-חם לי
-קר לי

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo150.gif-חם לי ../images/Emo68.gif-קר לי

טוב מכיוון שאני כאן כבר כמה ימים רציתי לפתוח דיון משלי. אז...איך תמיד לבנים חם ולבנות קר? הדוגמה הכי קרובה אני יכול לקחת מהכיתה שלי (אני סטודנט), שתמיד הדיון נע סביב המזגנים. הדבר המעניין שהבנות שתמיד קר להן, באות בלבוש מינימליסטי, או עם מחשוף כזה עמוק שמאפשר איוורור מלא שם... מה אתם חושבים וחושבות על העניין? האם הבנות צריכות לסחוב איתן ביגוד יותר חם או הבנים צריכים לסבול בשקט? (כשקר אפשר ללבוש עוד שכבה, כשחם אין מה לעשות)

אצלנו זה..

המרצה שמפעיל את המזגן שמשום מה לא משפיע עליו וכל הכיתה בוכה לו שיכבה אותו..... אבל הוא שם זין ולא מתייחס ורק אחרי איזה 10 הערות ואחת קרציה שיושבת לו על הוריד הוא מכבה... ואז שולח אותנו אחרי 2 דקות להפסקה... ואז כשאנחנו חוזרים המזגן שוב עובד...

pain is MY love

New member
זה לא מדוייק!

לבנות תמיד קר! פשוט תמיד! למשל אתמול במסיבה אני לבשתי חצאית מיני וגופיה וקפאתי מקור אבל זה ברור. לידי עמדה חברה שלי עם ג'ינס, גופיה, סוודר ורעדה מקור כאילו היא עומדת למות עוד שנייה. ולא היה יותר מדיי קר אפילו... בנות לא חייבות ללבוש מחשופים עמוקים כדי למות מקור בנות פשוט סובלות מהקור הרבה הרבה יותר ותהרגו אותי אבל אני באמת לא מבינה למה...

BenisaaC

New member
אה זה פשוט...

לנשים יש פחות מים בגוף ושכבות שומן יותר דקות שני אלה נותנים בידוד ולכן יש פחות... מה תגידו על זה סטודנטים??חחח

Black Star

New member
דווקא זה לא נכון...

אחוז השומן אצל נשים יותר גבוה מאצל גברים, באופן מובהק...

מ א י ה 23

New member
בואו אני אסביר לכם למה

לבנות יש שכבות שומן רבות יותר העוטפות אותן ודווקא בגלל הבידוד הזה הן לעיתים לא מרגישות שחם בחוץ (החיישנים נמצאים בעור אך לא משקפים את טמפ' הגוף באמת..) הקיצר זה ההסבר האמיתי ולמרות שהוא לא ממש מלא , זה הסבר שנלמד מפי פרופסור מומחה בענייני מערכות חישה אז נראה לי שזה נכון.. ואגב לי לא "תמיד" קר .והאמת שאצל בנות מלאות יותר אני רואה שחם להם יותר.. אז בעצם אין לי מושג..

ת מ ו ז

New member
לא תמיד.... שונאת הכללות... ולי חם

זה אומר שנאי גבר ? לא.... תלוי בבן אדם

Piren

New member
חחח

הביגוד המנימליסטי בהחלט משחק כפקטור .. אבל יש עוד סיבות http://www.straightdope.com/columns/020607.html וכן הן צריכות ללבוש עוד שכבות אם הטמפרטורה מפריע להן.. הן לא יכולות לבחור במראה שלהן על חשבון הנוחות (והזיעה
) של האנשים שאיתן

למעלה