י ר י ד י ם

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifיריד במרינה בהרצליה....הכי טוב שיש

יריד קיץ שבועי במרינה בהרצליה - בימי שלישי מופע מוסיקלי של עירית הרצליה. ימים: שלישי, חמישי, שבת. 16:00 עד 23:00 עלות לדוכן בגודל 1.80 : מחיר מוזל למתמידים...... 600 שח ל-3 ימים ברצף, או: 350 שח - שבת, 200 שח - שלישי, חמישי הרשמה: מוזמנים דוכני אומנים (לא מזון) [email protected] יש להביא שולחן, כיסא, שימשיה או גזיבו ללא כיתוב בלבן , מפה לבנה לכיסוי כל הצדדים עד הרצפה. כבל מאריך (10 מטר) ומפצל .

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifרעננה יריד הקיץ ימים ה+ו

כל יום חמישי ושישי יתקיים יריד בעיר רעננה במרכז רחוב אחוזה - בין קלאוזנר לברנדיס. . חמישי 16:00- 22:00 125 שח שישי 09:00 - 14:00 100שח ההרשמה במייל, מקבלים דוכן 200/90 ס"מ , מעוצב מעץ עם תאורה.. יש להביא כיסא,שימשיה (ליום שישי) מפה. הרשמה במייל .

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן יריד שבועי ג+ו

קניון מרום (בתוך הקניון) רמת גן *יריד אומנות שבועי, בימים שלישי , שישי 150 שח לדוכן בשכונת נווה-מרום היוקרתית. יש להביא: שולחן, מפה לבנה (לכיסוי, עד הרצפה מכל הצדדים), כיסא לא דוכני תכשיטים. דוכני אומנים ויצירה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifפסטיבל הכליזמרים בצפת צפי 160,000 איש

פסטיבל הכלייזמרים צפת , קיץ 2011, חודש אוגוסט הדגש| 15, 16, 17 באוגוסט 2011 ההרשמה ל-3 ימים בלבד. דוכנים, לא מזון, מוזמנים להירשם במייל אל : [email protected] הכניסה לפסטיבל הכליזמרים ללא תשלום, חינם- מביא אלפי אנשים באוטובוסים ורכבים כל יום ויום. | עלות 1000 שח ל- 3 ימים לשולחן. 1500 שח לגזיבו. ההרשמה בלעדית. http://www.klezmerf.com

גקסון4

New member
מיטות פנויות בצפת

כל המעוניין בלינה בצפת במהלך ימי הפסטיבל יש ברשותי מספר מיטות פנויות קשר - 0524400346

מאיה1 maya

New member
שאלה

מה המייל שאליו צריך לשלוח הרשמה? האם יש צפי לכמות אנשים? תודה!

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif......../images/Emo245.gif....../images/Emo24.gif

המייל, הטלפון וכל שאר ירקות נמצאים בחתימתי. לגבי כמות האנשים קשה לאמוד, תושבי העיר, עוברי אורח , זה אזור של חנויות, בנקים, אזור מרכזי בעיר. על איזה דוFI מדובר?

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifחומר למחשבה ............

חומר למחשבה כתב: פרופ' עוז אלמוג, סוציולוג מהחוג ללימוד א"י באוניברסיטת חיפה (בנו של האלוף זאב אלמוג, מפקד חיל הים לשעבר) ככה מתנהגים הישראלים – דהיינו אנחנו מייצרים גאוני מחשב ומאדירים אהבלות בלונדיניות. קוראים לצביקה פיק 'המאסטרו' ושורקים בוז לזובין מהטה. קונים ארבע על ארבע וצמודי-קרקע ומתלוננים על קשיים כלכליים. כועסים על הצעירים המפונקים ומלטפים להם את האגו. קוטלים אחרים ונעלבים מביקורת. בולסים מכל הבא ליד ובוכים על עודף משקל. עושים דאווין של שף ומעמיסים לתוך הפיתה עמבה, טחינה וסלט טורקי. מוקפים בחברים ולא רואים את הזולת ממטר. רוצים מנהיג חזק ורודפים פוליטיקאים. מפרגנים ! למי שתרם למדינה, אבל רק אחרי פרישתו או מותו. מבקרים את תרבות הרייטינג ומכורים לריאליטי ושעשועונים. לא ממלאים פקודות ו אוהבים לפקד. מפיקים חתונות גרנדיוזיות ומתגרשים אחרי המשבר הראשון. נוסעים לסוף העולם לחפש את עצמם ומוצאים ישראלים אחרים. שואלים 'מה קורה?' ונענים ב'מה המצב?' חוגגים את החיים עם שירי דיכאון. אוהבים את השירות הצבאי, אבל רק אחרי השחרור. מעניקים לילדים שמות דו-מיניים ומתבדחים על חשבון הומואים ולסביות. מקרינים 'סמוך עלי' ומייחלים ל'עזרת השם'. מתפלצים מהשחיתות ומתחמנים את כל העולם ואשתו. מעריצים קשיחות ונחישות ומעודדים קיטורים והגרת דמעות. מתגאים במצליחנים ומייחלים למעידתם. חיים בפזרנות ומתמקחים על כל שקל. שקועים באוברדרפט תמידי וזוכים להלוואות בנקאיות נדיבות. מחפפים במצוות ורצים לבקש את ברכת הרבנים. שרים את ההמנון בשפתיים רוטטות מבלי לדעת את המילים. בטוחים שביבי, ברק, מופז ולבני נכשלו ומריצים אותם לראשות הממשלה. ככה זה בחברה שבה חוויה חיובית היא 'משהו בן זונה חבל על הזמן' ואפילו הקפה הפוך. לכן, כשהישראלי משלשל פתק בקלפי הוא שם בכיס פתק החלפה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif...המדינה בנתה לי בית בחינם .....

ציטוט של אברך המדינה בנתה לי בית בחינם ועוד משלמת לי משכורת 1) המדינה בנתה שכונות מיוחדות לחרדים, בה אני ואשתי "קנינו" דירת 3 חדרים כשהיינו בני 20 אחרי שהתחתנו. המדינה גם דאגה שלא ניקח משכנתא, אלא מימנה לנו קרן לחרדים בלבד ממנה ניתן לקחת "הלוואה" שנחזיר "מתי שנוכל בע"ה"... כרגע ההחזר החודשי הוא 1200 ש"ח בחודש לדירה משלנו. 2) המדינה משלמת לי הבטחת הכנסה כי אני אברך רשום בישיבה - 2800 ש"ח כל חודש. 3) המדינה משלמת לישיבה מיליונים, והישיבה נותנת לי מענק אברכים כל חודש של 1800 ש"ח 4) יש לנו 7 ילדים, והמדינה משלמת לנו 3000 ש"ח קצבאות ילדים 5) אני ואישתי לא עובדים באופן רשמי ולכן אנחנו פטורים מארנונה, מיסים, מס בריאות וכו'. 6) הילדים לומדים בחינוך התורני שגם אותו המדינה מממנת לנו, כולל ארוחה חמה והסעות חינם. 7) אני עובד בשחור כנהג של איזה עסקן חרדי. מרוויח 3000 ש"ח בחודש ככה מהצד. 8) אישתי עובדת בשחור כמטפלת לתינוקות, ומרוויחה 2200 ש"ח בחודש ככה מהצד. לסיכום, בכל חודש נכנס 12800 ש"ח נטו, נקי.... והחוב היחיד הוא 1200 ש"ח בחודש בשביל הדירה. אחחח......אשרינו....... צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים"..

בוני 47

New member
המדינה בנתה לי בית ...

זה לא יאומן!!! על שנור האברכים עוד לא קמה קבוצת מחאה??? אולי נתארגן??

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifציוד לדוכנים-גזיבו,שולחן, מפה

הכל חדש בקרטון. גזיבו 3X3 בצבע בז/בהיר טלסקופי מאלומיניום 500 שח . שולחן מתקפל ל-4 ונפתח לגודל סטנדרטי קל משקל רק 8.5 ק"ג 400 שח מפת שולחן, בד לבן תפור לשולחן סטנדרטי 120 שח

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifשולחן.....400 שח

משקלו כל כך קל....רק 8.5 ק"גל עומת הכבד הלבן של הום סנטר.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifמפה לבנה תפורה במיוחד לדוכן רק..120 שח

יש לה פתח על מנת להכניס ולהוציא מהמחסן שמתחת לשולחן.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif י ר י ד י ם ../images/Emo55.gif

צפת - פסטיבל הכליזמרים 15-17/8/11 רעננה - שבועי בימי ה' הרצליה - מרינה - שבועי ג,ה,שבת רמת גן - קניון מרום שבועי ג,ו,

למעלה