וואי ערוץ 10 זונות!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifוואי ערוץ 10 זונות!

[סליחה
]. נכון הרגע, שהם חזרו לשידור מהפרסומות? [השידור של הלייב 8]... אז מי היה במסכי TV מאחוריהם? נכון,מקפליי. אבל הם לא הראו את ההופעה הזאת. סעמק.
זה ממש מעצבן אותי... בכלופן, הם נראו ממש חמודים, ראו רק את דני וטום...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifלא הראו אותם בכלל,

אבל כשטל ברמן והיצור לידו דיברו, אז בטלוויזיות מאחוריהם ראו את מקפליי, שמתי לב במקרה. לא שמעו אותם או ראו אותם על מסך גדול.. זה מעצבן

loner in love

New member
חחחחח ראיתי את זה

זה היה בדיוק אחרי ההופעה של גוד שארלוט אני רואה את המסכים כזה מרחוק ואני כזה... טום?! :| טום!! דני!!! והם היו כל כך יפים שם!!! ונורא עצבן אותי שלא שמו לפחות שיר אחד למרות שההופעות עד 2 בלילה אז יש הזדמנות, אבל אני בספק =/

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

כה גמאני ככה. הייתי עם ענב, ופתאום פולטת מין צרחה קטנה... "מ..מק...מקפליי. שם מאחור, שימו אותם שימו אותם שימו אותםםםם"
|מחזיקה אצבעות שישימו אותם בהמשך| [גמאני בספק, אבל לקוות לא יזיק
]

DesertRose7

New member
צפוי מדי..

אני לא מאמינה שבכלל חשבתן שיהיה.. למרות שלרגע ממש קיוויתי שימשיכו להראות את ההופעה בטוקיו אחרי גוד שארלוט כי מקפליי אחריהם מופיעים וד"ש בדיוק ירדו מהבמה.. אבל העבירו את השידור לאולפן אז המשכתי להסתכל המסכים
חמודים שכמותם..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני בכלל לא ידעתי שהם

אמורים להופיע. חשבתי שהם לא, וזה נראה לי נורא מוזר כי הם השתתפו בפרסומת הזאת והכל...

loner in love

New member
איך ידעת שהם אחרי ג"ש?

וזה נורא עצבן אותי, שהם היו נורא מעורבים בקומיק ריליף ובכל מה שקשור למייק פוברטי היסטורי ואפילו לא עשו להם את הכבוד שמגיע להם לפחות להראות אותם ואומנים שתסלחו לי אבל לא בדיוק קשורים כן מראים זה כל כך מעצבן!!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifבדיוק מה שעצבן אותי!

הם גם טסו לשם לאפריקה, ובאמת חוו את הכל... זה מרגיז שלא מכבדים אותם!

DesertRose7

New member
אבל זה שני אירועים שונים

ויש חלק שעשו את זה גם רק במסגרות אחרות כמו בראד פיט שעלה לבמה וכריס מרטין מקולדפליי שנתנו אחלה הופעה

DesertRose7

New member
אבל אנשים לא מכירים אותם פה!

זה כל פעם אותו סיפור. וקומיק ריליף לא בדיוק קשור ללייב 8 - המטרה היא אפריקה בשני האירועים אבל אי אפשר לקשר בינהם. הראו אנשים שמוכרים בארץ וכאלה שמוכרים בכל מקום - לצערי מקפליי דן לא עונים על ההגדרה הזאת. זה לגיטימי לגמרי
ומה זה אמנים לא קשורים?! כולם קשורים בזה שהם עולים על ה-10 במות האלה וקוראים למודעות בעולם! אין כזה דבר מישהו לא קשור כשהוא מופיע בלייב 8 אפילו דיוויד בקהאם

loner in love

New member
אני יודעת שהם שרו

all about you ויערה כנראה משיגה לנו את זה חוץ מזה אין לי מושג

למעלה