חדשות ועדכונים

Music Man XD

New member
ניקולה רוברטס חושפת: עטיפה + רשימת שירים

ניקולה, פליטת להקת הבנות Girls Aloud, חושפת את העטיפה ורשמית השירים של אלבומה החדש. בין מפיקי האלבום: דיפלו (הפיק את הסינגל הראשון שלה, "Beat Of My Drum") ודרגונט (הפיקו את הסינגל השני, "Lucky Day"). 'Cinderella's Eyes' יצא לחנויות בתאריך 26/09/2011. רשימת השירים:
'Beat Of My Drum' 'Lucky Day' 'Yo-Yo 'Cinderella's Eyes' 'Porcelain Heart' 'i' 'Everybody's Got To Learn Sometime' 'Say It Out Loud' 'Gladiator' 'Fish Out Of Water' 'Take A Bite' 'Sticks + Stones'​
עטיפת האלבום
מצפים לנסות את האלבום שלה? אני אישית אהבתי את Beat Of My Drum, מעניין אם האלבום יהיה דומה לזה.

JokerGirl3000

New member
../images/Emo45.gif- אני מסכימה.

Beat of my Drum היה מצויין. היתה בו מקוריות ורעננות. Lucky Day הוא לא רע, אבל הוא קצת גנרי.

Music Man XD

New member
רשימת השירים באלבום החדש של ביורק.

ביורק פרסמה את רשימת השירים של אלבומה החדש, "Biophilia", שישוחרר ב-27/09/2011. הרשימה:
'Moon' 'Thunderbolt' 'Crystalline' 'Cosmogony' 'Dark Matter' 'Hollow' 'Virus' 'Sacrifice' 'Mutual Core' 'Solstice' 'Hollow' (Original 7 Minute Version)* 'Dark Matter' (With Choir & Organ)* 'Nattura'*​
*שירים שנמצאים במהדורה דיגיטלית מורחבת.

Music Man XD

New member
שיר חדש ל-Florence & The Machine!

ההרכב נותן לנו טעימה ראשונה מהאלבום השני שבדרך (כנראה בנובמבר הקרוב). שם השיר הוא What The Water Gave Me, והוא אחד משניים-עשר השירים באלבום החדש. אתם מוזמנים להאזין לשיר באתר של פלורנס אנד ת'ה משין: www.FlorenceAndTheMachine.net והנה קישור ישיר: http://www.youtube.com/watch?v=am6rArVPip8&feature=player_embedded

JokerGirl3000

New member
מדהים../images/Emo70.gif אהבתי מאד ../images/Emo99.gif

יש לה משהו שאני יכולה להשוות רק בטורי אמוס-מוזיקה תיאטראלית. ולא כמו של גאגא- שגם היא סוג של תיאטראלית-אבל גאגא היא ברודווי ופולרנס היא "סרט זר שזוכה באוסקר"
.

DCOW123

New member
היי,

בא לך לפרגן בהמלצות של כמה שירים טובים שלו לפי דעתך? (לא מחייב להיטים וכו)

DAN1EL

New member
אני לא מפסיק לחרוש על שלושת האלבומים שלו

כבר המון זמן ולדעתי כולם טובים. אני אתן לך כמה מומלצים מכל אלבום: Here Comes The Fuzz Ooh Wee Diduntdidunt Bluegrass Stain'd Version Just (קאבר לרדיוהד) Stop Me (קאבר לסמית'ס ולסופרימס) Valerie (טוב, אתה בטח מכיר, קאבר לזוטונס) Oh My God (קאבר לקייזר צ'יפס) Toxic (קאבר פשוט אדיר לבריטני!) Record Collection Lose It (In The End( The Bike Song The Night Last Night Record Collection (שיר הנושא, בשיתוף עם סימון לה-בון מדוראן דוראן) ואני מניח שאתה מכיר את Somebody To Love Me עם בוי ג'ורג'... שירים מומלצים שהוא הפיק לאחרים: Lily Allen - Littlest Things Amy Winehouse - Back To Black Rehab Love is a Losing Game You Know I'm No Good Wake Up Alone Nikka Costa - Like A Feather Adele - Cold Shoulder Duran Duran - Before The Rain Duran Duran ft. Kelis - The Man Who Stole A Leopard

Music Man XD

New member
גם ביונסה תופיע בטקס ה-VMA הקרוב!

אחרי שנודע לנו על הופעות של אמנים כמו אדל וליידי גהגה, גם ביונסה מצטרפת לחגיגה ותופיע עם שיר/ים (?) מהאלבום האחרון, 4. אז.. ההופעות שאנחנו יודעים עליהן עד עכשיו: ליידי גהגה, אדל, ביונסה, ברונו מארס, כריס בראון, ליל' ווין, נה-יו, פיטבול ועוד.. לאילו הופעות אתם מצפים? האם ביונסה היא תוספת מבורכת לרשימה? או שאתם בכלל לא מצפים לראות אותה מופיעה? *הטקס יתקיים בתאריך 28/8, וכנראה ישודר אצלנו ביום למחרת (כנראה).

DAN1EL

New member
בבילבורד היא נתנה הופעה אדירה.

אבל היא לא מלהיבה אותי באופן כללי והאלבום האחרון שלה ממש לא הרשים אותי. אם היא תופיע עם הסינגל האחרון והבינוני בקושי שלה לא בטוח בכלל שאטרח לראות. כמו שכבר אמרתי - מחכה לגהגה ולאדל.

למעלה