תלתלית

New member
../images/Emo54.gif

אני מסתרקת מורחת כזה מעצב לתלתלים. ושקט כל כך בחוץ רק מעט טיפות של גשם. ואני מבינה כמה קנאה יש בי בחתולי הרחוב שגרים ממש מתחת לחלוני. ולמה? פתאום הבנתי למה, הם מרשים לעצמם לצווח את בדידותם בכל שעה שהיא. ולא בורחים. הכתיבה שלי היא הצעקה שלי. לפעמים היא שותקת, היום יש בה גם את הצעקה הזו. תודה לחתולים האלה על האומץ שהם הזכירו בי.

נשמה של חתול

חתולת רחוב,מסתובבת לי בגינה החתולה הזו,מזה שלוש שנים פעם צווחת,פעם מתלטפת אבל כל 4 חודשים ממליטה שבעיה מחתול חרמן ופחדן-שחי איתה היום היא באה,עם גור בפה- ונכנסה לחדרים,מהגינה מחפשת להם בית חם,לחורף הקר של השנה ולמרות האמפטיה-אני אוהב רק כלבים אבל אוכל-אני בכל זאת נותן לה והממזרתא לא אוהבת חלב רק בשר,פסטרמות ודגים.. ככה זה עם חתולים אין להם עקרונות בחיים בספרים-כתוב שרק גבינה וחלב ואצלי-הם רוצים שוארמה.. ואני-אוהב רק כלבים..

danistar

New member
חתולים ..

הנה משהו מהארכיון שלי .. חתולים מיאווו חתול שעובר בסביבה תר אחר אהבה בוהה בזנבו הארוך כמה אפשר למשוך ?? שולח מבט מבקש רואים שהוא חושש מביטה בשפמו השבור שמחפש לעצמו חיבור סתם חתול עזוב ששולח מבט עצוב פתאום הוא נעלם העולם אינו מושלם ...

חן (*_*)

New member
תלתולית ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אולי זה החורף - שלוותו הגלומה, אפרורית עננים, ערומים השדות - נשמתך שותקת. אולי זו העיר - כבדת תנועה, שאון הרכבים, רחש אדם - רק נשמתך שותקת. אולי זה חינוך של שנים את כל הרגשות להחביא שם בפנים ונשמתך שותקת. צעקי ילדה כשרע או כשטוב מותר לך, לא רק לחתולי הרחוב ולפעמים............ השתיקה=צעקה !!!!!!!!

חתולון*

New member
בוקר טוב לכולם/ן

אהבתי את גישתו של כל אחד/ת מהכותבים בשרשור זה, לחתולים

Mוניk

New member
../images/Emo25.gifתלתלית../images/Emo24.gif

מאמי מותר לך לצעוק מותר לך לבכות ואפילו רצוי להוציא זאת החוצא לא להשאיר בפנים בלב, בגרון כי זה חונק יותר ולמי אין ימים כאלה אלה ימים חולפים ותמיד יש מחר שמוחק ת'אתמול תביטי קדימה ממוש יש הווה ועתיד ויש תמיד למה לצפות ואת תלתלית מקסימה בטוחה שמצפים לך ימים יפים ימים של שקט ושלווה של אהבה בפתח של תשוקות חדשות ואת כה צעירה ומקסימה הכל פתוח בפניךך מה טוב מזה שב"ש תלתליתתתתת
מוניק

למעלה