סקר שישי

../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo2.gif

מה התחביבים שלך? והתחביב העיקרי? מה הצבע האהוב? ותכנית טלוויזיה? וסגנון מוזיקה? מה עושה בסופשבוע? אוהב ת'סופשבוע? מעדיף את השבוע? הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ושחקן אהוב? וסרט? ואלבום מסויים? זה או זה הצבע תכלת או שחור? הצבע שחור או לבן? שאלונים או סקרים?? אולסטאר או לא? לאהוב את הצבע ורוד או לא? מעדיף דיכאון או שמחה? וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? לצחוק או לבכות? "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למה?- מקצוע מדעים או היסטוריה? ואנגלית או ערבית? פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מאמין באלוהים? רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? השיר שלנו-זה טוב או רע? מה עם מיכאלה? וטלנובלה בע''מ? ותשוקת הנצים? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? זה טוב: סופ''ש? מורים? חברים? משפחה? רעבים? מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? שבוע טוב לכולם

xdye1

New member
../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך? מוסיקה, איטרנט, קולנוע, טיוי, עיצוב, אפנה, אמנות. והתחביב העיקרי? נראה לי שמוסיקה. מה הצבע האהוב? כחול/אפור תותכנית טלוויזיה? אבודים [שירדה] ובטיפול. אה וגם פליסיטי. וסגנון מוזיקה? רוק פופ ווירדו אלקטרוני מה עושה בסופשבוע? שיש-מסיבת יומולדת. שבת-הופעה של מטרופולין בזאפה. אוהב ת'סופשבוע? כן מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? VH1 ושחקן אהוב? אין כל כך וסרט? הטיסה ואלבום מסויים? קרני פוסטל זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? סקרים אולסטאר או לא? אולסטאר לאהוב את הצבע ורוד או לא? לאהוב מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמח לצחוק או לבכות? לצחוק "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד אראה לך עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות למה?- ככה החלטתי מקצוע מדעים או היסטוריה? היסטוריה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? תמונות מאמין באלוהים? ככה ככה רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? אף פעם לא ראיתי מה עם מיכאלה?
וטלנובלה בע''מ
ותשוקת הנצים? אה
נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? לא. זה טוב: סופ''ש? מורים? חברים? משפחה? לא הבנתי מה אני אמור לענות.. רעבים? כן מה בא לכם לאכול? מה שאמא הכינה [מחכים לאחותי המעצבנת] יש חבר\ה? כן חבר\ה הכי טוב\ה? לירון
מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לטוס עכשיו לברצלונה זמר אהוב-עברי/אסף/אביתר זמרת אהובה-מדונה/קרני פוסטל/דיידו/אלאניס שיר שמתנגן ברקע-משהו של הסיזר סיסטר דיסק שמתנגן ברקע- הבכורה של הסיזר סיסטר מה בא לכם לשמוע עכשיו? מה שאני שומע עכשיו.

scoobysnax

New member
טוב

מה התחביבים שלך? ציור, כתיבה, נגינה והתחביב העיקרי? מוסיקה
מה הצבע האהוב? שחור/כחול ותכנית טלוויזיה? באפי וסגנון מוזיקה? בריטרוק, אלטרנטיבי, טריפ הופ מה עושה בסופשבוע? יוצא בערב אוהב ת'סופשבוע? כן, אבל מחכה לסופ"ש הבא מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- י"ב זה זנות. אתה חיי בשביל הסופשבוע? (יש שיר כזה) בהחלט [גם חי בשביל לממן את הסופשבוע] מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2 ושחקן אהוב? אין ממש, אבל עוקב קצת אחרי ג'וד לאו.. וסרט? המסור
ואלבום מסויים? massive attack/mezzanine , portishead/dummy זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שוב שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא לאהוב את הצבע ורוד או לא? לא מעדיף דיכאון או שמחה? דכאון וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא לצחוק או לבכות? להיות אדיש "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? תלוי במאורע עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? למות, בהחלט. למה?- כדי לנוח סוף סוף. מקצוע מדעים או היסטוריה? אני אלך על התשובה הקודמת שלי ואנגלית או ערבית? אנגלית. זה קל. פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? גם וגם מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? פרצוף אדיש השיר שלנו-זה טוב או רע? לא אחרי זמן מסויים [שאגב, עבר לפני המון זמן] מה עם מיכאלה? רע וטלנובלה בע''מ? אפילו יותר ותשוקת הנצים? מה? נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? בהחלט זה טוב: סופ''ש? כן מורים? לא חברים? כן משפחה? לפעמים רעבים? לא ממש מה בא לכם לאכול? שניצל תירס [זה לא קשור לרעב, זה טעים תמיד] יש חבר\ה? לא כרגע חבר\ה הכי טוב\ה? לא משתמש במונח הזה, הוא מפלה אנשים אחרים מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? אם מישהו עכשיו יבוא ויציע לי לעשות משהו הזוי לגמרי, אבל הגיוני, אני אעשה אותו זמר אהוב- דניאל קורן, יוני בלוך, עברי לידר, מאט בלאמי זמרת אהובה- אפרת גוש, בת' גיבונס, בתי שיר שמתנגן ברקע- massive attack/mezzanine דיסק שמתנגן ברקע- אותה תשובה בדיוק
מה בא לכם לשמוע עכשיו? את מה שאני שומע עכשיו מה, כבר נגמר?

dsol

New member
תשובון שישי

מה התחביבים שלך? מוזיקה , מחשב , גרפיקה והתחביב העיקרי? מוזיקה מה הצבע האהוב? שחור ותכנית טלוויזיה? מגרש ביתי/ THE O.C וסגנון מוזיקה? רוק/מטאל ישראלי מה עושה בסופשבוע? לא יודע... אוהב ת'סופשבוע?כן מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- בית ספר אין בית ספר .. מה צריך הסבר יותר מזה... אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ושחקן אהוב? - וסרט? יש הרבה ואלבום מסויים? גם הרבה... זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? לא עלי לאהוב את הצבע ורוד או לא? לאהוב מעדיף דיכאון או שמחה? דיכאון וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? מדוכא לצחוק או לבכות? לצחוק (חח כן אני ידוע שאני סותר את עצמי) "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד יראה לך....(אבל בשקט שלי שישמע כדי שיבוא בהפתעה) עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? תלוי במצב של הסבל למה?- כובע עף לגובה, מזה הפרסומת של הכללית ?! מקצוע מדעים או היסטוריה? לא לומד מדעים אז שיהיה היסטוריה ואנגלית או ערבית? לא לומד ערבית אז אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? מגילות קיר (פוסטרים ענייקם מבד... משהו כמו לונגים אבל עם ממש תמונות ולא סתם קישקושים מעפנים) מאמין באלוהים? לא רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? פרצוץ בלי הבעה השיר שלנו-זה טוב או רע? רעעע מה עם מיכאלה?סבבה המא יתך ? וטלנובלה בע''מ? גם כן... נפגשנו אתמול ומזה נהנו ותשוקת הנצים? לא יודע היא הבריזה לנו נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? למה חוץ... הכול ! זה טוב: אולי ... (אני ידוע שזה לא שאלה
) סופ''ש? טוב מורים? רעע חברים? טוב משפחה? טוב רעבים? לא ממש מה בא לכם לאכול? עוד גוייבה יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? מה יעזור לכם השם ? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? להסניף עוד גוייבה זמר אהוב- עברי לידר/אביב גפן זמרת אהובה- אפרת גוש / איריס פרחי שיר שמתנגן ברקע- מה שעובר עלי - איפה הילד דיסק שמתנגן ברקע- לא דיסק עשיתי רשימה מבולגנת... מה בא לכם לשמוע עכשיו? מה שיש ברשימה

ד י א ט ה

New member
../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך? צילום כתיבה מוזיקה קריאה שינה סרטים בילויים הופעות מסעדות חברים.... והתחביב העיקרי? צילום מוזיקה והופעות מה הצבע האהוב? שחור כחול אפור ירוק אדום ותכנית טלוויזיה? ישנן בנות, הכי גאים שיש, מכושפות וסדרות ישראליות ישנות וסגנון מוזיקה? הכל אבל בעיקר רוק,רוק ישראלי, ג'אז, funk , בלוז מה עושה בסופשבוע? בד"כ הופעות או סרטים בקולנוע או סתם עם חברים אוהב ת'סופשבוע? כן מאוד מעדיף את השבוע? לא הסבר את תשובתך- אוהבת לנוח אתה חיי בשביל הספושבוע? (יש שיר כזה) טחנתם תשאלה מכל כיוון מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ומצו ושחקן אהוב? קארי-אן מוס, אנג'לינה ג'ולי, נעמי ווטס, מילה ג'ובוביץ', ג'ניפר קונלי, ג'ודי פוסטר, איילת זורר, רונית אלקבץ, מאיה מרון ועוד המון. וסרט? ואו המון, טרילוגיית המטריקס, עיר החטאים, הצלצול, ריקוויאם לחלום, האויב שבפנים 1 ו2 ועוד. ואלבום מסויים? אפרת גוש ומטרופולין זה או זה הצבע תכלת או שחור? שחור הצבע שחור או לבן? שחור שאלונים או סקרים?? שאלונים אולסטאר או לא? בכיף לאהוב את הצבע ורוד או לא? החלטה אינדיוידואלית מעדיף דיכאון או שמחה? שמחה! וברוב הזמן אתה מדוכא או שמח? שמחה לצחוק או לבכות? לצחוק וכמה שיותר "צוחק מי שצוחק אחרון" או אני "עוד יראה לך"? אני עוד אראה לך עדיף להמשיך לחיות בסבל או למות? להתמודד למה?- ככה, כי צריך להעריך ולחיות את החיים שלך להתמודד איתם. מקצוע מדעים או היסטוריה? לא זה ולא זה ואנגלית או ערבית? אנגלית פוסטרים או תמנות תלויות על הקיר? גם פוסטרים וגם תמונות מאמין באלוהים? מאמינה בעצמי רוב הזמן יש חיוך על פניך או פרצוף תועבה? חיוך השיר שלנו-זה טוב או רע? רע מה עם מיכאלה? אחלה וטלנובלה בע''מ? רע ותשוקת הנצים? רע נכון שכול זה חארטה(חוץ מהשיר שלנו כמובן)? הכל חרטה גם השיר שלנו, בעיקר. זה טוב: סופ''ש? עוד פעם? כן מורים? חלקם חברים? אם הם טובים כן משפחה? כן רעבים? לא ממש מה בא לכם לאכול? לא בא יש חבר\ה? לא וטוב להיות רווקה :) חבר\ה הכי טוב\ה? יש.. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לא יודעת זמר אהוב- דניאל קורן אביתר בנאי זמרת אהובה- אפרת גוש דנה ברגר מיקה קרני רונית שחר שרונה נסטוביץ' ועוד המון שיר שמתנגן ברקע- הפסקול של מטריקס דיסק שמתנגן ברקע- הפסקול של מטריקס מה בא לכם לשמוע עכשיו? טוב לי עם הפסקול של מטריקס P:

למעלה