מחפשים בית

jesabel

New member
ליצ'י עדיין מחפשת בית...

אני מגדלת אותה במעונות וזה די אסור.... היא מחוסנת ומעוקרת ומאוד מאוד חמודה וידידותית

zivr111

New member
חתול למסירה

יש לי חתול גינגי בן שנה וחצי שאני נאלץ למסור. ברשותי מגיל אפס. מסורס מגיל 10 חודשים. בריא, לא היה חולה אף פעם. לא יצא מדירתי אף פעם. אנו גרים בקומה רביעית. אוכל אך ורק מזון חתולים יבש. לא נוגע בכל אוכל אחר ואפילו תשאירו בצלחת את הפסטרמה הכי טובה, לא מדבר אל ליבו. מיקומי בחדרה והטלפון שלי 0522516872.

divine E

New member
בבקשה עיזרו לנו!!!!!!!!!

בפעם המיליון בערך אני וקסם רושמות כאן על הבעיה שיש לנו ואף אחד לא מתייחס . מצאנו חתול , הוא כבר עבר 3 בתים וכולם פשוט לא רציניים , לאחת אין זמן לשניה אין סבלנות . פשוט לקחו צעצוע , שיחקו וחזירו לחנות. החתול הוא ממש מקסים. ידיד שלי הסכים לקחת אותו זמנית אבל החתול הוא כל היום לבד!!! ידיד שלי בעבודה ובלימודים וחתול לבד . קשה לי לעשות משמרות על החתול , אני חיילת ואין לי זמן לזה . אני ממש ממש מבקשת את עזרתכם עם החתול הזה , תשאלו חברים , מכרים , קרובים ורחוקים לא חשוב מי . בבקשה תעזרו , לנו אין אפשרות להחזיק אותו. יש לנו חצר שיש בה 30 חתולים בערך וניסינו להשאיר אותו בגינה אבל החתולים מיד תקפו אותו . בבקשה תעזרו!!! נגיע לכל מקום רק עיזרו לנו! 0507474433 0506541244 קסם

ריבית

New member
שאפה מחפשת בית

חתולה משגעת ומתוקה בצורה מעצבנת מחפשת בית חם ומפנק. שאפה היא חתולת בית ונראה שטוב לה כך. היא אוהבת להתפנק במרפסת ולהתענג מקרני השמש עם כוס מיץ פאפיה שמוגש לה כל חצי שעה. (טוב... לא בדיוק). שאפה מעוקרת ובכללי, חתולה בריאה ומתוקה. מחפשת באמת בית טוב. לפרטים אפשר לפנות אלי, אשמח. ריבית.

Noaal

New member
עוד פרטים יעזרו..

בת כמה היא, מה סיבת המסירה, איפה אתם נמצאים וכו'.

ריבית

New member
פרטים נוספים

גילה של שאפה לא עולה על יותר משנה וחצי. אני מוסרת אותה מכיון ששותפיי לדירה לא מסתדרים עם חתולה. אנחנו גרות ברמת גן . ________________ שאפה יש רק אחת

zivr111

New member
תוספת

הסיבה למסירת החתול היא צער בעלי חיים. אני נעדר מהבית 3-4 יממות בשבוע וזה בודאי לא בריא לא לחתול ולא לי.

gil778

New member
../images/Emo24.gifנס מחפש בית חם ואוהב

החתלתול נס שיביא לך הרבה ניסים ומזל מחפש בית חם ואוהב לפנות אליי במסר כי אסור לי לפרסם פה את הטלפון. בתודה למען נס,גיל.

shats1

New member
חתלתול מחפש בית

אספנו חתול נטוש ואומלל שאיבד עין בגלל דלקת. וטרינר מקסים טיפל בו, ניתח ומצבו השתפר להפליא. עכשיו הוא בריא, קופץ ומשחק, אבל קשה לו מפני ששתי החתולות הגדולות בבית מקנאות וסובלות מנוכחותו, ומאיימות עליו. מחפשים בית חם ואוהב עבורו. 052-6002520

WTR

New member
סוֹניק הקטן מחפש ../images/Emo82.gif חם

גורון קטן, העונה לשם סוניק, כבן חודש וחצי מחפש בית חם שיאהב אותו לנצח, ללא תנאים. סוניק כבר עצמאי ומחונך, חתול למופת! אם אתם אוהבי חתולים
ורציניים
אנא פנו אליי ל
0544776511 פרטים נוספים ותמונות מצורפים להודעה הזו(
) תודה, איילת

שניים חתלתוליים

מחפשים בית- חתול ג'ינג'י- לבן שקט ואדיב, סיפר לי הבוקר שהוא מוכן לקבל משפחה חדשה. אחותו לבנה-ג'ינג'ית דברנית אמיתית, חתיכה משגעת ואמיצה. אמרה שיכול להיות שתתגעגע אליו, אבל היא מוכנה לסבול את זה. בני חודשיים (נראים גדולים כי גדלו עם אמא חתולה). מפורעשים, מתולעים, ועוד יומיים גם יחוסנו חיסון ראשון. פרוותיים. ימסרו לבתים טובים- ביחד או לחוד. עינת, 0544661115 עינת,

מחפשים נואשות ובדחיפות בית חם

לחתלתול בן כחודש וחצי, שחור עם גבות לבנות ועיניים כחולות, שננטש על ידי אימו. אנחנו רוצים בו מאוד אולם בביתנו חתול גדול בן 3 ש"אימץ" אותנו לאחר שככל הנראה עבר התעללות בביתו הקודם. החתול הגדול פראי ביותר ואיך שראה את החתלתול - תקף אותו במטרה ברורה לחסלו. לפיצפון שעבר טראומה רצינית לקח מספר ימים להתאושש ומאידך הגדול אינו מוכן לקבלו או ללון מחוץ לבית עד שנמצא בית לקטנטן. הוא יפהפה, עושה צרכיו בקופסא, אוכל כמו גדול, ושובב כמו גור חתולים מקסים. אנחנו מאוד רוצים להחזיקו - אך הוא נתון בסכנה בגלל הטורף הגדול (שבנתיים לא נכנס הבייתה) היש בכם מושיע? אנא, התקשרו אלי במסרים. הרבה תודה.

הכוסון מחפש בית

גורון כבן חודשיים מחפש בית באיזור באר שבע.. החתול אוכל אוכל יבש ועושה צרכים בארגז חול!! למעוניינים שילחו מסר או צלצלו 0525400960

למעלה