גמר חתימה טובה לכל באי הפורום

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifגמר חתימה טובה לכל באי הפורום

משום מה יש תהיות בנוגע לברכה המתאימה ליום הכיפורים. האם אומרים: חתימה טובה או גמר חתימה טובה. דומני שאת הראשון אומרים באזור ראש השנה ואת השני לקראת יום כיפור , כלומר היה לנו שבוע בין לבין על מנת לבקש סליחות, זה הענין? אשמח לשמוע מה נכון ולמה. אז אם עשיתי עוול למישהו אני מבקשת סליחה ומחילה, זה לא היה בכוונה. וברוח החג גם אני סולחת לבני עוולה השונים רק שירימו עוגן ויסתלקו מחיי
אתחיל מהתחלה עם Tabula rasa("לוח חלק") - אחרי יום כיפור על מנת להתחשבן מהתחלה בשנה הבאה, תמיד מקווה שאינני חוזרת על שיגיאות העבר., על שגיאות חדשות - אינני יכולה לדבר כרגע, נחיה ונראה מה יקרה בשנה שתבוא עלינו לטובה מכל הבחינות בכל התחומים. בכל אופן, יש השתדלות מצידי, מקווה שגם אתם בצד שלי - משתדלים להיות טובים כל השנה ! ! ! ושנצליח .! ! ! תבורכו בשנה טובה, טובה מזו שמאחורינו . חיה

HayaBee

New member
שנה טובה לכולנו. אנא השכילו ממילות השיר.

שנה טובה לכולנו. אנא השכילו ממילות השיר. א' אייפון, ב' זה בלוטות', ג' גוגל, אח גדול מהו ד' זהו דיויקס שפותח את הכל ה' זה הוטמייל ו' זה וירוס שחדר לי למחשב ז' זיפּ וח' זה חלונות שאפח'ד לא אוהב בני השש ובני השבע, אלף בית אלף בית אתרים פורצים ברגע, אלף בית אלף בית כל היום גולשים בצ'טים, אלף אלף בית והופכים אנאלפבתים, אלף בית ט' זה טֶלְנֵט י' זה יוטיוב כ' כבלים, ול' לייב מ' ונ' זה מולטי-נטוורק כך נוריד שירים לדרייב ס' סקריפט עכבר בע' פ' זה פייסבוק ופרטי צ' צ'יפ וק' זה קֶרְנֵל ר' זה ראוטר אלחוטי בני השש ובני השבע, אלף בית אלף בית אתרים פורצים ברגע, אלף בית אלף בית כל היום גולשים בצ'טים, אלף אלף בית והופכים אנאלפבתים, אלף בית מה צריך לבוא עכשיו? איפה ש' ואיפה ת'? ש' שגיאה ות' תוכנה, יצא שיר משהו בן זונה איכותי ממש כמו נייק, אז יאללה תעשו לי לייק בני השש ובני השבע, אלף בית אלף בית אתרים פורצים ברגע, אלף בית אלף בית כל היום גולשים בצ'טים, אלף אלף בית והופכים אנאלפבתים, אלף בית

למעלה