סקר שישי

../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo13.gif

מה התחביבים שלך? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? ותכנית טלוויזיה? וסגנון מוזיקה? מה עושה בסופשבוע? אוהב ת'סופשבוע? מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ושחקן אהוב? וסרט? ואלבום מסויים? זה או זה הצבע תכלת או שחור? הצבע שחור או לבן? שאלונים או סקרים?? אולסטאר או לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? לצחוק או לבכות? "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? ואנגלית או ערבית? פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? וטלנובלה בע''מ? ותשוקת הנצים? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? זה טוב: סופ''ש? מורים? חברים? משפחה? רעבים? מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? שבוע טוב לכולם

N o l o g o

New member
נו טוב, יאללה..=)

מה התחביבים שלך
לכתוב, לשמוע מוזיקה, חברים והתחביב העיקרי
לישון..
מה הצבע האהוב
אדום ושחור ותכנית טלוויזיה
ממ בטיפול וסגנון מוזיקה
רוק ישראלי מה עושה בסופשבוע
יוצאת..=) אוהב ת'סופשבוע
ממ כן מעדיף את השבוע
לא אכפת לי הסבר את תשובתך-קצת משניהם על מנת לשמור על שפיות..=) אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) ממ לפעמים.. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך
24 [כשיוצא לי לראות טי וי בכלל] ושחקן אהוב
ליאור אשכנזי
וסרט
ללכת על המים ועוד הרבה אחרים טובים ואלבום מסויים
אפרת גוש זה או זה הצבע תכלת או שחור
תלוי מתי..כרגע תכלת..=) הצבע שחור או לבן
שחור שאלונים או סקרים
שאלונים..=) אולסטאר או לא
לאו דווקא לאהוב את הצבע ורוד או לא
לא
מעדיף דיכאון או שמחה
איאפשר אחד בלי השני וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח
שמח לצחוק או לבכות
לצחוק עד בכי..=) "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"
צוחק מי שצוחק אחרון עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות
תלוי מה זה הסבל..אבל נראה לי למות. למה?- כי סבל הוא בעיני המתבונן. מקצוע מדעים או היסטוריה
היסטוריה ואנגלית או ערבית
ערבית [להצדיק את החמש יחידות חח] פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר
תמונות מאמין באלוהים
כן רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה
חיוך [חייך, זה הכל לטובה..
] השיר שלנו-זה טוב או רע
דפוק יותר מטוב ורע מה עם מיכאלה
כנ"ל וטלנובלה בע''מ
נחמד ותשוקת הנצים
מה זה
נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)
האמת ש..לא. זה טוב: סופ''ש
כןן מורים
אחרי שמסיימים ללמוד, כן..=) חברים
בטח
חברים זה הכי טוב..אחרי משפחה משפחה
הכי הכי טוב..=) רעבים
לא מה בא לכם לאכול
הרגע אכלתי יש חבר\ה
נופ חבר\ה הכי טוב\ה
ידוע להם כבר מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות
אתם לא רוצים לדעת זמר אהוב- כלכך הרבה..רוק ישראלי בעיקר זמרת אהובה- ממ כנ"ל, יש הרבה טובות..=) שיר שמתנגן ברקע- יש לך אותי - אביב גפן דיסק שמתנגן ברקע- ווינאמפ, לא משהו ספציפי מה בא לכם לשמוע עכשיו
ממ האמת..מה שמתנגן. ממ משהו חשוב: ראשון - רביעי אני באילת ואז כיפור, אז שיהיה לנו שבוע מעולה..=)

../images/Emo27.gif

מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, חברים, לישון. והתחביב העיקרי? לישון
. מה הצבע האהוב? כחול ושחור. ותכנית טלוויזיה? עקרות בית נואשות והכי גאים שיש. וסגנון מוזיקה? רוק ישראלי. מה עושה בסופשבוע? לא יודעת. אוהב ת'סופשבוע? כן. מעדיף את השבוע? זה לא כזה משנה, אני בחופש כל השבוע
. הסבר את תשובתך- ... אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) נופ. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24. ושחקן אהוב? גייל הרולד. וסרט? אני לא יכולה לחשוב על אחד שאני ממש אוהבת... ואלבום מסויים? אה, קשה מידי. אולי משהו של עברי לידר או אביתר בנאי... זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור. הצבע שחור או לבן? שחור. שאלונים או סקרים?? שאלונים. אולסטאר או לא? אולסטאר. לאהוב את הצבע ורוד או לא? כי אכפת לי...? מעדיף דיכאון או שמחה? אני מניחה ששמחה. וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא. לצחוק או לבכות? לצחוק... "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? ניד'ר. עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? לחיות בסבל. למה?- כי מוות זה לא דבר הפיך. מקצוע מדעים או היסטוריה? מדעים. ואנגלית או ערבית? אנגלית. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות. מאמין באלוהים? לא. רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? למרות הכל, חיוך
. השיר שלנו-זה טוב או רע? היה משעשע בהתחלה, עכשיו זה סתם דפוק. מה עם מיכאלה? מי? וטלנובלה בע''מ? הו, ניב
, שון
. ותשוקת הנצים? מה? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? ברור... זה טוב: סופ''ש? כן. מורים? לא. חברים? כן. משפחה? לפעמים. רעבים? כן. מה בא לכם לאכול? פיצה. יש חבר\ה? לא. חבר\ה הכי טוב\ה? אין אחד הכי טוב. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זה מסווג
. זמר אהוב- יש די הרבה. זמרת אהובה- אפרת גוש ואיריס פרחי. שיר שמתנגן ברקע- "ספרד" של עברי, עכשיו כבר "גשם אחרון"... דיסק שמתנגן ברקע- "האנשים החדשים" של עברי. מה בא לכם לשמוע עכשיו? את הדיסק החדש של אסף
.

למעלה