דיון

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

אז אחרי ששמענו [רובנו
] את השירים או דגימות מהשירים של הדיסק החדש, הגיע הזמן לכמה שאלות
:
לאיזה שיר הכי התחברתן?
איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]?
איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים?
איזה שירים הייתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים?
יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים?
שימו שורה אהובה מאיזשהו שיר
אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים?
חושבות שחסר משהו לדיסק?
ואחרון-
מישהי עוד אופטימית כמוני ומפנטזת על הרגע שהיא נכנסת לטאואר רקורדס [התו השמיני במקרה שלי
] וקונה את הדיסק בארץ הקודש?
שתפו פעולה

DesertRose7

New member
אני אוהבת דיונים

לאיזה שיר הכי התחברתן? too close fo comfort ו-the ballad of paul k וגם SHE FALLS ASLEEP איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]? שמעתי כבר הכל באורך מלא, אבל לפני זה רציתי לשמוע את SHE FALLS ASLEEP באורך מלא איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים? I WANNA HOLD YOU כמו שאנחנו כבר יודעים הוא הבא, ועם השינוי שעשו לו מגירסת הדמו לגירסת האלבום - הוא שווה ביותר, ואני ממש מתה כבר רלראות איך הם יעשו לזה קליפ, חוץ מזה..אמממ...ULTRAVIOLET אולי איזה שירים הייתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים? THE BALLAD OF PAUL K שיר מעולה וקליפ מעניין יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים?ALL ABOUT YOU - הם היו יכולים להשאיר אותו בחוץ שימו שורה אהובה מאיזשהו שיר? יש כל כך הרבה.. כל האלבום הזה מדהים אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים? מאוווווווווווד
שומעים את השיוני שהם עברו בלחנים שלהם. חושבות שחסר משהו לדיסק? לא הייתי מתנגדת לעוד שיר או שניים ואחרון- מישהי עוד אופטימית כמוני ומפנטזת על הרגע שהיא נכנסת לטאואר רקורדס [התו השמיני במקרה שלי] וקונה את הדיסק בארץ הקודש? אין לך מושג כמה
אני כבר מפנטזת שאני קונה לעצמי עותק.. ואז לכל העולם ומתחילים להשמיע אותם בארץ כבר (כי הדיסק הגיע) וזה מתפתח.ומתפתח..

טוב אז ככה!

לאיזה שיר הכי התחברתן?DONT KNOW WHY המילים שלו ממש נכונות בשבילי איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]?שמעתי הכול...אבל קודם רציתי הכי לשמוע אתULTRAVIOLET איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים?הסינגל הבא הוא I WANNA HOLD YOU אואני מקווה שהם יוציאו את ULTRAVIOLET איזה שירים הייתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים? DONY KNOW WHY יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים?ממש לא!! אהבתי את כווול דיסק :) שימו שורה אהובה מאיזשהו שיראממ... ONE BY ONE DREAMS ARE GONE DO I HAVE TO STAY אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים?כן!! מאוד אפילו!! חושבות שחסר משהו לדיסק?טיפה אולי הסגנון של האלבום הישן...מאוד אהבתי גם אותו :) מישהי עוד אופטימית כמוני ומפנטזת על הרגע שהיא נכנסת לטאואר רקורדס [התו השמיני במקרה שלי] וקונה את הדיסק בארץ הקודש? אני כן!! ואם לא יהיה...אז אני יזמין מהאינטרנט!

DesertRose7

New member
את צריכה ללמוד לשרשר

כשאת רוצה להגיב למשהו את צריכה ללחוץ על "הוספת הודעה" בהודעה שלה את רוצה להגיב. ולא בהודעה האחרונה שנכתבה באותו שרשור תסתכלי בתמונה

Hip Hop star

New member
אמ...

עד כה התחברתי הכי ל-she falls asleep,יותר לחלק ה-1,אבל שניהם כעיקרון!.השיר הזה כ"כ יפה,והלוואי ולי היה אומץ גם ללכת לישון כמוה
..ברגע שאני אקבל את האומץ,ראו את זה כבטוח
. יש כמה שירים שעוד לא שמעתיףאני לא זוכרת פשוט את שמות כל השירים... אני חושבת שהם יוציאו את:i've got you,memory lane,ultravilet,the bllad of paul k,too close for comfort(הם חייבים!) ואני רוצה שיוציאו את:too close for comfort,she falls aslee,nothin,don't know why. מומרי ליין ן-AAY ממש לא במקום... מילים:"she falls asleep and all she think is you" הסיגנון החדש שלהם ממש ממש טוב!הוא תמיד היה טוב.הקודם היה טוב,וזה TOTP!
ממש ממש אהבתי את השינוי שהם עברו מהאלבום הקודם,ושהאלבום הזה לא מדבר רק על יחסי בנים-בנות,אלא יותר מזה,ואהבתי את זה!
אם חסר משהו לדיסק?ג'יימס!!!!!!!!! אעעעעעע..תמיד שאני נכנסת לחנויות מוזיקה,אני תמיד בודקת לראות אולי אני אמצא אותם או את באסטד(מה שקרה לי כבר עם באסטד
)...מקווה שאולי אני אמצא אותם במקרה,כי תמיד שמים כל מיני זמרים בריטים מוזרים...אבל אף פעם לא אותם..ואם שמים את באסטד למשל..אז כבר אין
והאמתי הייתי מעדיפה לקנות באנגליה...אבל אם יש פה את האלבום,אז למה לא?
..באנגליה אני יכולה לקנות אולי את הסינגלים שאין פה...ומהזה התו ה-8?החנות בנתב"ג?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo13.gif

התו השמיני זאת החנות שיש בנתב"ג... אבל גם בירושלים
והם שולטים
!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אנוכי../images/Emo9.gif

לאיזה שיר הכי התחברתן? Too Close For Comfort, She Falls Asleep
איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]? הכי רצית לשמוע את TCFC וSFA... וזה כבר קרה
איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים? TCFC,The Ballad Of Paul K
איזה שירים אתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים? TCFC,SFA,Memory Lane
יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים? Nothing... כרגע אני בכלל לא מסוגלת לשמוע אותו. עוד לא קלטתי מה הבעיה שלי איתו
שימו שורה אהובה מאיזשהו שיר And everything I feel for you, I wrote down on one piece of paper [מתוך TCFC]
אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים? מאוד! הרבה יותר אוהבת מהסגנון של הדיסק הראשון. הדיסק הראשון היה חמוד כזה. אבל זה דיסק אמיתי יותר,רציני יותר, בוגר הרבה הרבה יותר. בדיסק הראשון התחברתי פחות לשירים. ז'תומרת אהבתי אותם, והיו שורות שממש סגדתי להן, אבל באופן כללי לא יכולתי להקשיב לשירים ולחשוב, "וואו, בדיוק ככה אני מרגישה" [חוץ מבNA
]. ת'אמת שקיוותי שבדיסק השני השירים יהיו יותר בסגנון של NA וזה באמת ככה. שירים שאפשר להקשיב ולהתחבר אליהם ממש.
חושבות שחסר משהו לדיסק? עוד שירים
ועוד סולואים לדאגי

D4Ever

New member
שלי

לאיזה שיר הכי התחברתן? Too close for comport ן She falls asleep איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]?שמעתי את כולם איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים? TCFC ו Ive got you איזה שירים הייתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים?TCFC I've got you,The Ballad Of Paul K Lyrics ן she falls asleep יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים?הכל מתאים שימו שורה אהובה מאיזשהו שיר?I never doubted you at all The stars collide, will you stand by and watch them fall? אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים?כן בהחלט!! חושבות שחסר משהו לדיסק? מסכימה עם אלה, ג'יימס!!! ואחרון- מישהי עוד אופטימית כמוני ומפנטזת על הרגע שהיא נכנסת לטאואר רקורדס [התו השמיני במקרה שלי] וקונה את הדיסק בארץ הקודש? אפשר להמשיך לפנטז, לא נראה לי שזה יקרה בקרוב וחבל..

אני!

לאיזה שיר הכי התחברתן? TCFC- בכיתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו! הוא כ"כ יפה ומרגש! איזה שיר אתן הכי רוצות לשמוע באורך מלא [אם זה לא קרה עדיין]? שמעתי את רוב השירים באורך מלא איזה שירים אתן חושבות שהם יוציאו כסינגלים? i wanna hold you, the balad of poul k איזה שירים הייתן רוצות שהם יוציאו כסינגלים? דה באלד אוף פול קיי, והם חייבים, אבל חייבים
להוציא את טו קלוז פור קומפורט! יש שיר שנראה לכן לא הכי מתאים? לא...כל השירים שלהם יפים! שימו שורה אהובה מאיזשהו שיר וואו...המון. לא עולה לי כרגע אתן אוהבות את הסגנון החדש של השירים? חושבות שחסר משהו לדיסק? ואחרון- מישהי עוד אופטימית כמוני ומפנטזת על הרגע שהיא נכנסת לטאואר רקורדס [התו השמיני במקרה שלי] וקונה את הדיסק בארץ הקודש?

bar jones

New member
שלי.. ../images/Emo140.gif

איזה שיר הכי התחברתי ? - too close to comfort and she falls asleep איזה שיר הכי הייתי רוצה לשמוע באורך מלא? אמממ... נראי לי שאת she falls asleep כי פשוט לא הבנתי את עניין שני החלקים איזה שירים אני חושבת שיוציאו כקליפים? כמו שצ'חר אמרה- i wanna hold u וגם too close to cofomfort איזה שירים הייתי רוצה שהם יוציאו? את השניים שאני חושבת שיוציאו ואת ultraviolet- פשוט שיר מעולה !!! יש שיר שנראה לכן לא מתאים? אממ זה לא שהוא לא מתאים, אבל הייתי ממש שמחה אם היו משנים את הסיום של no worries- כי לשיר יש המון פוטנציאל והסיום הזה .. לא יודעת, לא לטעמי האמת. שורה אהובה מאיזשהו שיר - "kissing your lips at midnight- under the stars and moonlight" אני בטח לא צריכה להסביר למה.. אוהבת את הסגנון החדש? ממש ממש ממש נורא נורא נורא מאד מאד מאד! פשוט !אין עליהם! מלכים! לויודעת.. עכשיו שאני מאזינה לאלבום הראשון.. זה מרגיש כאילו חלק מהשירים שם היו.. נו לויודעת, המילה היחידה שעולה לי היא די חובבני בהתחשב לסופר מקצועיות באלבום החדש, אבל היא בכלל לא מתארת נכון! כי הוא לא היה חובבני, אלא הרבה פחות רגשי, עמוק, בוגר.. פשוט עכשיו אני מרגישה שהם עברו תהליך מקצועי ממש מרשים, הם מדהימים! חושבת שחסר משהו לדיסק? אמממ.. כמו שצ'חר אמרה.. אלבום מעולה.. למה לא לשים עוד שני שירים שיהיו מדהימים לא פחות? :) וחוץ מזה , תמיד אשמח אם יצרפו איזה פוסטר ענק כמו שפעם הבקסטריט בויז היו מחלקים למי שרכש את האלבום. ובקשר לאופטימיותשלך... יותר נכון שלנו... אני כל כך מקווה!!!!!!!!!! ארץ קודש הרי.. ותאמינו לי שהדיסק שלהם הוא בין הדיסקים הקדושים לליבי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני עדיין לא עונה על השאלות, כי כרגע אני עוד בתהליכי קבלה של השירים משחר הנסגדת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. אבל לפי מה ששמעתי עד עכשיו, אני ממש אוהבת את הדיסק הזה. זה לא ייאמן השינוי שיש בהם בין שני הדיסקים. במיוחד במילים לדעתי. רוב הדיסק הראשון היה "הו, חברה שלי לא רוצה לשכב איתי" וכד', ובדיסק הזה באמת רואים שהם שונים, שהם התבגרו. עד עכשיו מה שנשלח אליי, ממש ממש אהבתי. נורא קשה לי עם טקסטים בסגנון אלה של הדיסק הראשון (ע"ע "חברה שלי לא רוצה לשכב איתי"), גם עם באסטד הייתה לי את אותה בעיה (למרות שהתגברתי אצל שתי הלהקות על הבעיה הזו די מהר, אין מה לעשות הם כבשו אותי../images/Emo99.gif), אבל השינוי הזה בטקסטים של מקפליי ממש מוצא חן בעיניי....

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

וגם בלחנים (ע"ע SHE FALLS ASLEEP) לאלבום הזה אפשר להתחבר .. המילים יותר..עמוקות. פשוט כי באלבום הראשון הוא היה די שיטחי חוץ מיוצאים מין הכלל.

SurfeR Babe

New member
כן יש להם המון שירים כאלה ..

יש להם שיר על מישהי שמזייפת אורגזמה [ Fake ] ויש להם גם שיר שהוא על סקס בכללי [ לפי מה שהבנתי .. בכל מקרה , זה That Thing You Do ] ויש עוד כל מיני .. אבל בסדר בחופשי אני אוהבת שירים כאלה , הם די מצחיקים אותי והם גם מהנים כאלה , כיף להקשיב להם .

bar jones

New member
שאלה לdans girl!

עצרו רגע... באיזה שיר של מקפליי באלבום הראשון הם אמרו "החברה שלי לא רוצה לשכב איתי".. וואי באמת שאני לא זוכרת משפט כזה.. אז איזה שיר זה נאמר בו?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הממ...

לא יודעת אם הם אומרים את זה במפורש, אבל באופן כללי זה הרושם שאתה מקבל שאתה שומע את השירים בדיסק הראשון. כמעט כולם מדברים על בנות, כמה שהם מסכנים, מאוהבים במישהי שלא שמה עליהם וכו'

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיסק הזה יש בגרות שלא הייתה להם הרבה בדיסק הקודם. רק אולי שיר או שניים מהדיסק הקודם דיברו על נושאים רציניים ובוגרים, ולא "שטחיים"....הטקסטים (לפחות אלה שקראתי) בדיסק החדש לא מדברים על נושאים "שטחיים" כמו להשיג בחורות או לערוך מסיבות, הם עוסקים בדברים רציניים הרבה יותר - מערכות יחסים מתפרקות, משברים נפשיים (שוב, אני מדברת מרושם ראשוני של רק כמה שירים... לא שמעתי היום מוזיקה בכלל כי כל היום למדתי לפסיכו' ואני לא לומדת עם מוזיקה בשביל להרגיל את עצמי לבחינה../images/Emo7.gif)...

למעלה