כל מיני

ברק013

New member
היה יותר קל לדבר בצ´ט מאשר

דרך השרשורים. למחשב שלי לוקח נצח להתעדכן, קצב צב של ביט לדקה, או משהו כזה. חבל שהצ´ט לא עובד. עוד 10 ימים ושעתיים (אבל מי סופר...)

../images/Emo14.gif או שלא...

YOU´LL SEE (Madonna) You think that I can´t live without your love You´ll see, You think I can´t go on another day. You think I have nothing Without you by my side, You´ll see Somehow, some way You think that I can never laugh again You´ll see, You think that you destroyed my faith in love. You think after all you´ve done I´ll never find my way back home, You´ll see Somehow, someday Chorus: All by myself I don´t need anyone at all I know I´ll survive I know I´ll stay alive, All on my own I don´t need anyone this time It will be mine No one can take it from me You´ll see You think that you are strong, but you are weak You´ll see, It takes more strength to cry, admit defeat. I have truth on my side, You only have deceit You´ll see, somehow, someday Chorus 2: All by myself I don´t need anyone at all I know I´ll survive I know I´ll stay alive, I´ll stand on my own I won´t need anyone this time It will be mine No one can take it from me You´ll see You´ll see, you´ll see You´ll see, mmmm, mmmm

נתן.ל

New member
../images/Emo32.gif עצבני, אבל חביב ../images/Emo13.gif

תושייה אדם נכנס לסופרמרקט, פנה למחלקת הירקות, וביקש מן הנער שעבד שם חצי ראש חסה. הנער הסביר לו כי לא ניתן למכור חצי ראש חסה, אך מכיוון שהאיש התעקש, הלך לקופה הראשית כדי לדווח על כך למנהלת הסופרמרקט. "יש פה איזה מפגר שמתעקש לקנות חצי ראש חסה" אמר הנער למנהלת, כשלפתע הבחין שהאיש הלך בעקבותיו, ועומד חצי מטר מאחוריו. מייד הוסיף הנער: "והאיש הנחמד שעומד מאחורי הסכים ברוב טובו לקנות את החצי השני". המנהלת חייכה, אישרה לנער למכור לאיש חצי ראש חסה, והוא הלך לדרכו. בסוף היום קראה המנהלת לנער, שיבחה אותו על פיקחותו ועל התושייה שגילה, וסיפרה לו שהיא רואה בו מועמד לקידום משמעותי אם ימשיך כך. "מאיפה אתה במקור?" – שאלה. "מבאר שבע"- ענה. "ולמה עזבת את באר שבע"? "כי יש שם רק זונות ושחקני כדורגל"! "באמת?" – אמרה בכעס – "אני מבאר שבע"! "מה את אומרת" – ענה – "באיזו קבוצה שיחקת?".......

rubber duck

New member
../images/Emo32.gif אבל חשוב

הנושא ממש לא קשור לפורום אבל מאד חשוב בפני עצמו מי שיכול ורוצה לעזור ולתת תקווה לחיים של הרבה מאד אנשים הפעולה הזו אינה כואבת למעט דקירה מחד ומאידך היא מצלית חיים שרון

rubber duck

New member
זה יותר מדקירה מבחינת זמן

אבל זה לא הרבה מעבר מבחינת כאב לעמט אנשים שיש להם בעיות מיוחדות כל אדם יכול לעבור את זה ובכל מקרה מדובר במשהו ממש קליל שרון

בדיחית ...../images/Emo3.gif

ישראלי אחד בגיע לביצת זונות בברלין, ומתחבר לאחת העובדות. בתום הפעילות שואל הבחור כמה עולה? עונה לו הבחורה 50 מארק, מוציא הבחור 100 ונותן לה. למחרת הוא מגיע שוב והשניים חוברים שוב למספר משותף. בסוף שואל הישראלי כמה עולה? והבחורה מתחכמת ועונה "100 מארק" הבחור מוציא 250 מארק וומשלם . למחרת הוא מגיע בשלישית, בסוף הפעולה הוא שואל כמה והזונה אומרת לו 300 מארק. הישראלי מוציא 550 מארק ונותן לה. הזונה מתלהבת ואומרת. יו איזה בנאדם מדהים אתה . אני רוצה שנכיר מהיכן באת? עונה הבחור . אני אבי מהקריות... עונה הזונה . איזה קטע... אני גלית מהקריות... אז הישראלי אומר... אני יודע. אמא שלך ביקשה ממני, להעביר לך 1000 מארק.

למעלה