שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שיר עפ"י הפורום

שבוע שעבר היה לנו את For You, שאני לא חושבת שיש אחת שחושבת שהשיר הזה מכוער [מעניין למה
]. ממוצע ניקוד: 9.2 והשבוע:
The Path
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo3.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I walk through the gardens of dying light And cross all the rivers deep and dark as the night [זה גם היה בחתימה שלי פעם
] ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אמ לא. זה לגמרי היה הורס את השיר, הוא פשוט מעולה איך שהוא. אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום, הוא פשוט יאמי איך שהוא. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הממ. Within Temptation ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? יש הרבה כאלה
[כאילו, גם אמנים שאני מאוד אוהבת. פשוט לא כל אחד יכול לשיר את השיר זה] אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא היה
. The Path מתאים למי הייתם מקדישים את השיר? לחברה שלי ציון לשיר 1-10? 10. אחד השירים המעולים של HIM [מילים, לחן, גיטרות...
]

milkshakit

New member
שלי :)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? walk through the gardens of dying light And cross all the rivers deep and dark as the night ושורה שממש מפריעה לכם? כלום לא מפריע לי הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לאלא, הכי טוב ומושלם ככה. אוהבים את הקול של וילה בשיר?
!!!!!!!!!111 משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
(לא יודעת בדיוק למה, אבל זה מזכיר לי את השיר) אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? נגטיב, נראה לי שזה היה מתאים להם. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? קולדפליי
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מתאים ומושלם. למי הייתם מקדישים את השיר? מממ.. לעצמי P: ציון לשיר 1-10? 10, פשוט אחלה של שיר!

mina

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?The journey seems endless but i'll carry on ושורה שממש מפריעה לכם?But gods just laugh at my face כי לא מאמינה באלוהים הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא לא לא זה יפה ככה אוהבים את הקול של וילה בשיר?מאוד
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?אותי חחחח
סתם. כלום
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?וית'ין טמפטיישן
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?המון!!!
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?the path
למי הייתם מקדישים את השיר?לחברה שלי האמת ציון לשיר 1-10?8

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif המממ

גם אני לא מאמינה באלוהים, וגם וילה לא. ומשום מה אני דווקא אוהבת שאנשים שלא מאמינים באלוהים כותבים עליו, אין לי מושג למה, אני פשוט אוהבת. וילה מצליחה לעשות את זה ממש טוב, כאילו לקחת דבר שהוא לא מאמין בו אבל להניח את העניין של האמונה בצד ובכל זאת להכניס את הרעיון לליריקה שלו. עזבי, הסתבכתי עם מה שרציתי להגיד
.

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?With every step i take the less i know myself
ושורה שממש מפריעה לכם? כלום.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? מושי מושלם ככה..!!! תודה :)
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא'דע, משו גוטי כנראה..
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ואוו יש המון.. מרלין אני חושב הכי הרבה..
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם הזה ממש מתאים :S
למי הייתם מקדישים את השיר? תכלס, לעצמי
ציון לשיר 1-10? 9.9

למעלה