למכירה ציוד לדוכנים

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif יריד שבועי במרינה בהרצליה,

יריד מעולה במרינה בהרצליה , על רקע יאכטות, מפרשים וים. ימי שלישי (באוגוסט הופעות ובמה), יום חמישי, יום שבת. 16:00 - 23:00 (בפועל נשארים עד אחרון הקונים ועד שנגמר החשמל.....
) נא לפנות במייל , לציין טלפון, שם, סוג הדוכן, רצוי תמונות, ימים מועדפים (הנחה משמעותית למי שלוקח 3 ימים)- פרטים מפורטים ישלחו למי שיפנה למייל : [email protected]

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן - שבועי שלישי שישי

בימי שלישי יריד קבוע בקניון ממוזג, כל השנה. שלישי 11:00- 21:00 שישי 10:00-15:00 חניה צמודה מתחת לקניון ועליה במעלית. יש להביא שולחן אחד, סקרטינג לבן (לכיסוי עד הרצפה) דוכני אומנות ועבודות יד מוזמנים, המקום מוגבל ויש להזמין מראש.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif כללי כתיבה בפורום

לאנשים שמתעלמים מהודעותי ושבים וחוזרים לרשום את מספר הטלפון בגוף ההודעה, צר לי על המחיקות, אך יש להשמע להוראות. 1. אין לרשום מספרי טלפון בגוף ההודעה - רק בחתימה. 2. אין לעשות אוטינג לאף אחד. 3. אין לנהל דיח מעל גבי הפורום בנוגע לניהול הפורום - יש לפנות אישית למנהלת הפורום. 4. מומלץ לקרוא את כללי הפורום לפני כתיבה בו והכללים נמצאים בכניסה לפורום בשורה האדומה. תהנו ותפיקו תועלת, אנו עושים הכל על מת שיהיה נעים וחמים. בברכה, חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifיריד חוגים גדול ומגוון לילדים והורים

יריד חוגים גדול ומגוון במיוחד לילדים ולהורים! יום רביעי וחמישי 7-8/9/11 היריד מזמין את ההורים והילדים להתרשם ממגוון רחב של חוגים, וליהנות מעלויות הרשמה מוזלות במיוחד. במהלך היריד תינתן אפשרות להתנסות בחלק מהחוגים המוצעים. בין החוגים שיוצעו לקהל: ריקוד, התפתחות אישית, קריאה בקלפים, אומנויות לחימה, מוסיקה, ספורט ואתגר, אומנות מלאכת יד, טאקוונדו, בישול, גיטרה, מחשבים ואינטרנט, הפעלות וקייטנות, הפעלות למבוגרים, משחק, התעמלות, שעורים פרטיים בשפות, יוגה, הורות הריון ולידה ועוד. היריד יתקיים בקניון מרום משעה 16:00-22:00 דוכנים המעונינים להשתתף מוזמנים לפנות אלי. זמן במה - למציעי חוגים יש גם אפשרות להציג את החוג על הבמה ביום רביעי. מוזמנים גם דוכנים שיש להם קירבה לנושא ילדים ומעונינים להצטרף. מספר המקומות מצומצם.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifירידי ראש השנה במרינה בהרצליה ור"ג

יתקיימו ירידי מתנות לקראת החג. בהרצליה ורמת גן. מספר המקומות מצומצם. נא לפנות במייל [email protected] חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif....למה להסתבך, כביסה עושים בסחיטה.

מרגול עשתה פרסומת לפרסיל ג'ל ראתה שלא הולך לה עם כביסה עברה ישר לסחיטה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif....ציוני דרך לשבוע טוב

נישואין זה כמו פיתה, אם אתה אוכל מהצד –---- זה מתפרק. אני מאוד נזהר כשאני שוטף כלים. בפעם האחרונה ששברתי כוס מצאתי את עצמי נשוי. שאלה: "מה ההבדל בין דתי לסכיזופרן?" תשובה: "דתי מדבר עם אלוהים בבית כנסת סכיזופרן מדבר איתו ברחוב. …אם אי פעם אני אהיה מונשם ותצטרכו לנתק אותי מהמכשירים, נתקו אותי, חכו 5 דקות, ואז תחברו בחזרה. זה עובד מצויין עם הממיר שלי. התקשרתי לאשתי ושאלתי אותה מה את עושה? ענתה ל אני מגהצת עכשיו ואתה מפריע. רק בערב הבנתי שהיא היתה בקניון וגיהצה וגיהצה... שיר שלא שמים בחתונה של גורזינית : ציירי לך שפם. בלונדינית מגיע לבית מלון, מתחילה לצעוק, הלוו אין פה חלון, אין פה מקלחת, אין שירותים, אין פה כלום...מנהל המלון אומר לה "גברת, זאת המעלית".. ילד בא לאמא שלו אומר לה אמא נכון אמרת שלמלאכים יש כנפיים . עונה האמא: כן כפרה למה !!? הילד? לא כי אבא כל הזמן אומר לעוזרת בבייי ת מלאך שלייי והיייא לא עפה . עונה האמא אל תדאג כפרה מחר היא תעוף......... קראת, חייכת, מוכר ומעלה חיוך? הושגה המטרה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif זאת החולצה שצריכים ללבוש כל המוחים...

זאת החולצה שצריכים ללבוש כל המוחים במדינה .

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif למכירה ציוד לדוכנים

למכירה: 1. שולחן שנפתח לגודל סטנדרטי, מתקפל לרבע שולחן, משקלו כ-8 ק"ג (לעומת 17 ק"ג) מחירו 400 שח. פתיחת 2 שולחנות מאפשרת יצירת מדרגה של שולחן גבוה ושולחן נמוך, מתאים מאוד לתצוגה של תיקים, צעצועים, כובעים ועוד. 2. גזיבו טלסקופי, פתיחה וסגירה קלים, בצבע בייז בהיר, גודלו 3X3 משקלו כ-13 ק"ג. מחירו 500 שח. 3. מפה לבנה תפורה לשולחן גדול, 120 שח. 4. מפת קטיפה לבנה בד גמיש 50 שח. תמונות מצורפות. איסוף בתאום מ- ברעננה, רמת גן קניון מרום, מרינה בהרצליה. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif גזיבו למכירה

3X3 בצבע בייז. טלסקופי כ-13 ק"ג 500 שח אספקה: ברעננה, הרצליה במרינה. רמת-גן - קניון מרום

למעלה