בלי לומר מילה אז הנה השיר למי שרוצה כאן
ז זה לא אותו דבר New member 3/10/05 #1 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifבלי לומר מילה ../images/Emo41.gif אז הנה השיר למי שרוצה כאן
ז זה לא אותו דבר New member 3/10/05 #2 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifזה הוקלט מהרדיו אז האיכות לא משו וגם שומעים תשדרן בהתחלה וקצת בסוף
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifזה הוקלט מהרדיו אז האיכות לא משו וגם שומעים תשדרן בהתחלה וקצת בסוף
B barbar27 New member 3/10/05 #10 מגניב, תודה../images/Emo13.gif מנצל"שת רגע כדי להגיד שאני בערך חדשה פה.. שלום!חיבוק|
ז זה לא אותו דבר New member 3/10/05 #12 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
M Ma E New member 3/10/05 #14 טוב אחרי 3 שמיעות.. אני חייבת להגיד שה"בלי לומר מילה" האחרון של אפרת ואאאאאאוווו
M M a g n u s New member 4/10/05 #15 אני חייב להגיד שזו פשוט יצירת מופת אני פשוט חולה על מטרופולין- אבל השיר הזה פשוט פסגת השלמות- פשוט מרטיט ברמות
אני חייב להגיד שזו פשוט יצירת מופת אני פשוט חולה על מטרופולין- אבל השיר הזה פשוט פסגת השלמות- פשוט מרטיט ברמות
F furera New member 14/11/05 #20 מעט באיחור אבל אני שמעתי את השיר לראשונה בפסטיבל הפסנתר, אז הייתי מבקש אם אפשר לשים אותו באיזה מקום להורדה מאחר ועכשיו המיקום הקודם שלו פג.
מעט באיחור אבל אני שמעתי את השיר לראשונה בפסטיבל הפסנתר, אז הייתי מבקש אם אפשר לשים אותו באיזה מקום להורדה מאחר ועכשיו המיקום הקודם שלו פג.