שרשור חיובי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שרשור חיובי

[איפה איימי או חברה שלה
?] כתבו את הדברים החיוביים שיהיו לכם במהלך השבוע: ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת -

milkshakit

New member
שלי

ראשון - לא משהו מיוחד. שני - נפגשת עם חברה. שלישי - לא יודעת :$ רביעי - נפגשת עם חברה שוב כנראה חמישי - יוצאת עם חברות למועדון שישי - הולכת לאבא שבת - כנ"ל

Moonlight Lady

New member
שלי

ראשון - בבית הייתי.. שני - הולכת לעיררר:] שלישי - צופים- שיחות אישיות:| רביעי - יושנת חמישי - יושנת שישי - צופים ואז כנראה יוצאת שבת - יושנת השבוע מורכב משינה><

אני.. נגיד.. ../images/Emo60.gif

ראשון - שומדבר מיוחד שני - הולכת לשנקין ואז לחברה.. שלישי - שיחות אישיות בצופים.. יכול להיות הולכת לידיד שלי רביעי - שומדבר מיוחד נראה לי חמישי - גם... שישי - הולכת לחברה ולקניון ואז לצופים שבת -לישוןןןןןן והרבה

אני:

ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - פוגשת את גמבה ואת גולן ואת נועית
, ויש לי שיעור פינית
שבת - לא תכננתי את שאר הימים

שלי ../images/Emo119.gif

ראשון - שי
שני - כלום
שלישי - שי
+קיקבוקס רביעי - קיקבוקסינג חמישי - כלום
שישי - ייאי! סופ"ש!!
שבת -ישנה כנראה

אני..

ראשון - עבר כבר... שני - ממ...לא יודעת שלישי -הולכת לקניון רביעי - הולכת לשומר הצעיר חמישי - הולכת להסתפר שישי -נפגשת עם חברות שבת - יושנת......

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifאמ...

ראשון - פעולה שהתבטלה, הלכתי לבקר ידיד שלי שחולה... שני - שיעור פרטים אצל מורה לאנגלית... :-S זה יהיה בסדר אני לא עד כדי כך גרועה... שלישי - פעולה! רביעי - מש"צים, פעולה, ויצו. חמישי - אמ.. לא יודעת.. בטח אני אפגש עם חברה שלי... שישי - אולי מסיבת יומולדת מאוחרת לי ולחברה שלי שבת - בטח נישן אצלה ואני אחזור בצהריים-ערב אז הלך כבר כל היום...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif המ. ../images/Emo11.gif

ראשון - שומדבר מיוחד. אחד הגרועים. שני - יומולדת לאורטל
שלישי - לא יודעת. רביעי - להתכונן לתנ"ך... חמישי - בוחן בתנ"ך + יום הולדת לחברה
שישי - לא יודעת. שבת - חופש (?)

Elpar

New member
שלי P:

ראשון: לא זוכר... שני: שיעור גיטרה, והצלחתי לנגן את קליפורניקיישן כמו שצריך P: חיחי שלישי: יום קצר של לימודים P: אבל הרבה שיעורים... אוף... רביעי: אין כלום טוב.... יש לי מבחן בפיזיקה :( חמישי: יום קצר P: שישי: לישון (שוב! חחח) שבת: לישון!!! (שוב!!! חחחחח)

YaAr0nEt

New member
יא פיזיקה ../images/Emo3.gif

לפחות תגיד תודה שאתה לא לומד עם איגור... ><"

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo36.gifמסכן אני כל הזמן שוכחת

אותו... *יאק

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifחקלאי פרדס חנה למה?!

היום היה לנו שיעור ואף אחד לא הקשיב אז כל השיעור עשיתי שיעורי בית ושלחתי פתקים לקצה השני של הכיתה...

milkshakit

New member
חחח אני פשוט סתומה ../images/Emo6.gif

כתבת פ"ח וחשבתי שהתבלבלת ושבאת לכתוב פ"ת

milkshakit

New member
אבל קר כמו לא יודעת מה ../images/Emo7.gif

תעזבי, אני מפונקת יותר מדי. אבל תכלס אני מעדיפה לחכות שיהיה יום יפה, שימשי כזה.

למעלה