שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifשיר עפ"י הפורום

שבוע שעבר היה לנו את Salt In Our Wounds, בקושי הצבעתם משום מה
. ממוצע ניקוד: 8.5 והשבוע:
The Path
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
עוד משהו?
ציון לשיר 1-10?

pearly1

New member
להללהלהללהלהלה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? One look into stranger's eyes and i know where i belong And the path goes on... ושורה שממש מפריעה לכם?אין אחת ספציפית>< הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?בלי שום שינוי:) אוהבים את הקול של וילה בשיר?אכן משהו שהייתם מוסיפים לשיר?אותי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
השיר הזה עשה לי חשק לאכול תות, ועכשיו אין לי תות:( אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אמ.. דני פילת' ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?שלישיית גשר הירקון אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אני לא מקורית
למי הייתם מקדישים את השיר?לטלפן של 144 עוד משהו?פאט' זה כמו פ"ת ואנשי הפתפתיםD: ציון לשיר 1-10?8

sacrament

New member
וואי, איזה שיר מדהים

1. שורה שאני מתחברת אליה: the journey seems endless but I'll carry on וגם in every step I take the less I know myself 2. המילים מושלמות
3. הקצב בסדר גמור. אבל הסולו של הגיטרה באמצע מעצבן בשמיעות הראשונות, לקח לי מלא זמן להתרגל. 4. הקול של וילה תמיד מדהים, וכאן הוא כזה רך וחמוד (עד שמגיע הסוף, כמובן) במיוחד בקטע של and every vow I brake... 5. לא להוסיף כלום. הוא מספיק ארוך, לא? 6. אייקון מתאים:
7. רוברט פלנט
8. שלמה ארצי
. רק לדמיין את זה עושה לי בחילה: there is no turning back ("שירו איתי") עוד שורה ("אתמול היה טוב...") עוד שורה ("חזק, קיסריה") 9. searching for a reason? משהו בסגנון של "מחפש תשובה" של היהודים. 10. למישהו שעבר דרך קשה. אין לי מישהו ספציפי. ציון: 10

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I see through the darkness my way back home The journey seems endless but i'll carry on ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. זה היה הורס את השיר. אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? למען האמת, ממש ממש ממש כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הממ... Scissor Sisters יהיה מעניין ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אבריל או משו
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מושלם. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי
עוד משהו? הרגע קלטתי שכבר עשיתי את הפינה על השיר הזה, מתישהו בקומונה. זה מה שקורה שחולים
ציון לשיר 1-10? 9.5

Sim§ MaN

New member
../images/Emo189.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Searching for a reason why time would've passed us by With every step i take the less i know myself Every vow i break on my way towards your heart ושורה שממש מפריעה לכם? X= הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית? >< אוהבים את הקול של וילה בשיר? כמובן. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? X= אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? X= ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בריטני? -.-" אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? back.
למי הייתם מקדישים את השיר? -_- עוד משהו? שיר חמוד, יש יותר. ציון לשיר 1-10? 8.

moi../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

סורי שהזנחתי שבוע שעבר
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? With every step i take the less i know myself ושורה שממש מפריעה לכם? But gods just laugh at my face הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אממ.. אולי טיפה יותר קצבית.. טיפה
אוהבים את הקול של וילה בשיר?מאוט! משהו שהייתם מוסיפים לשיר? טיפה באס. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
XD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?יש מצב שאוונסנס או גרגורייאן (שחידשו את וויקד גיים
). ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?נממ.. שי גבסו?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Not Coming Back.. נראלי:S למי הייתם מקדישים את השיר? אחותי התאומה. עוד משהו?אמ. אני נועלת קיפי?XD ציון לשיר 1-10?9.5

pearly1

New member
נעלי קיפי!!!!!!!!!

פעם לי היו,ואז הם נפלו בבוץ ולא התאוששו. איזו אישה ברת מזל את, עם נעלי קיפי במצב בריאותי טוב):

את קיבוצניקית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

:O:O:O:O:O [אם לא, איך את יודעת על מה אני מדברת?
]

pearly1

New member
אני לא

אבל אני גרה ליד 4 קיבוצים וזה משפיע על ה"עיר" שלנו

Sweet Revenge

New member
מלא בבצפר שלי נועלים נעלי קיפי ../images/Emo3.gif

מה זה של קיבוצניקים??

למעלה