שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שיר עפ"י הפורום

ותודה ענקית לקארין על הלוגו המקסים
שבוע שעבר היה לנו את The Path. רק ארבעה אנשים טרחו להגיב לפינה, וחבל
. ממוצע ניקוד: 9.4 והשבוע:
Sweet Pandemonium
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?

אהעהעהע ענבלית! השיר שאני הכי../images/Emo163.gif

אוהבת
!! שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?The secret cries for a release ושורה שממש מפריעה לכם?אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לאלאלא אוהבים את הקול של וילה בשיר?כןכןכן משהו שהייתם מוסיפים לשיר?כלום
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אפחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כל אחד אחר אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אותו שם
למי הייתם מקדישים את השיר?ל.. אממ.. לא דעתץ ציון לשיר 1-10?100!!!!11111

milkshakit

New member
שלי :)../images/Emo189.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Today tomorrow seems so far away And the wait in vain, yeah ושורה שממש מפריעה לכם? אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, זה ממש מושלם ככה.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? כמובן
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? מממ כלום :$ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
- זה פשוט מזכיר לי, לא יודעת למה
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מרילין מנסון היה מעניין. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כולם כמעט. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? שם מתאים ומושלם. למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי מושג למי אפשר להקדיש כזה שיר. :$ ציון לשיר 1-10? 9

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif הו, אני. ../images/Emo152.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? לא יכולה לבחור. יש הרבה.
ושורה שממש מפריעה לכם? אין.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? בטח.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום.
.
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?-
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?-
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? נשאר כמו שהוא.
למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת...
ציון לשיר 1-10? 9.5

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif

האמת שגם אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה

JuSt NoFaR

New member
../images/Emo40.gif

אני אוהבת את השיר הזה...
... שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?The secret cries for a release ושורה שממש מפריעה לכם? אין... שיר מושלם... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא... אוהבים את הקול של וילה בשיר? מאוד...
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
שיר מושלם..
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד.. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? רוני סופרסטאר..
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא הייתי משנה אותו!! למי הייתם מקדישים את השיר?אוממ.. אנלא דעת... ציון לשיר 1-10? 100

עונה... ../images/Emo189.gif../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "Afraid that everything remains unchanged in this fragile dream"
ושורה שממש מפריעה לכם? אין.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. מושלם ככה.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא.
(חה!)
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רק HIM.
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל השאר.
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא חושבת על משהו..
למי הייתם מקדישים את השיר? מישהו. ^^
ציון לשיר 1-10? 9!

נממ

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Today tomorrow seems so far away And the wait in vain, yeah So safe, in the blinding light of love unchained In yesterday's grave, yeah .... Drained by the anger and grief Fazed by the envy and greed The secret cries for a release The lucidity hidden deep in sweet pandemonium ושורה שממש מפריעה לכם? לא קיימת אחת כזאת. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נא-אה. אוהבים את הקול של וילה בשיר? מאוד מאוד
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? סולו. :] אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
לא יודעת למה. :S אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ממ מנאוור?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מורידה את הסוויט אולי. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת. ציון לשיר 1-10? 9

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אבל יש סולו../images/Emo12.gif

ואחד היפים

Elpar

New member
עכשיו כשיש לי ת'שיר

הנה הדירוג שלי :) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? עוד לא הבנתי ת'מילים חחח ושורה שממש מפריעה לכם? שום שורה, גם אחרי שאני אבין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? כמו שהוא אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן, קול יפה ועמוק משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אולי אפשר להוסיף איפשהו קצת סקרצ'ים, אבל בקטנה.... ואממ עוד גיטרה (אחת לקול ואחת לליווי) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
חחח אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? וילה ואלו ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אני או ג'ק בלאק אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? גם אם הייתי חושב על משהו, ואני לא, זה כבר לא יתאים למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודע, עדיין מנסה להבין ת'מילים ציון לשיר 1-10? 8 עד כה

Plaztyk

New member
../images/Emo210.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? The lucidity hidden deep in sweet pandemonium ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן משהו שהייתם מוסיפים לשיר? יותר פסנטר אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אפחד. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? פופסטארס אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? זה שם מושלם למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי שמץ. ציון לשיר 1-10? 9

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? So safe, in the blinding light of love unchained In yesterday's grave, yeah ושורה שממש מפריעה לכם? אין דבר כזה
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, הוא פשוט מושלם ככה
אוהבים את הקול של וילה בשיר? |ריר|
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום. השיר הזה מושלם מכל הבחינות
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד. זה באמת השיר היחיד שאני יכולה להגיד שכל אחד חוץ מHIM, פשוט כל אחד, יהרוס אותו. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ראו תשובה קודמת
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא היה. השם יאמי
למי הייתם מקדישים את השיר? לי
|נרקיסיזם|
ציון לשיר 1-10? 100. 1000. 10000000000000000000.
|אובססיה|

Tashkin

New member
../images/Emo11.gifלא החביב עליי....

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Afraid that everything remains unchanged In this fragile dream ושורה שממש מפריעה לכם? אמממ אין משו שמפריעה השיר לא ממש אוהבת... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אוליי בקצב אחר... יותר גיטרות לא יודעת "\ אוהבים את הקול של וילה בשיר?הוא תמיד טוב משהו שהייתם מוסיפים לשיר?מוזיקה אחרת.. הליריקה טובה... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אממממ אפשר לנסות טריסניה.. זה יהיה גוטי סטייל השיר חחח ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?לא יודעת השיר גם ככה לא משו.. חחח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אותו דבר למי הייתם מקדישים את השיר?לאפחד? חחח ציון לשיר 1-10?4 רק בגלל שיש שם את הקול של וילה.. חחח

למעלה