חדר שינה

DR TheKing

New member
../images/Emo55.gif חדר שינה../images/Emo70.gif

שלום, יש לי חדר שהיה בעבר שייך לי ולאחותי וכרגע הוא שייך לי בלבד, מה שאומר שיש 2 כונניות, ארון גדול ומיטה נפתחת. כיום, ברצוני לשנות את החדר, להוריד כוננית אחת ולשנות את הצבע השולט בחדר. אני מצרפת סרטוט של החדר ונותנת הסבר קצר: 1. הקיר שצמוד למיטה צבוע בצבע תכלת. 2. המיטה היא בצבע כחול, עם ריבועים צעובים במרחקים גדולים (מיטת עמינח איכותית מאוד). 3. בין הכוננית למיטה יש חלון 4. כוננית אחת צבועה צבעה לבן והשניה צבעה לבן עם כחול. 5. הארון בצבע לבן ואותו אי אפשר להזיז או לקנות חדש... 6. הריצפה היא רצפה רגילה של קבלן. אני אוהבת מאוד את הצבעים: אדום, כתום, ירקרק וסגול. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להחליט על עיצוב חדש של החדר! תודה מראש, נעמה

רינתפ

New member
היי נעמה

אם את הולכת על שינוי יסודי אז תתחילי מלצבוע את החדר. את יכולה לצבוע בשנים שלושה גוונים של אותו צבע או שני צבעים שונים (כדאי שתכנסי לאתר של טמבור שם אפשר "לצבוע" את הקירות ותראי מה מתאים לך יותר). כוננית אחת תוצאי, ואת הנשארת תצבעי,ובאותו צבע את יכולה לצבוע את הארון. תוסיפי לחדר וילון מתאים לצבעים, שטיח קל אולי פוף גדול לישיבה. כמו כן תבחרי כיסוי מיטה שיתאים לצבעים החדשים של החדר. לפני שאת מתחילה כנסי לחניות סטימצקי דפדפי הספרי עיצוב שונים ותקבלי רעיונות את גם יכולה להיכנס לאתר של הב.ב. סי לתוכניות העיצוב השונות שם גם תוכלי לקבל רעיונות וגם הסברים איך עושים זאת. שיהיה בכייף

למעלה