דיון

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

בעקבות ההודעה של איילין: 1. מה אתם חושבים על השירים החדשים ועל זה שהם לא בסגנון הרגיל של מקפליי ששמענו עד עכשיו? 2. חושבים שזה יכול להרוס להם? 3. מה אתם מעדיפים, את הסגנון הקבוע של מקפליי ששמענו באלבום הראשון או את הסגנון החדש? 4. נראה לכם שהם עושים את זה כדי לצאת מהתדמית של 'באסטד ג'וניורס'? כי אין מה לעשות, השירים באלבום הראשון כן הזכירו מאוד את באסטד [למרות שיש בהם שוני
]. [5. אני היחידה שהשירים של מקפליי -הישנים והחדשים- עושים לה חשק לשמוע הביטלס?]

טוב.....

1. השירים החדשים שלהם מאוד יפים ומאוד בוגרים והכול......וזה ממש נכון- הם כול כך לא בסגנון הרגיל!! 2.לפי דעתי, אם יהיה להם עוד לפחות שיר אחד באלבום כולו שיהיה בסגנון הקודם,אז זה ממש לא יהרוס. להפך זה מראה שהם התבגרו. ואולי הם יפנו לקהל חדש של מעריצים, אבל אולי יאבד את אלה שלא אוהבים את הסגנון החדש.... 3. עדיין אי אפשר לקבוע :) שמענו רק 3 שירים....ומי יודע איזה עוד שירים יהיה באלבום. :) 4. לא חושבת.....כי בכול זאת היה בינהם שוני :) 5. ולא- את לא היחידה! :)

DesertRose7

New member
חיכיתי לזה! ../images/Emo140.gif

1. זה לא שהם לא הסגנון ששמענו עד עכשיו, הוא די נשאר אבל גם השתנה. אני מרגישה שהם התבגרנו ואפשר לשמוע את זה ב..,הרמוניה, של כלי הנגינה בשיר. זה טבעי שלהקה מתבגרת מאלבום לאלבום ומתקופה לתקופה. הם מתאימים את עצמם להווה כי גם הם השתנו בעצם. באלבום הראשון הם היו בני 16 ועכשיו כבר בני 20 - טבעי שזה יהיה שונה. כמו שכבר כתבתי פה, באלבום הראשון הייתה תחושה (לפחות לי) שהשירים הם שירי כיף כאלה ולפעמים אפילו שטותיים ועכישו השירים התבגרו. זה לא שזה שונה לגמרי אבל מרגישים שינוי ואני אוהבת את השינוי הזה
כי מה הקטע שהם ישארו במקום אחד כל הזמן? כי גם אנשים משתנים בתקופות האלה וככה גם הלהקה. 2.לא, מקפליי היא הלהקה בנים הכי גדולה ומצליחה בבריטניה. כרגע - אין שום דבר שיכול להרוס להם!
3. שניםה?! כל אחד היה בתקופה אחרת וכיף לשמוע ותמיד יהיה גם כיף לשמוע את האלבום הראשון. אבל בצד שני גם אני מתה שיצא כבר הדיסק השני במיוחד עם השירים שכבר שמענו שעושים חשק עצום לדיסק הזה כבר! זה לא שיש העדפה כי גם ככה לא בדיוק שמענו את הכיוון החדש של מקפליי אלא רק טעימה ממנו. למרות שיש לי מין הרגל לאהוב את הדיסקים השניים והלאה.. אני משתנה עם הדיסקים שאני אוהבת (זה קרה לי עם פייב.. ואחר כך עם באסטד..) 4.אולי חלק מהעניין הוא שהם רוצים להראות שהם השתנו והם לא באסטד אבל אני לא חשובת שזה במודע, זה פשוט שעד לא מזמן זה כל מה ששמענו. כל כתבה הייתה מתחילה ב- באסטד החדשים, מקפליי או כל מיני כאלה שזה נכנס לראש של כולנו אז אולי זה נכנס שם איפשהו. אבל אני לא חושבת שבכוונה או במודע. 5. לפעמים.. הביטלס זה הביטלס

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כל מילה זהב../images/Emo8.gif../images/Emo47.gif

Hip Hop star

New member
אני....

1)על זה קשה לענות,כי האלבום עוד לא יצא,וכל מה שיש לנו בנתיים זה את IBOK,IGY ן-ממורי ליין.............לי האמת זה לא נשמע כ"כ שונה.למרות שזה נשמע יותר בוגר,אבל לא עד כדי כך שונה מהסיגנון הקודם,כמו שטום ודגני מגדירים כל הזמן,או כל מיני מגזינים שמשווים אותם לגרין דיי.ואם כל הכבוד גרין דיי זה גרין דיי,ומקפליי זה מקפליי,אין מה להשוות!ואין מה להשוות לשום להקה אחרת,כי זה סתם מטומטם והורס!מקפליי הם מקפליי וזהו!(ואולי קצת ג'יימסון...אבל עדיין...). 2)להרוס להם מה?מי שיאהב את החומר החדש יופי לו,מי שלא..גם יופי לו.מקפליי הם לא האומנים היחידים בשטח,וטפו טפו לא חסרים..לא כולם חייבים לאהוב ולשמוע מקפליי... 3)שוב פעם,עוד לא שמענו את כל האלבום שעוד לא יצא בכלל,אז אי אפשר ממש להגיד...אפשר אולי לשאול על 3 השירים שאנחנו כן מכירים.בכל מקרה,אני לא מעדיפה כלום,אני פשוט אוהבת את השירים שלהם,את המוזיקה,הכנות,היופי,המילים וכל סיגנון שייעשו!
4)אמ....זה נושא שדיי מרגיז אותי,ולווא דווקא עם מקפליי...עם כל מיני אומנים שמשווים אותם לאומנים אחרים.ג'וג'ו=בריטני ספירס אבריל-אלאניס מוריסט ג'סטין=מייקל ג'קסון.... וכך הרשימה יכולה להמשיך...ברור שהרכלנים,וכל העיתונים הדפוקים האלה,שעסוקים רק בלהרוס יערות,ולבזבז ניירות על זה שבריטני חושבת שכשבהיריון הסקס יותר טוב,או בהאם לינדזי לואהן אנורקסית או לא?הפפי של פריס נעלם,העולם עוצר נשימה.....וכל השיט הזה שלא נגמר לעולם!אז אני לא מתעסקת בהשווה המטומטמת,כי מקפליי ממש,אבל ממש לא באסטד ג'וניור או באסטד!למה קייט צריכה להיות כזאת מטומטמת,ובכל ראיון לדבר איתם על הפירוק של באסטד,או על היחסים עם ג'יימס,או מה הם חושבים על צ'ארלי ופייטסטאר!והם הרי לא יגידו לה "סתמי!"....הרי הקהל כבר לפניי שהם עונים צועק לה בווווווז!וכך גם אני!וגם אם מקפליי במקום מסויים נשמעו אותו דבר בתוכן השירים,אולי קשור באמת לזה שטום וג'יימס כתבו את רוב השירים הן של מקפליי והן של באסטד....סו וואט?!ביג דיל,תרגעו!ממש נתחיל להתעסק אם הם נשמעים או לא........באמת..מה שמעסיק אנשים היום....אז אחורי שהוצאתי את כעסי במקצת,זאתי דעתי..תודה ושלום! 5)אמ...כנראה שכן.אף פעם לא אהבתי אותם ממש...בכיתה ד',נאלצנו לשמוע אותם!זה היה חובה!המורות לאנגלית שלנו ממש ממש העריצו אותם,ולמדנו אנגלית,רק דרך הביטלס...!אין לכן מושג איזה סיוט זה היה!בעעעעעעעעע....ועם כל הכבוד לג'ון והאריסון...(ויש כבוד)...אין לי שום כבוד לפול המתלהב הזה תודה...אפילו שחשבתי שהוא היה ממש חמוד..אבל זה כמובן במלוא הכוונה ל-"היה"....אז לא,אין לי ממש חשק לשמוע אותם,ואפילו לא את החישוקים שמקפליי עשו ל-help ו-she loves you........אבל השירים של מקפליי,מזכירים מאוד 70's..........
אה....................................................................... ושלא ייעבדו עליכם!!!!!!!!

M c F l y

New member
נמממ ../images/Emo140.gif

1. אני כלכך אוהבת את השירים במיוחד את i'll be ok אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע אותו! התאהבתי
2. להרוס להם? השירים מדהימים! הלוואי שכל האלבון החדש יהיה ככה
3.אני אוהבת את הסגנון החדש בהחלט! הוא מדהים! 4. נממ תאמת לאדעת:p 5. נממ ששמעתי את She Loves U לא הבנתי למה אני כ"כ מכירה את השיר הזה.. ואז הבנתי שזה הקאבר של מקפליי לשיר של הביטלס.. ונממ גם לי זה עושה חשק לשמוע אותם

נושא הודעה................

1. השירים יפים בטירוף, אבל אני יותר אוהבת את הסגנון הישן, יותר התחברתי אליו. 2. לא, נו, נייט, אין סיכוי! 3. הסגנון של האלבום הראשון 4. אני היחידה שחושבת שמקפליי לא כל כך מזכירים את באסטד? לפי דעתי יש להם קצב מיוחד יותר. 5. אמ... למה הביטלס? לי השירים נותנים רצון לאכול קרמבו.. (מצד שני זה לא ממש קשור, כי תמיד יש לי רצון לקרמבו אבל......)

Moran Beep

New member
אוקי ואני..../images/Emo4.gif

1.תראי אני כללי חושבת שהשירים החדשים פחות טובים מהישנים , לישנים היה לי הרבה יותר כל להתחבר הם היו מן להקת בנים ששרים על עד כהמ שהבת מושלמת וכו.. נכון שהמילים היו לא משהו אבל בדיסק (ב3 שירים יותר נכון) אולי למילים אני מתחברת פחות או יותר אבל למוזיקה פחות היא לא קליטה.. איך ששמעתי את הדיסק הראשון אחרי שנייה שרתי שם כל שיר... אבל פה שמעתי את השיר I'LL BE OK (דרך אגב תודה ששלחת לי) איזה 4 פעמים ולא התחברתי אליו לא יודעת למה.. אולי אני צריכה לשמוע אותו יותר אבל את "THAT GIRL" שמעתי בפעם הראשונה לפחות 20 פעם בלי צחוק.. אבל עדיין אני לא יכולה להחליט סופית כי 3 שירים זה לא אומר כלום על כל הדיסק.. 2.לפי דעתי לא .. כי מקפליי זה מקפליי וכולם יודעים שלא רק בגלל המוזיקה שלהם אוהבים אותם - מה לעשות שהם כאלה שווים מדהימים מתוקים חמודים ויאמיי טוב דיי.. חחח לא לפי דעתי ממש לא יהרוס להם יש כאלה אפילו אוהבים את השינוי לטובהה.. קיצר לא! 3. לא הייתי מתנגדת לשינוי , אהבתי את השירים השירים באמת הזכירו לי את ההתחלה של הביטלס כמו באלבום האדום אבל - אני לא הכי אהבתי את ה3 שירים אני אומרת צריכים לחכות ולשמוע עוד.. 4. כן מאוד! כיאלו כל כך מרגישים שאן פה באסטד כזה לא יודעת איך להסביר אבל פשוט מרגישים לפחות אני.. זה מאוד שונה!מיוחד.. [5. אממממ תמיד שמעתי את הביטלס והביטלס זה הביטלס אני חושבת שמקפליי יגיעו עוד רחוק כמו שהבטילס התחילו מ- she loves you חחח וכמו שמקפליי התחילו עם THAT GIRL הם יגעו רחוק לאאאא כמו הביטלס אי אפשר להגיע לרמה שלהם אבל כן הם יגיעו רחוק! לסיכום: צריכים לחכות לעוד שירים חדשים..

למעלה