ראש בראש

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifראש בראש../images/Emo163.gif

המנצח של שבוע שעבר:
I'll Be OK
והמתמודדים השבוע: Unsaid Things VS Memory Lane _____________________________________________________________________ הוראות/חוקים/הסבר:
כל פעם שיר אחד מכל אלבום יתמודד מול השני, לא לפי סדר מסוים, אלא לפי סדר שאני אקבע.
אני אציג את השירים שמתמודדים כל פעם, ואתן תצביעו לשיר שאותו אתן יותר אוהבות.
ניתן להצביע רק פעם אחת בכל סבב.
סבב חדש יפתח כל יומיים/שלושה [בערך!].
בתוכן ההודעה אתן צריכות לכתוב את הסיבה שבגללה בחרתן בשיר.הצבעות בלי סיבה לא יחשבו, אז לא להתעצל!

D4Ever

New member
Unsaid Things

ממורי ליין פשוט עיצבן אותי רצח, שלא נדבר על הגירסה של הדיסק שהם מושכים את הסוף..ואנסד טינגס חביבי ביותר..

DesertRose7

New member
Unsaid Things

השיר האהוב עלי הראשון אי פעם.. של מקפליי.. זה היה השיר הזה וTHAT GIRL בהופצו בנט. Unsaid Things לוקח בגדול

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif Memory Lane

חהחה הרסתי את הרצף
. הממ... לא ידעתי שכ"כ הרבה בנות פה לא מתות על ML
! אני דווקא ממש אוהבת אותו. המילים שלו ממש יפות וליודעת, אני ממש מתחברת אליו. ובגרסת הדיסק הוא אפילו עוד יותר טוב לדעתי... אהבתי את זה שהאו בנוי בצורה של סיפור. גם UT יפה, והוא אחד האהובים עליי מROT3F, אבל ML יותר
.

DesertRose7

New member
הוא גם המשך של OBVIOUSLY

את זה אהבתי.. אני גם ממש אוהבת את ML אבל אבל..

Hip Hop star

New member
Memorey Lane

גם אני כנראה הורסת את הרצף... נורא אהבתי את הסיגנון של השיר,וUT הוא דווקא כזה שדיי מעצבן אותי..והוא נורא מזכיר את היפנוטיז. מנמנמנמנמנמנמ...קיצר ממורי זאת הבחירה שלי
ובפעם הקודמת לא אמרתי למה ברחתי ב-that girl.בחרתי לווא דווקא בגלל המילים ההזויים,אלא בגלל הקצב. אני מוצאת את עצמי כמעט כל הזמן מזמזמת את השיר לפעמים..הכי מגניב לעשות את הקטע של טום ודאגי
חחחח

SPFAN

New member
אה וסיבה ../images/Emo122.gif

אממ אני לא מכיר ת'שני
חוצמזה, UT שיר יפה

oriane0

New member
הו, כמעט שכחתי את הסיבה:

א. אני לא מכירה בכלל לא השיר השני, או שהוא לא מוכר לי. ב. אני ממש אוהבת את Unsaid Things :]]

T a l14

New member
אופס, שכחתי לרשום סיבה..מצטערת../images/Emo3.gif

טופ אז הנה הסיבה- אנסאייד ט'יגס שולט! הייתה לי איזה תקופה שחרשתי על ממורי ליין ואז מרוב החרישות דיי הפסקתי לאהוב אותו... ואת הגרסא החדשה של השיר אני לא ממש מחבבת (כמו שמישהי אמרה, בעיקר בגלל הקטע בסוף). גם אפעם לא הבנתי ממש על מה הוא מדבר
... זיהו...

just jenny

New member
Memory Lane

שיר חמוד מאד!! אני אוהבת את הקצב את השיר עצמו המנגינה שיר מאד יפה!! אנסייד פשוט את הקצב אני לא הכי אוהבת..

oriy a

New member
unsaid things

אני יותר אוהבת אותו מאשר ממורי ליין וממורי ליין מעצבן הוא ארוך מדי!

למעלה