agness_666

New member
../images/Emo54.gif

כן אנחנו שניים, האוייב שהוא חבר אני זה התחפושת, ובפנים אדם אחר צועק אל הירח, בוכה ומקלל מסתובב כמו כלב, מוכה ומילל זה כמו מכת חשמל, וזה זורם ומעוות את חוש הזמן לאן? אני הולך ומסתבך ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה. הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה הפחד מטפטף כמו רעל ונספג כמו נשיקה אני זה המלכודת שבוי בלא תקווה רוצה לפתוח דלת. נסגר ולא יוצא מנסה לברוח ותמיד, תמיד חוזר זה כמו לרקוד עם שד שמחבק ולא עוזב כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק .... כל הזכויות שמורות לפורטיס.

hope_29

New member
agness ../images/Emo20.gif

שיר מקסים! מרגש אותי בכול פעם לשמוע אותו... יחד עם זאת מאוד עצוב...אני מבינה שזה המשך ליום הולדת האבוד...מאוד מבינה אותך ומזדהה. רוצה גם לחזק אותך (אמנם מרחוק) ולעודד את רוחך. בכול אופן, לא יודעת אם זה מעודד באיזה שהוא אופן (צרת רבים..) אבל - לא חגגתי ימי הולדת כבר כ - 9 שנים מעבר לאיזכור קל בבית (הורים ואח...). בטח לא עם חברים (כי אין...). אני יודעת שלא מדובר במקרה דומה אבל בכול זאת, צרת רבים... שיהיה לך לילה טוב!

הבודדה

New member
agness היקרה! ../images/Emo24.gif

אני קוראת את ההודעות האחרונות שלך, מאז יום הולדתך ונורא עצוב לי בשבילך שלא הצלחת לחגוג כפי שרצית. כנראה בגלל תקלה טכנית עם המחשב, לא הצלחתי לקרוא את ההודעה האחרונה שלך אבל מהתגובה של hope הבנתי שצירפת שיר שמתאים למצב שבו את נמצאת. אני מאחלת לך שבכל זאת תמצאי את הדרך לעשות טוב לעצמך ולהיות מאושרת, 365ימים בשנה ולא רק ביום ההולדת. אז אולי אני כותבת את זה קצת באיחור אבל שיהיה לך המון המון מזל טוב והרבה ימי הולדת מאושרים עד 120!

אופס ../images/Emo12.gif

לא שמתי לב ואיכשהו השם הישן (והמאוס) שלי לא נמחק והופיע שוב... עוד אחת מהתקלות הטכניות במחשב. למישהו יש הסבר איך מוחקים שם, כך שלא יופיע שוב?

הסבר ../images/Emo4.gif

לא נראה לי שאפשר למחוק שם משתמש ישן.. רק מחזיקי האתר יכולים לעשות את זה (כלומר תפוז). מה שאת יכולה לעשות הוא פשוט - כשאת מתבקשת להקליד שם משתמש- להשתמש בשם החדש, ואז לא צריכה להיות בעיה (השם הישן ימשיך להופיע בלוח האפור שבתחתית הדף של הפורום יחד עם שאר השמות, אבל הוא יישאר ללא שימוש. יש פה כמה וכמה כאלה, יש להניח).

joeblack

New member
כאבעמוק ../images/Emo14.gif וחיבוק ../images/Emo24.gif

קראתי את ההודעה שלך,הופ, וכאב לי, פשוט כך. אני יכול להזדהות עם בדידות, וקושי להשתלב בחברה, ועצבות קיומית ודכאון מתמשך...הייתי שם ואני עוד אחזור (למרות שמעולם לא באמת עזבתי
אבל את כותבת בכזו סתמיות "...לא חגגתי ימי הולדת כבר כ-9 שנים...", קראתי את המשפט הזה שוב ושוב ושוב, ו... אני לא יודע...אני מוטרד. אני עצוב. אני כועס. אני...לא ברור לי. אני רוצה לשאול איך הגעת לכזה מצב, אבל אני יודע שזו שאלה טיפשית שרק מחטטת בפצעים פתוחים... אני רוצה להביא אותך בעצמי לפגישה באה, אבל ברור לי שלא תבואי...אני רוצה לשלוח פרחים ביומולדת, להכין עוגה מחר, לבעוט בקיר עכשיו! נרגעתי. אני חושב. מצטער על ההתפרצות, אבל כך הרגשתי,בעיקר שנראה שאני מתקדם בצעדי ענק למצב כזה בעצמי. ובלי קשר:
ויומולדת שמייח אגנס-שש-שש-שש.

agness_666

New member
השיר הזה מלווה אותי כבר המון שנים

בלי שום קשר ליומולדת. זה היה סתם עוד סתירת לחי שמזכירה מה זה להיות לבד. גם כשמשהו טוב קורה, ובא לי לקפץ בעליזות ולספר לכולם שישמחו איתי, ואז.. אז מתברר שאין למי לספר... ואז כל השדים הקטנים יוצאים מהחורים.. וכשמשהו פחות טוב קורה.. או סתם שצריך להחלית על משהו גורלי ו..אין אף אחד שבאמת רוצה להקשיב, או שאפשר להתייעץ איתו. אז נראה שהכל לא שווה, כי בשביל מה להתאמץ? טוב, עזבו אני סתם מקשקשת פה, לא ישנתי כבר מלא זמן כמו שצריך, אתמול הלכתי לישון ב 6, בשבע כבר הייתי צריכה לקום (ולא קמתי). עוד מעט יפטרו אותי, יומיים בעבודה וכבר דופקת איחורים חופשי. הגעתי עם עיניים אדומות ונפוחות מחוסר שינה, בקושי עמדתי על הרגליים.

lance-knight

New member
agness

כתבתי לך כבר ופתאום ראיתי את השיר. וווווווואו, זה מה זה עצוב להרגיש ככה. אם זה בגלל יום הולדת-חמודה, אל תתרגשי כל כך. אני המון שנים אפשר לומר לא חוגג ימי הולדת. טוב, אם ההורים רק, וגם זה לא ממש חגיגה. כמובן, כל אחד מרגיש אחרת, ואני לא יכול לדעת מה מתרחש אצלך בלב בגלל יום ההולדת האבוד. אבל בכל זאת, חמודה, אל תתני לזה להעציב אותך עד כדי כך. הזמן עובר ויחד איתו הולכת תחושת כאב. גם זה יעבור(זכויות שמורות לשלמה המלך).
ובכל מקרה עוד פעם אני מאחל לך עד 120. many happy returnes of the day

למעלה