השיר השבועי אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו עין הנמר
ז זה לא אותו דבר New member 8/10/05 #1 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifהשיר השבועי ../images/Emo9.gif אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו עין הנמר
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifהשיר השבועי ../images/Emo9.gif אתם פשוט צריכים לרשום את השורה/שורות שאתם אוהבים ממנו עין הנמר
H heaven is here New member 9/10/05 #6 אני מאוד אוהבת את הפתיחה וגם את הפזמון כי עינו של הנמר ראתה מלחמות וזוועות שלא נדע מצרות כן, עינו של הנמר ראתה מלחמות הניצוץ לא כבה בעינו של הנמר
אני מאוד אוהבת את הפתיחה וגם את הפזמון כי עינו של הנמר ראתה מלחמות וזוועות שלא נדע מצרות כן, עינו של הנמר ראתה מלחמות הניצוץ לא כבה בעינו של הנמר
פ פרקשון New member 11/10/05 #9 מאתמן! כל יום במכוןןן! אגב הידעתם שגיא שמי מופיע בקליפ של שרון חוטר (או רוטר?) "ארוץ אלייך" כל הציפורים מצייצות! מהפכההה כן נו השיר הזה.. נראה לי צילמו אותו באוזן השלישית
מאתמן! כל יום במכוןןן! אגב הידעתם שגיא שמי מופיע בקליפ של שרון חוטר (או רוטר?) "ארוץ אלייך" כל הציפורים מצייצות! מהפכההה כן נו השיר הזה.. נראה לי צילמו אותו באוזן השלישית
T The legendary DuDe New member 12/10/05 #13 .. הוא מקיף את הרחבה עם הטרנינג שקנה בלוד זה פשוט הורג אותי