|דסתם מתוך סקרנות

נני55

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif|דסתם מתוך סקרנות../images/Emo54.gif

יש טיפוס מסויים שאוהב את מאיר? [ או שהוא(מאיר)פוגע בכל שכבות האוכלוסיה ללא קשר למצב סוציואקונומי?

ilovelior

New member
תשמע מה קרה לי פעם

היו אצלי זוג , ודיברנו וכו' איכשהו הוא ראה את מעמד הדיסקים וקלט את הדיסקים של מאיר ואז הוא אמר לי בואנה אתה ממש אשכנזי לפי הספר, שומע מאיר וזה... לא עזרו לו שום נסיונות הפרחה מצידי הוא ממש "נכווה" מזה שאני שומע מאיר, כאילו הסתכל עליי אחרת מצד שני אני מכיר את אותו הטיפוס,ממש אותו הראש רק שבמקרה הזה יצא שהזוג השני היה דתי - והוא מצידו רק התלהב ומאיר מלווה אותו כבר שנים... לא יודע איזה טיפוס שומע מאיר, במיוחד אחרי מה שקרה בפורום הישן של מאיר!!!

s h a b l u l y

New member
קודם כל

מזל טוב על הצבע החדש. חוצמזה אנחנו מכריזים בזאת (העם היושב בב"ש) על התקאמבקותנו, לרגל רה-התחברות לרשת (הכי גדולה של סוכנים כפולים...). הפורום עשה את עצמו מתנמנם, ואותנו זה אפילו לא מצחיק, נכנסים לתקופה חדשה אז שיהיה בהצלחה נשומה.

novemberain

New member
תשמע מה קרה לי פעם

או בעצם ממש השבוע. ישבתי לי בדירת השירות המקסימה שלי עם השותפות העוד יותר מקסימות שלי הופכת את התיק הבכלל-מקסים-משהו שלי בניסיון נואש לחפש אחר המפתח האבוד. תוך כדי מציץ 'נשל הנחש' [שנמצא (כמעט) באופן קבוע בתיק שלי] מתוך התיק, אחת השותפות מרימה, מדפדפת, מעלעלת, קוראת ומתעצבנת. היא, לטענתה, לא מכירה שום שיר מתוך הספר - זמזמתי לכבודה, הפנתי לשירים היותר מוכרים - לא הכירה - אמרתי נואש והשתדלתי לא להרים ידיים [בטח לא אחרי יום עבודה] ובהצעה חביבה מצידי [מה שלא קורה בדרך-כלל] הצעתי להשאיל לה את הספר... כשהשותפה משכנעת אותי ואת עצמה למה לא ולמה אין לה זמן לקרוא, קופצת אחת אחרת מאחד החדרים בצעקות "עזבי את זה, את גם ככה לא תכירי כלום. זה אשכנזי!" [גוועלד!]. משכתי בכתפיים, עשיתי פרצוף והלכתי לחדר. ועל זה יש לי רק דבר אחד לומר - נו, שויין. אגב, למפתח - שלום. שוכפל חדש.

למעלה