מרוצה

New member
../images/Emo39.gifטיה בקר טוב.

האם הבנתי נכון? את בוכה בגלל החתול? מה קרה? מאחלת לך רק טוב.
.

tiaa1

New member
../images/Emo54.gifבוקר טוב לכלם, החתול מת אתמול

מיום שישי המצב שלו שוב התדרדר,אמנם נתתי לו אנטיביוטיקה בהמלצת הוטרינר אך ראינו שהפעם זה מתמשך. יצאנו אמנם לפיקניק בשבת.החיים האישיים ממשיכים. .. כשחזרנו היה ברור שהוא איבד ענין באוכל אבל מאד נצמד אלי וחיפש ליטופים ונחמה. בשיחה עם הוטרינר הוחלט שקודם אביא אותו לבדיקה כי הוטרינר הצעיר שהיה אמור להגיע אלינו -בחופש. אתמול לקחתי אותו למרפאה ...וחיכיתי לבן שלי שיבוא גם להיות איתי ובעיקר -להפרד מהחתול שהוא בחר בעצמו לפני 12.5 שנים("חתול עם אף ורוד" ). וזהו .הרופא טיפל בחתול בעדינות וזה נגמר . אני כמובן נשפכתי
מדמעות ...למרות שהייתי מוכנה...הבן המתבגר שלי התמקד בפעולות הרפואיות(חניך מד"א "קשוח"). היה פטתי להגיע לבית עם כלוב ריק ולראות את התגובות של שתי החתולות. הג'ינג'ית נמנצמדת אלי-סתיו בתחילה התרוצצה סביב הכלוב ויללה ואחר"כ לא נתנה ללטף אותה. רק בלילה כש"כאילו"ישנתי הגיעה ונרדמה לי על הרגלים. מעניין שהן עדיין ישנות... תודה למתעניינים. אני כבר בסדר. היום זה יום חפשי מעבודה, חוץ מלנוח אני צריכה לסדר את הבית וכו' בקצב שאני אבחר. הוא חסר לי רוני-שישב לי על הברכיים כשעסקתי במחשב...

זוהרה7

New member
טיה - מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif

אני חושבת שאני יכולה להבין אותך. מתרגלים לחיית מחמד. זה שהאזרח מתנהג כגבר זה לא אומר שלא קשה לו. לפעמים דווקא למי שלא יודע לפרוק הרבה יותר קשה. תרגישו טוב. זוהרה*

tiaa1

New member
זוהרה , תודה. לכל גיל יש את ביטויי

הצער האופיני לו. המתבגר שלי ויתר אתמול על בילוי עם חבריו ולווה אותי. הוא התבטא בעיקר על הצד הרפואי שלווה את התהליך. היום ומחר הוא כבר בהשתלמויות ותורנות במד"א.זו הדרך שלו.כשהחתולה הסיאמית שלנו הלכה לעולמה-אצל אותו וטרינר, המתבגר היה אז בן 9 ומאוד בוגר לגילו.. הוא בכה לא פחות ממני,אבל כרגיל היה יותר רציונלי-הוא הצטער שלא באנו במונית ואני צריכה לנהוג, ובבית ביקש שלא נענה לטלפונים באותו יום ונתיחס רק לחתול שנשאר-אותו רוני שהלך אתמול. רק אחרי זמן מה אימצנו את מיקה וכל השאר יסופר...

למעלה