שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שיר עפ"י הפורום

אז שבוע שעבר היה לכם את Sweet Pandemonium. הופתעתי לטובה, כי הציון הכי נמוך שלו היה 8. אז תהיתי לי... אם אתם באמת אוהבים את השיר הזה, למה אתם לא מדרגים אותו במצעד?
[וכן, זה היה רמז
] ממוצע ניקוד: 9.2 והשבוע:
Killing Loneliness
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?

milkshakit

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo189.gif

אני אוהבת אותו, אבל מה לעשות שאת השירים שאני מדרגת אני אוהבת הרבה יותר
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb ושורה שממש מפריעה לכם? With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness כי היא לא ממש הגיונית?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? ממממ כלום :) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא עולה לי אף אחד בראש. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל אלה שאני שונאת
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? שם מושלם
למי הייתם מקדישים את השיר? לבחור שאני אוהבת ציון לשיר 1-10? 8.5

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifשלי ../images/Emo3.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you ושורה שממש מפריעה לכם? אין חיה כזאת
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא לא ככה זה יפה
אוהבים את הקול של וילה בשיר?מאוד!! משהו שהייתם מוסיפים לשיר?כלום
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?לא יודעת... אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?וית'ין
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?המון זמרי פופ וראפ למיניהם
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אני אוהבת את השם הזה
למי הייתם מקדישים את השיר?אני יודעת למי
ציון לשיר 1-10?9

Sim§ MaN

New member
3: ../images/Emo189.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Disappear in the lie forever And denounce the power of death over our souls and secret words are said to start a war ושורה שממש מפריעה לכם? אין. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית! אוהבים את הקול של וילה בשיר? לא.
(נו באמת
) משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אולי כמה צרחות.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אולי..
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ווילע מספיק לי.
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? המ, בריטני?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הומ.. אי אפשר כי הפזמון, והכול מתחבר. >< למי הייתם מקדישים את השיר? אנלאיודע. ציון לשיר 1-10? 9 וחצי.

crazy cottage

New member
אחד האהובים עלי../images/Emo163.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Oh, I'm killing loneliness with you ושורה שממש מפריעה לכם? אין כזו הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? האקוסטית של זה לא יפה בגרוש
אוהבים את הקול של וילה בשיר? יאפ וגם את המראה
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? עוד בית אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רובי וויליאמס
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? רוני אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? venomous kiss למי הייתם מקדישים את השיר? לחברים שלי..(רק בלי הקטע של הנשיקות XD) ציון לשיר 1-10? 8

Bondage Soul

New member
שיר כזה יפה ../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you ושורה שממש מפריעה לכם? אין [: הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אמ... אקוסטית. כל פעם שהורדתי את הגירסה האקוסטית של זה, וילה היה צרוד שם.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? כמו תמיד
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום, הוא יפה כמו שהוא
זה כמו האישה שבקליפ
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמ... יהיה נחמד לשמוע את MCR עושים לזה גירסה... אבל לא נראה לי >< ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בריטני?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא רוצה לשנות
למי הייתם מקדישים את השיר? להרבה אנשים... ציון לשיר 1-10? 10

milkshakit

New member
גם באקוסטי של ../images/Emo189.gif

Pretending הוא כזה צרוד
אבל זה יפה

Tashkin

New member
=)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart כול הבית הראשון מדבר אליי חחח ושורה שממש מפריעה לכם?הוא אומר טו מאץ קילינג לונלינס אבל זה בסדר מותר לו... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?ניראה לי באקוסטית זה יהיה מדהים אוהבים את הקול של וילה בשיר?אכן בימיוחד בסוף =) משהו שהייתם מוסיפים לשיר?כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?|הורג בדידות| אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?איזה זמר פופ חחח... ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?אם זה היה גוטי כזה.. חחח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?venomous kiss למי הייתם מקדישים את השיר?למישו שאני אוהבת אותו ומעבירה איתו את הבדידות... הזיכרונות....:( ציון לשיר 1-10?8.5 אחד השירים הטובים באלבום החדש..<בין היחידים..>

just orka

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

,שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?With the warmth of your arms you saved me ושורה שממש מפריעה לכם?none הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?ממ אולי טיפה יותר איטית אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לא עולה לי בראש ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כנ"ל אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?- למי הייתם מקדישים את השיר?- ציון לשיר 1-10?8 וחצי

Elpar

New member
כרגע שומע אותו חחח

אולי פעם שנייה או שלישית רק... אני אקפיד לשמוע יותר חחח שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I'm killing loneliness that turn my heart to a tomb או משהו כזה... ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? כמו שהיא אוהבים את הקול של וילה בשיר? אלא מה
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
לא יודע למה אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? וילה ואלו ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אני אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? I'm Killing Loneliness With You מקורי אה? למי הייתם מקדישים את השיר? למישהי שאני אוהב (אם הבנתי את המילים כמו שצריך) ציון לשיר 1-10? 9.9999999999999999845 (ולא אני לא יכול לעגל!!!)

danduuu

New member
לשילשילישלישלי(אהמ אהמ התלהבות יתר)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart ושורה שממש מפריעה לכם? איןן בכללל הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מה פתאום!!! אוהבים את הקול של וילה בשיר? בטחח הקול שלו יפה בקול שיר משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אמממ כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ בריטני,כריסטינה,מריה קארי חחחח מזה מישו אחר לא קייםם דבר כזהה!! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כל מי שרשום לעיל חח בעצם כל מי שהוא לא ווילה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא'דעת אין שם אחר זה שם יפהה למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאני אוהבת
ציון לשיר 1-10? 10

danduuu

New member

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart ושורה שממש מפריעה לכם? איןן בכללל הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מה פתאום!!! אוהבים את הקול של וילה בשיר? בטחח הקול שלו יפה בקול שיר משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אמממ כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ בריטני,כריסטינה,מריה קארי חחחח מזה מישו אחר לא קייםם דבר כזהה!! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כל מי שרשום לעיל חח בעצם כל מי שהוא לא ווילה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא'דעת אין שם אחר זה שם יפהה למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאני אוהבת
ציון לשיר 1-10? 10

danduuu

New member
אופס שלח לי פעמיים בעע

בכל* חחח עילגת שכמותי חחח נופר מה העתקת ממני הכל?

I am Cornholio

New member

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart ושורה שממש מפריעה לכם? איןן בכללל הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מה פתאום!!! אוהבים את הקול של וילה בשיר? בטחח הקול שלו יפה בקול שיר משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אמממ כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ בריטני,כריסטינה,מריה קארי חחחח מזה מישו אחר לא קייםם דבר כזהה!! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כל מי שרשום לעיל חח בעצם כל מי שהוא לא ווילה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא'דעת אין שם אחר זה שם יפהה למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאני אוהבת ציון לשיר 1-10? 10

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אעני. ../images/Emo152.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?כל כך- I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb
ושורה שממש מפריעה לכם? אין-
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לע.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? כאילו דה כזה
.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?הממ... כלום, כל מה שאוסיף רק יהרוס
.
(?)
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? המ...
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל הפוסיקטסדולז/50 סנט/שריתחדד למיניהם... $:
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין, זה שם מושלם לשיר.
למי הייתם מקדישים את השיר? כרגע לאף אחד.
ציון לשיר 1-10? 9.5

למעלה