הרווחתי את הזכות לשגות.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifכללי הפורום - רענון

‫כללי הפורום - רענון ‬ 1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון בגוף ההודעה. לחליפין ניתן להכניס מס טלפון לחתימה, הוראות בשורה האדומה למעלה. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. מי שיש לו שגיאות ורבים כאן, שלא יתבישו לכתוב, העיקר זו הכוונה, אף אחד מאיתנו לא מושלם. זה לא פורום עיברית ללא שגיעים. 4. אין לעשות אאוטינג לגולשים. 5. מי שיעכיר את האוירה (על פי דעתי) הודעותיו תמחקנה. 6. אין לחזור על הודעות יותר מפעם אחת, אחרת זה יחשב להצפה. 7. מפיקים, יש לשרשר הודעות, הודעות שלא תשורשרנה תמחקנה, ניתן יהיה להכניסן מחדש בשרשור. 8.אני משקיעה ועושה כמיטב יכולתי המוגבלת, מוזמנים לעזור. מאחלת לכם רק טוב והנאה. גולשי הפורום מוזמנים להשתלב ולספר מהגיגיהם ברוח חיובית ובונה. חיה
" דוכנים וירידים"

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifשנון ומדויק!כאלה אנחנו ואין מה להתוכח

שנון ומדויק! כאלה אנחנו ואין מה להתווכח... ככה מתנהגים הישראלים .......... מייצרים גאוני מחשב ומאדירים אהבלות בלונדיניות. קוראים לצביקה פיק ´המאסטרו´ ושורקים בוז לזובין מהטה. קונים ארבע על ארבע וצמודי-קרקע ומתלוננים על קשיים כלכליים. כועסים על הצעירים המפונקים ומלטפים להם את האגו. קוטלים אחרים ונעלבים מביקורת. בולסים מכל הבא ליד ובוכים על עודף משקל. עושים דאווין של שף ומעמיסים לתוך הפיתה עמבה, טחינה וסלט טורקי. מוקפים בחברים ולא רואים את הזולת ממטר. רוצים מנהיג חזק ורודפים פוליטיקאים. מפרגנים למי שתרם למדינה, אבל רק אחרי פרישתו או מותו. מבקרים את תרבות הרייטינג ומכורים לריאליטי ושעשועונים. לא ממלאים פקודות ואוהבים לפקד. מפיקים חתונות גרנדיוזיות ומתגרשים אחרי המשבר הראשון. נוסעים לסוף העולם לחפש את עצמם ומוצאים ישראלים אחרים.. שואלים ´מה קורה?´ ונענים ב´מה המצב?' חוגגים את החיים עם שירי דיכאון. אוהבים את השירות הצבאי, אבל רק אחרי השחרור. מעניקים לילדים שמות דו-מיניים ומתבדחים על חשבון הומואים ולסביות. מקרינים ´סמוך עלי´ ומייחלים לעזרת השם. מתפלצים מהשחיתות ומתחמנים את כל העולם ואשתו. מעריצים קשיחות ונחישות ומעודדים קיטורים והגרת דמעות. מתגאים במצליחנים ומייחלים למעידתם. חיים בפזרנות ומתמקחים על כל שקל. שקועים באוברדרפט תמידי וזוכים להלוואות בנקאיות נדיבות. מחפפים במצוות ורצים לבקש את ברכת הרבנים. שרים את ההמנון בשפתיים רוטטות מבלי לדעת את המילים. בטוחים שביבי, ברק, מופז ולבני נכשלו ומריצים אותם לראשות הממשלה. ככה זה בחברה שבה חוויה חיובית היא ´משהו בן זונה חבל על הזמן´ ואפילו הקפה הפוך. לכן, כשהישראלי משלשל פתק בקלפי הוא שם בכיס פתק החלפה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן, שבועי קבוע ג+ו

קניון מרום הממוזג ברמת גן ימים ג' + ו'‬ מוזמנים דוכני אומנים להשתתף ביריד שבועי קבוע בקניון מרום שבשכונת מרום נווה היוקרתית שברמת גן. היריד מתקיים בימין שלישי ושישי מדי שבוע. המקום סגור וממוזג. עלות 150 שח, שולחן אחד בלבד. נא לפנות אלי במייל עם תאור המוצרים ותמונות. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif שוק איכרים חיפה נוסף יום, ה'+ ו'

|לקראת שבת.....‬ שוק איכרים חיפה זר פרחים ב- 20 שח....... יום שישי , 29 אוקטובר, ימי שישי וחמישי בנובמבר 9:00-15:00 ו' 15:00-21:00 ה' רחבת האודיטוריום במרכז הכרמל, חיפה שדרות מוריה 1. מוזמנים דוכנים מתאימים וכולם מוזמנים לבקר ולרכוש. בפיסבוק - שוק איכרים חיפה http://www.facebook.com/profile.php?id=100001644472859#!/profile.php?id=100001644472859&v=photos

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifדוכנים לסינמטק ת"א - אומנות ותרבות

לפסטיבל בינלאומי לסרטי תרבות ואומנות בסינמטק ת"א דרושים דוכנים הקשורים באומנות מכל הסוגים: יצירות, עבודות יד, מוסיקה, תכשיטים (איכותיים) ועוד. תאריכי הפסטיבל 24.11-27.11 יום רביעי-חמישי-שישי ולגבי שבת עדין בסימן שאלה בענין הדוכנים. הארוע מתקיים לאורך היום, שעות הפעילות ימסרו בהמשך. עלות לדוכן ליום הינה 250 שח תשלום מראש. הרשמה: חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהרווחתי את הזכות לשגות.

לעולם לא אחליף את חברי המופלאים, חיי הנהדרים, משפחתי האוהבת בשיער אפור פחות או בטן שטוחה יותר. ככל שהתבגרתי, נהייתי רחום יותר כלפי עצמי ופחות ביקורתי כלפי עצמי. נעשיתי לחבר של עצמי. אינני מוכיח את עצמי על אכילת העוגייה הנוספת, או על שלא סידרתי את מיטתי, או על קניית שממית הגבס שאינני צריך, אבל נראית כל-כך מתקדמת על הפטיו שלי. מגיע לי להתפנק, לבלגן, להיות ראוותן. ראיתי חברים יקרים רבים מדי עוזבים את העולם מוקדם מדי, לפני שהספיקו להבין את החירות שמגיעה עם הזיקנה. עניינו של מי הוא אם אני בוחר לקרוא או לנגן במחשב עד 4 לפנות בוקר ולישון עד הצהריים? אני ארקוד עם עצמי לצלילי המנגינות הנהדרות משנות ה-60 וה-70, ואם ארצה, באותו הזמן, לבכות אהבה אבודה... כך אעשה. אני אצעד לאורך החוף בבגד רחצה המתוח על גופי התפוח, ואפקיר את עצמי לחסדי הגלים אם ארצה בכך, למרות מבטיהם המרחמים של הצופים. גם הם יזדקנו. אני יודע שאני שכחן לפעמים. אבל, חלק מן החיים ראוי לשכחה. בסופו של דבר אני זוכר את הדברים החשובים. כמובן, במשך השנים נשבר לי הלב. איך יתכן שליבך לא יישבר אם איבדת אהוב, או כשילד סובל, או אפילו כשחיית המחמד של מישהו נדרסת למוות? אבל לבבות שבורים הם אלו שנותנים לנו כוח והבנה וחמלה. לב שמעולם לא נשבר הוא קשה וסטרילי, ולעולם לא יחוש את העונג שבחוסר המושלמות. בורכתי בשנים ארוכות מספיק כדי ששערי יהפוך לאפור, ושהצחוקים של נעורי יחקקו לנצח בקמטים העמוקים שעל פני. רבים כל-כך לא זכו לצחוק, ורבים כל-כך מתו בטרם שיערם הכסיף. ככל שעוברות השנים, קל יותר להיות חיובי. איכפת לך פחות ממה שחושבים עליך אנשים אחרים. אינני מטיל יותר ספק בעצמי. הרווחתי את הזכות לשגות. אז, אם כבר שאלתם, אני אוהב להיות זקן. אני חופשי. אני אוהב את האדם שניהייתי. אני לא אחיה לנצח, אבל כל עוד אני כאן, לא אבזבז את זמני בקינה על מה שיכול היה להיות, או בדאגה על מה שיהיה. ואני אוכל קינוח כל יום (אם יבוא לי). הלוואי שחברותנו לעולם לא תדעך במיוחד כי היא יוצאת מן הלב. הלוואי שתמיד תהיה קשת של חיוכים על פניכם ובלבבכם לנצח ונצחים! חברים לנצח! העבירו לפחות לשבעה אנשים וראו מה קורה על המסך. תתגלגלו מצחוק!!!!!!!!!!!

למעלה