הכיסא החשמלי-הנשאלת הראשונה

אושRתי

New member
../images/Emo55.gifהכיסא החשמלי-הנשאלת הראשונה ../images/Emo41.gif

מדי פעם יעלה לכיסא גולש/ת מהפורום אותו נשאל שאלות וככה נכיר אחד את השני. הגולשת הראשונה- היא: מאוהבת בשירים שלה קדימה שאלו שאלות, והיא תשתדל לענות לכולם

ady18

Well-known member
שאלות שלי

מאכל אהוב? ממתק אהוב? שיר אהוב? אירוע שהשפיע עליך?

תשובות

מאכל אהוב? אין משו ספציפי אבל בכללי אני מתה על אוכל איטלקי ממתק אהוב? במבה, אני פשוט חולה על במבה, בכל מצב אני מוכנה לאכול שיר אהוב? מבול, של קרן פלס, ממש אהבתי, אין יום שאני לא שומעת אותו אירוע שהשפיע עליי? עד כמה שזה נשמע רדוד, שטחי ודבילי, אחד הדברים שממש השפיעו עליי זה הפעם הראשונה ששמעתי שיר של קרן פלס. עד אז שמעתי רק מוסיקה ארגנטינאית ובכלל לא הייתי מודעת לעובדה שמירי מסיקה ואיה כורם קיימות ובטח שלא קרן ואז כששמעתי את איתי בפעם הראשונה ממש אהבתי אותו ואז פעם ראשונה הבנתי שיש מוזיקה ישראלית טובה וחפשתי את השיר הזה בטירוף.... זה שניה את התפיסה שלי לגבי מוסיקה ישראלית לגמרי

אושRתי

New member
שאלות:

1.איך שמעת על איתי לראשונה? 2.השיר האהוב עליך מהאלבום בנות הוא: 3.מה תרצי לעשות כשתהי גדולה ?

תשובות

1. איך שמעתי על איתי לראשונה? דרך הפורום של קרן פלס.... אבל אני מאמינה שגם אם לא הייתי בפורם של קרן הייתי שומעת עליו.... הוא זמר ממש טוב ואין מצב שהייתי נותנת לעצמי לפספס אותו. 2. השיר האהוב עליי מהאלבום בנות הוא: כל ילדה יודעת... ממש אהבתי אותו. 3. מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה? עקרונית אני רוצה להיות זמרת והרבה אנשים אומרים שיש לי סיכוי טוב מאוד להצליח אבל אם לא אני בטח אעשה משהו שקשור בתקשורת

למעלה