אהלן

SimplyMe1

New member
../images/Emo55.gifאהלן

עדכוניישן קצר:) לאחר התלבטויות,השוואות רבות וכאבי ראש ממבחר הנגנים בשוק,בחרתי לרכוש את אייריבר-799 IFP. עוד לא עשיתי כלום עם המכשיר,ווודאי שיהיו לי שאלות נוספות על תפעולו,אבל בינתיים מה שמעניין אותי זה למה חוט האוזניות לא שווה באורכו. אשמח שיענו לי על הקושיה..זה ממש מעצבן לשים ככה את האוזניות וזה זמני. עד שארכוש לי חדשות וטובות יותר מאלו שבאו עם המכשיר צריך לסבול את הנוכחיות.. בינתיים אני מסתכלת עליו ומתםעלת כמה הוא יפהפיה בצבע חציל

The Experience

New member
תופעה מוכרת

אני משתמש בהן כך: שם את האוזנייה הקצרה באוזן שלה היא נודעה..ואת השנייה מעביר מאחורי הראש על הצוואר ושם באוזן השנייה כך הן לא נראת מקדימה
זה הולך מצויין בקיץ עם החוט של המשקפי שמש

gt-master

New member
בחירה טובה

ככה זה אמור להיות,האוזנית הימנית יותר ארוכה וזה לא ממש מפריע לי גם שזה לא עובר מאחורי הראש. האוזניות האלו מצוינות ואם את לא מתכוונת לרכוש אוזניות מעל 150 ש"ח, אז עדיף שלא תיקני ביכלל כי זה מה שהאוזניות האלו שוות בערך. אגב,לאוזניות צריך לתת זמן הרצה.הסאונד שלהם משתפר לאחר מס' שעות נגינה.

td12

New member
אוזניות

רציתי להמליץ.... ב 100 שקל. אני לא זוכר את הדגם אבל אוזניות קשת אחורית (על העורף) של סוני, כסופות. דגם מוכר. מעווולללוווותתת..... יש לי אותם שנתיים ועובדות קשה קשה, ובווליומים גבוהים. רק החלפתי להם את הספוגים שכבר נקרעו מרוב בלאי. כמובן חוט מצד אחד, וארוך, בננות מוזהבות. איכות שמיעה!!! מדהימה....כמובן שתלוי גם לאן אתה מחבר אותם אבל הם מסוגלות למשל ממחשב או מיקסר עם אקוליזר לתת איכות מדהימה, ממש מדהימה, לא חושב שאפשר להגיע ליותר טוב ממה שהגעתי איתם. בכל אופן אני יודע מה אני אומר על האיכות. יכולות לעמוד בעוצמה דיי גבוהה, בכל אופן ממש אין צורך לעבור. באס נקי בעוצמה גבוהה. לא הייתי מתקלט איתם כי לא עד כדי כך גבוהה. אבל בשביל נגן mp3 ובמחיר שלהם....מומלץ.

weird dust

New member
זה ניקרא אוזניות עורף

הרעיון כמו שכתבו מעלי לשים אחת באוזן ואת השניה באוזן השניה כשהחוט מאחורי הראש. בכל מיקרה, שימי לב לאיזה צד שייכת כל אוזניה והיום רוב האוזניות מגיעות ככה. זה פשוט קטע כזה עכשיו.

הא?!

אוזניות עורף זה לא אוזניות קשת שעוברות מאחורי העורף?! אלה אוזניות כפתור רגילות, פשוט החוט בצורה שונה, אלא אם כן שינו את המושגים לאחרונה..

stardust19

New member
יש עורף ויש קשת....האוזניות שהבחורה

קיבלה עם המכשיר נקראות אוזניות עורף...כל השאר כבר כתוב

gt-master

New member
זה נקרא אוזניות כפתור עם ..

עם חוט ימין ארוך משמאל
עורף? גם עם שני החוטים שווים אז אפשר להעביר מאחור אז איך זה נקרא?

stardust19

New member
משהו חדש...אף פעם עוד לא יצא לי

לראות אוזניות כאלה עם זיכרון פנימי ורדיו...

...

עזוב את התכונות, העיצוב, אלו הן אוזניות עורף, אוזניות כפתור הן אוזניות כפתור, בלי כל קשר לצורת / אורך החוט שלהן. ד"א, מדבר על אוזניות עם זכרון פנימי? היה איזה דבר שמישהו הכניס לאוזניות קשת אייפוד שאפל, כך שהאוזניות היו בעלות זכרון פנימי, בלי רדיו, ממש חמוד..

stardust19

New member
הבנתי...מעניין מה נתן לו הזיכרון

בתוך האוזניות. אני ממש לא רואה מקום איפה נתין להכניס גם זיכרון וקורא זיכרון בתוך האוזניות. אני בקושי הכנסתי מגבר לוך האוזניו הללו- אני מתכוון לקשת.

אהה??

אני מדבר איתך על אוזניות קשת, הענקיות של פעם, אוזניות בעיצוב של המבטלות רעשים, הוא לא הכניס זכרון וקורא, אלא אייפוד שאפל, ועוד עשה מהאוזניות יציאה לעוד אוזניות ויציאה לסנכרון השאפל, משהו נחמד, אני לא זוכר מאיפה זה אבל..

למעלה