ראש בראש

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ראש בראש../images/Emo163.gif

המנצח של שבוע שעבר:
She Falls Asleep
והמתמודדים השבוע: Hypnotised VS Too Close For Comfort _____________________________________________________________________ הוראות/חוקים/הסבר:
כל פעם שיר אחד מכל אלבום יתמודד מול השני, לא לפי סדר מסוים, אלא לפי סדר שאני אקבע.
אני אציג את השירים שמתמודדים כל פעם, ואתן תצביעו לשיר שאותו אתן יותר אוהבות.
ניתן להצביע רק פעם אחת בכל סבב.
סבב חדש יפתח כל יומיים/שלושה [כן, כבר קלטתי שזה לא קורה... אבל אני אשתדל].
בתוכן ההודעה אתן צריכות לכתוב את הסיבה שבגללה בחרתן בשיר.הצבעות בלי סיבה לא יחשבו, אז לא להתעצל!

cami love benja

New member
Hypnotised!!!!!!!!!

משום מה..נראה לי ש-Too Close For Comfort אבל הוא לא משו.. אע..והסיבה כי זה שיר יפה =]

Hip Hop star

New member
Too Close For Comfort

זה יהיה דיי ברור..לא חוכמה לשים שירים חזקים מול חלשים ואז זה דיי ברור מי יינצח.....אם היית שמה את she falls asleep מול too close for comfort זה היה יכול להיות מעניין

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif חכמה../images/Emo3.gif

הרעיון הוא ששירים מהדיסק הראשון יתחרו נגד שירים מהדיסק השני, אז אני לא יכולה לשים את TCFC מול SFA

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gifToo Close For Comfort../images/Emo127.gif

ואנחנו לא אמורים לנמק גם?! או שאני מתבלבלת עם משחק אחר? בכל מקרה.. אני ממש אוהבת את היפנוטיז אבל TCFC הראה על ההתבגרות שהם עברו בין האלבום הראשון לשני, ההתבגרות המבורכת. פשוט שיר מדהים, שלא נדבר על הגירסה האקוסטית..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

Rowdy Girl

New member
../images/Emo99.gifToo Close For Comfort../images/Emo99.gif

כי זה פשוט שיר מדהים!!!

בטלקאפ

New member
../images/Emo127.gifToo Close For Comfort

הוא פשוט יותר מעודף עלי. על Hypnotised חרשתי יותר מידי,והוא כבר יצא לי מכל הא.. כן

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifעם כל אהבתי לhypnotized../images/Emo99.gif, Too close ofr comfort ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifלוקח בגדול....

למעלה