ראש בראש

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ראש בראש../images/Emo163.gif

סליחה על האיחור, לא הרגשתי טוב בסוף השבוע. המנצח של שבוע שעבר:
Broccoli
והמתמודדים השבוע: Obviously VS I've Got You _____________________________________________________________________ הוראות/חוקים/הסבר:
כל פעם שיר אחד מכל אלבום יתמודד מול השני, לא לפי סדר מסוים, אלא לפי סדר שאני אקבע.
אני אציג את השירים שמתמודדים כל פעם, ואתן תצביעו לשיר שאותו אתן יותר אוהבות.
ניתן להצביע רק פעם אחת בכל סבב.
סבב חדש יפתח כל יומיים/שלושה [כן, כבר קלטתי שזה לא קורה... אבל אני אשתדל].
בתוכן ההודעה אתן צריכות לכתוב את הסיבה שבגללה בחרתן בשיר.הצבעות בלי סיבה לא יחשבו, אז לא להתעצל!

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gifObviously../images/Emo127.gif

כי זה פשוט שיר פופ מ-ע-ו-ל-ה!! ויהיה לIGU מאוד קשה להתגבר עליו.. אובייסלי זה פשוט משהו מיוחד
אחד השירים הכי טובים שלהם.

Hip Hop star

New member
i've got you

מצטערת שלא עשיתי שבוע שעבר..פשוט שני השירים הם לא ממש האהובים עליי..ולא ממש מכירה אותם
. בחרתי בשיר זה,כי הוא ממש מדהים. ואת אובייסלי אני אף פעם לא ממש אהבתי.
כל הכבוד על ההתמדה

D4Ever

New member
Obviously../images/Emo127.gif

O-M-G!! זה ממש קשה!! אממ אני פשוט אוהבת את אובייסלי יותר מIGU..אבל שניהם שירים מהממים!

bar jones

New member
obviously ויש לי שאלה..

חחח אני פשוט ממש אהבתי את הקליפ.. ובכלל.. קלאסיק מקפליי תמיד עושה לי את זה ! וסליחה על הסניליות.. אבל שכחתי נגד מי התחרה ברוקלי שבוע שעבר..

bustedit

New member
obviously../images/Emo99.gif

בהחלט!
שיר מהמם. המילים, המנגינה, הקצב הכל פשוט מהמם! שיר פצצה וזה בהחלט אחד השירים הכי טובים שלהם. אני מתה עליו

bar jones

New member
מה?!?!?!?!?!!?

אתן רוצות לומר לי שברוקולי ניצח שבוע שעבר את נטינג?!?!??!? יווו אני בטוחה שהיו רמאויות בהצבעות :) אני דורשת לפתוח את הקלפי מחדש !!!

L u L i1

New member
Obviouslyו../images/Emo47.gif

כי זה שיר שולטט! בזכותו התחלתי לאהוב את מקפליי..חיחי למרות ש igy מהמם גם...אבל אוביוסליי כופל אותו..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif טעית../images/Emo3.gif

את צריכה לכתוב את השיר שאותו את יותר אוהבת... וכמובן, לכתוב סיבה

למעלה