אני עומדת לחסל את החתולה

../images/Emo54.gif../images/Emo7.gifאני עומדת לחסל את החתולה

שחיסלה לי חצי תבנית של עוגיות טחינה...ועוד כשהיו חמות !!!!! שלא יהיו טענות לאפחד על חיסול בעל חיים מרגיז......

זושי1

New member
הצעה למתכון:תבשיל חתולים בטחינה

אהלן לך גברת לילית המבשלת חתולים ברוטב טחינה...רק כדי לחסוך במצרכים...מאחר והחתול כבר טחן טחינה...פשוט מאוד..בשלי את החתול ללא טחינה...כי כמו שאומרים הטחינה כבר בפנים... אפרופו...החתול הזה מצטרף לקבוצה של חתולים שהולכים מן העולם ליד ביתך...העניין מתחיל להלחיץ את החיות האלה בצורה מאוד מדאיגה...

../images/Emo4.gifעכשו אני רק קולטת מי שם לי

עין רעה על כל חתול שאני מביאה הביתה.........בגללך אני צריכה לצאת עם החתול לטייל כשהוא קשור ברצועה - כמו כלב.........וזה ממש לא מתאים לי, אז אולי באמת במקום שיידרס, אבשל אותו........
אשלח אליך מתכון........ודוגמית לטעימה......אמא'לה לאן הדרדרתי......

זושי1

New member
אני את העיניים שלי מעדיפה ליד המצח

חמדתי... על חתולים אני לא שמה כלום...אולי קצת מלח ופלפל לפי הטעם... מה שלומך? והאם הכנת משהו טעים לאחרונה ששווה לספר עליו...הרוטב המתוק...טרם נוסה...והמחשב שלי אצל הדוקטור למחשבים כי עשית לי עין על המחשב...עכשיו אני כותבת מהמחשב של אורן הקטן..והאותיות במקלדת מעצבנות....ומכפילות את עצמן...

../images/Emo178.gifהיצירתיות שלי

בעונת הקיץ, שואפת לנקודה שמתחת לאפס.....
ואני אפילו לא טורחת להתאמץ במיוחד עבור בישול. אוכלים אוכל מאולתר בו במקום. למי יש כח לבישולים בחום הזה ?????
והלחות.......
פשוט בלתי נסבל. ואני בטוחה שהאותיות במקלדת של אורן הקטן הן בסדר...כדאי לך ללכת לבדיקת עיניים.....את בטח רואה הכל כפול........

ששק

New member
בתאבון....

האמת אני לא אוהבת לאכול חתולים..... טוב נו..עניין של טעם...

למעלה