הפרק היומי

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifהפרק היומי../images/Emo20.gif

עוד 10 דקות זה מתחיל
שרשרו לפה הכל

תענו על השאלון היומיייי

מה יקרה לפלור כאשר פדריקו ראה אותה עם הצמיד? 1. פלור תאמר שאין לה מושג איך זה הגיע!! 2. תומס התערב ויאמר שזה לא היא כי אם זאת הייתה היא..היא לא הייתה מתעקשת לחפש מתחת למיטה. 3. דלפינה ישר תצרח עליה ותגיד לפדריקו שזה היה ברור שזאת היא! 4. פדריקו יקח אותה לשיחה והוא יסלק אותה. 5. מתיאס יתערב וירצה לדבר לבד עם פדריקו 6. אחר..

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifוואי נכון...שכחתי לגמרי../images/Emo12.gif

ואתמול לא ראיתי

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifגונזלו זה מי ששיחק מורה

למתמטיקה בעונה השנייה של המורדים? לאיזה 5 פרקים ראשונים? ולא ראיתי פלורי ת'שבוע הראשון ולפי דעתי זו לא הסדרה הכי יפה..... ומה מללה הכונפה הזאת עושה שם? (שונאת אותה עוד מאני צועני)

יווו איזה פרק מהמם...איך הבנות

הרביצו לגונזה...ואיך פלורי דיברה עם פדריקו...וסופיה המסכנה..אבל היא פעמיים הרסה ת'תוכניות..חחחחח..פרק מ-ו-ש-ל-ם-!.כמו תמיד

t o o t

New member
חחח...אהבתי איך שהם באו כזה

להרביץ לו והעיניים שלהם כזה היו עם כעס...זה הזכיר לי את מיה בפרצופי אדום אש למיניהם... מושלם

השאלון היומי!!

המנהלת ראתה את פלור כאשר היא שונה והיא בעצם דודתו של תומס..<בכאילו..>מה יקרה?? 1. המנהלת לא תאמין ותתקשר לבקש שישלחו את אחד האחרים<פדריקו>! 2. פלור תדבר עם המנהלת ותומס יצא מהסיבוך! 3. פלור..תפשל! 4. אחר..

נועה2004

New member
ראיתם את הקליפ ven a mi????

היה את זה הרגע בפוקס קידס!! איזה קליפ יפה..

FelipeMiVida

New member
אני חייבת להגיד שמפרק לפרק אני

פשוט יותר ויותר אוהב את פלורנסיה היא כזאת בוביקית קטנטונת וגם את תומס איזה פ'יצונו וכמובן את פדרו כמה נעי וכמה נחמד לראות אותו גם אם זה לדקה אררררררררררררררר

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifראיתם את הקליפ????????????

אאאאאאאמממממממממממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הקליפ של VEN A ME היה אחרי הפרק
דיוססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס קליפ מושלם
והפרק היה אחלה

FelipeMiVida

New member
שיייייייייט לא ראיתיייייייייי אני

אראה מחרררר סעמק איתםםםםםםםם

פרק יפהה../images/Emo99.gif

פלור חמוודההה ופריצנוולדן מאמי
תומס כזה פשוש!!! שוב לא הראו את פרנקיטו מיו דה מי קוראסון

איזה קליפ יפההה../images/Emo99.gif בנחוששששששש

ven a mi אנשים מתחילים כל הקליפים של פלורי עד שמונה כמו שהיה אחרי המורדים...

למעלה