שלי ../images/Emo152.gif
1.
בריטני - מבחורה צומי ומעצבנת שנראית לגמרי פורנו היא הפכה לייפיפיה מתוקה ומקסימה ומצחיקה, והיא כמובן לא הפסיקה להיות ה-כוסית של העונה הזאת. 2.
ליובי, כי היא כזו בובה
אז מה אם היא מצטלמת כמו עכברוש
3.
נאימה - כי היא מיוחדת, כי היא יפה, כי יש לה קול כיפי, כי היא מצטלמת כמו מלכה
4.
קיילן - היא לא הכי יפה ואין לה גוף הכי יפה, אבל היא פשוט מאמי! ויש לה אחלה סטייל
5.
בריטה - נכון, לא הספקתי להכיר אותה, אבל מהפרק האחד הזה שהיא הייתה היא נראתה לי כזאת חייכנית ומתוקה, פשוט בובה!
ובל נשכח את היופי האמנם רגיל אבל כל כך עוצר נשימה שלה
6.
רבקה - יפה. לא התפעלתי ממנה ברוב הזמן, קצת חזירית, לא מדהימה, לא מפציצה בתמונות במיוחד - אבל יפה וכוסית. חיבבתי אותה. 7.
כריסטינה. אני חייבת לציין, עם הזמן היא פשוט התחבבה עליי מבחינה פנימית וחיצונית. בהתחלה היא נראתה לי כל כך מכוערת אבל איכשהו היא התחבבה עליי עם הזמן ועכשיו היא נראית לי נורא נקייה וחלקה כזאת, ויש לה לגמרי מראה high fashion.
עד כאן אלה היו הבנות האהובות, מעכשיו זה הבנות הלא-אהובות, מהכי פחות רע עד לרע ביותר
8.
שרה - הרע במיעוטו. לא היה לי שומדבר נגדה, אבל עם זאת לא היה לי גם שומדבר בעדה. אני פשוט נייטרלית לגביה, שזה בתכלס די רע לדוגמנית. עדיף שישנאו אותך מאשר שלא ירגישו כלפייך כלום. אם לא מרגישים כלפייך כלום, סימן שאת די כלום, לא? 9.
טטיאנה. די שונאת אותה, אבל יש גרועות ממנה. למען האמת היא בכלל לא גרועה, פשוט עיצבנה אותי, וגם זה בלי סיבה. לא יודעת, משהו בה היה מרגיז. 10.
קיניה. אוגרת שמנה ומעצבנת.
11.
מישל - החוסר ביטחון שלה ממש עולה על העצבים. 12.
טיפאני - "השתניתי, בלה בלה בלה, אני טיפאני חדשה, בלה בלה בלה, טיפלתי בכעסים שלי, בלה בלה בלה". אויש, תנוחי. 13.
נואל - יא רבאק כמה אפשר לבכות?!
לא סובלת בכיינים! ובכלל, בלי התלתלים שלה היא כלום. 14. וכמובן, במקום האחרון -
ברנדי. אטיטיוד מהגיהנום, גוף מהגיהנום, פרצוף מהגיהנום, שיניים מהגיהנום, בגדים מהגיהנום, והיא בכלל משרה סביבה אווירת גיהנום. פיכס אחד גדול.