אתם לובשים לערב חג?
אותו דבר כמו לכל מקום- פיג'מה המאכל הכי ראש השנתי-
רימון!! כיפור (רציתי אייקון שופר אבל אין) צמים או לא?
מי יודע ת'אמת- כמה פעמים הדלקתם אור בלי לשים לב בכיפור האחרון?
עשרות פעמים מה הכי חסר לכם בכיפור?
אנשים מגניבים ברכבת טוחנים בסעודה מפסקת..?
מעולם לא עשיתי כזאת מתקלחים בכיפור?
אם מסריח לי על איזה חטאים אתם הולכים לכפר הכיפור הזה?
הו תודה על השאלה הפולשנית מידי סוכות (או סוקות במלעיל) בונים סוכה?
לא מקשטים אותה?
לא אם לא-באיזה גיל הפסקתם לקשט?
שנים שנים אגו. ושלא תחשבו שאני לא אוהבת לקשט סוכות, פשוט אין סוכות בסביבה שלי יותר.. קישוטים קנויים ונוצצים כשרית חדד בהופעה או קישוטים ביתיים שניתן לקרוא מהם את התרחשויות השבוע האחרון בבורסה ?
ברור שבורסה! ושיהיה נוצץ ויפה אבל הכל הום-מייד. איכס דברים שקונים בחוץ, זה ממש כמו להוריד מגוגל במקום לצייר לבד. יש אושפיזין אצלכם?
אה? יש עוד זמן עד סוכות . אגב אושפיזין-הידעת שאם כותבים תפוז באנגלית בלי לשנות לאנגלית במקלדת יוצא אישפוז?
כן, בלי י' אבל. גיליתי שנה שעברה. שלומית בונה סוכה- פמיניזם או סתם גבר שמעביד את אשתו?
שיר של משינה שנה חדשה איך התחילה לכם השנה?
סביר +- מה הציפיות לשנה החדשה?
שתיגמר כמה שיותר מהר מה אתם מתכננים לעשות "אחרי החגים"?
פסיכומטרי, צבא מחכים לחופש של סוכות?
לא איך אתם מתכוונים להעביר את החגים ועם מי?
לבד\רנדומלים, מחשב והופעות מחכים לחורף?
מאוד!!! כן!! מאוד! מה החג האהוב עליכם מבין חגי תשרי?
סוכות איזה שיר מסמל לכם את התקופה עכשיו?
שתיל (אה?) מה רציתם לעשות השנה ולא הספקתם?
הכל איך אתם מסכמים את השנה שעברה?
בזבוז אחד גדול לכמה הופעות הלכתם השנה?
20, 30. השנה התחלתי עם טירוף ההופעות האלו, לפני זה לא היו הופעות כלל.. איזה הייתה הכי טובה?
האחרונה של אטליז בג'ה פן איזה התחלות חדשות היו לכם?
חברים חדשים איזה התחלות חדשות הייתם רוצים שיהיו השנה?
חיים חדשים מתחילים ברגל ימין או שמאל?
שמאל לבנתיים מה הדרך המושלמת בשבילכם לפתוח את השנה החדשה וסליים את הקודמת?
מוות ותחייה מחדש ת'אמת- מעדיפים לעשות חג בצד של אמא או בצד של אבא..?
אמא ולסיום-מה אתם מאחלים, ולמי? אני מאחלת מיליון אור אושר ואהבה , לעצמי, ומיליון כניסות לאתר- לאינפקציה. שנה טובה לכולם

דיסטו

New member
שלח לי למייל תסריט!

קקר אחד, אנחנו הולכים להרוס גם את הפורום הזה ולהפוך אותו למפגש חברתי פנימי של אוף טופיק אחד גדול?

Gefi Giraf

New member
אני לא קקר... |שתו"ס|

זה סתם הריח מסביב. זה לא אשמתי... הא הא!! שתו"ס כמה זמן לא עשינו כזה?! עד ההופעה של סינרגיה את תקבלי ממני תסריט. מבטיח, טוף?

למעלה