למכללה במרכז דרושים דוכנים 10-11/10

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifכללי הפורום - רענון

‫כללי הפורום - רענון ‬ 1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון בגוף ההודעה. לחליפין ניתן להכניס מס טלפון לחתימה, הוראות בשורה האדומה למעלה. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. מי שיש לו שגיאות ורבים כאן, שלא יתבישו לכתוב, העיקר זו הכוונה, אף אחד מאיתנו לא מושלם. זה לא פורום עיברית ללא שגיעים. 5. יש כאן פוטנציאל ניהול חדש?, נא לפנות למנהלת תפוז הם ישמחו לפתוח לנ"ל כל פורום שהוא בניהולו. מחפשים מנהלים חדשים לנושאים שונים. 6. מי שסובל בגלל הניהול או ההתנהלות בפורום דוכנים וירידים מוזמן לפנות לפורום אחר, אני חשה לא בטוב כשגורמת למישהו סבל . אנא , מרפאת הכאב היא במקום אחר. 7. אין לעשות אאוטינג לגולשים. 8. מי שיעכיר את האוירה (על פי דעתי) הודעותיו תמחקנה. 9. אין לחזור על הודעות יותר מפעם אחת, אחרת זה יחשב להצפה. 10. מפיקים, יש לשרשר הודעות, הודעות שלא תשורשרנה תמחקנה, ניתן יהיה להכניסן מחדש בשרשור. אני משקיעה ועושה כמיטב יכולתי המוגבלת, צר לי אם אינני מרצה את כולם , חלק נכבד שמרוצה, על פי התגובות, מספק אותי, אי אפשר לרצות את כולם למרות ההשתדלות (ראה-סעיף 6). . מאחלת לכם רק טוב והנאה. גולשי הפורום מוזמנים להשתלב ולספר מהגיגיהם ברוח חיובית ובונה. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifדרושה הצעת מחיר לדוכן גלידה

מבקשת הצעת מחיר מדוכן גלידה, איכותית , טעמים שונים, שמוכן לעבוד יומיים בפתיחת שנת הלימודים במכללה. הגלידה תחולק חופשי במשך יומיים ל800-1000 איש ללא הגבלה. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifפסטיבל תאטרון עכו בסוכות

הרשמה לפסטיבל תאטרון עכו- סוכות‬ בכניסה לעיר העתיקה בעכו. ימי פסטיבל: 26, 27, 28 ספטמבר בין השעות 16.00-24.00, עלות: מזון 700 ש"ח כולל מע"מ, דוכן מכירות 400 ש"ח כולל מע"מ, מקבלים דוכן. הסכם ישלח במייל. (יש אפשרות לגזיבו במקום דוכן, פרטים אצלי) תשלום בכרטיס אשראי מראש, על מנת להבטיח מקומך. נמל עכו - סוכות שלא בימי הפסטיבל: 22, 23, 24, 25, 29, 30 ספטמבר ו1, 2 אוקטובר רק דוכנים, ללא מזון. אין חשמל. בין השעות ,11.00-17.00 בנמל עכו המחיר 120 ש"ח כולל מע"מ מקבלים דוכן. בימי הפסטיבל לפני הפסטיבל: 26, 27, 28 ספטמבר, בין השעות ,10.00-15.00 בנמל עכו רק דוכנים ללא מזון. אין חשמל. המחיר 200 ש"ח כולל מע"מ מקבלים דוכן. הרשמה: במייל [email protected] חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifעידכון

למשתתפים חדשים ולותיקים תזכורת, נא להתיחס להודעת ההנהלה בדבר כללי הכתיבה וההשתתפות בפורום.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifשוק האיכרים 1.10.10 - מרכז חיפה

בשוק האיכרים מרכז הכרמל חיפה כל יום שישי החל מ-1.10.10, יריד אומנים יוצרים ועבודות יד. השוק יתקיים ברחבת האודיטוריום/סינמטק במרכז הכרמל קהל היעד, תושבי חיפה והכרמל. דרושים דוכני איכרים , חקלאים, מוצרים מן הטבע, גבינות, יינות, ליקרים, אומנות וכו' יריד שבועי קבוע בימי שישי החל מ- 1.10.10 בכל יום שישי 9:00 - 15:00 מקבלים דוכן מוצל מתחם אומנות - עלות לדוכן אומנים 150 שח כולל בשבוע הראשון ובהמשך 170 שח כולל מתחם שוק האיכרים - דוכן בשוק האיכרים 180 שח כולל לשבוע הראשון ובהמשך 250 שח כולל. הזדרזו מספר המקומות מוגבל!! חיה [email protected] הסכם ישלח במייל והוראות תשלום בכרטיס אשראי , על מנת להבטיח מקומך.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן, שבועי קבוע ג+ו

קניון מרום הממוזג ברמת גן ימים ג' + ו'‬ מוזמנים דוכני אומנים להשתתף ביריד שבועי קבוע בקניון מרום שבשכונת מרום נווה היוקרתית שברמת גן. היריד מתקיים בימין שלישי ושישי מדי שבוע. המקום סגור וממוזג. נא לפנות אלי במייל עם תאור המוצרים ותמונות. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifלדוכנים בשוק האיכרים דרושים עובדים

מדובר על השוק בחיפה , כל יום שישי באופן קבוע. מתאים לכל אחד שאוהב לעבוד בימי שישי בשווקים כייפיים ותרבותיים

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifלמכללה במרכז דרושים דוכנים 10-11/10

לארועי פתיחת שנת הלימודים, יומיים - ראשון ושני. רק דוכנים מתאימים לסטודנטים. נא לפנות אלי למייל עם פרטים מלאים ותאור הדוכן. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif.. ../images/Emo151.gif.....מייבש שיער אלקטרוני

בטיסה מאירלנד, אישה צעירה ומכובדת שאלה את הכומר שישב לצדה: "אבי, האם מותר לי לבקש טובה? " "כמובן, ביתי, מה אני יכול לעשות בשבילך?" "ובכן, קניתי מייבש שיער אלקטרוני יקר עבור האמא שלי ליום הולדתה, האריזה של המכשיר עדיין לא נפתחה, ואני חוששת ששלטונות המכס יחרימו אותו. האם יש דרך שאולי אתה תוכל לשאת את זה עבורי, דרך המכס, מתחת לחלוק שלך? " "אני אשמח לעזור לך, יקירתי, אבל אני חייב להזהיר אותך ... אני לא אשקר." "עם ארשת הפנים הכנה שלך, אבי, אף אחד לא ישאל אותך." כשהגיעו למכס, האישה הניחה לכומר ללכת לפניה. הפקיד שאל: "אבי, האם יש לך משהו להצהיר?" "מהחלק העליון של הראש עד המותניים שלי, אין לי על מה להצהיר." הפקיד חשב לעצמו: זו תשובה מוזרה, והמשיך לשאול: "ומה יש לך להכריז מהמותניים שלך ומטה? "יש לי מכשיר נפלא מיועד לשימוש של אישה, אך הוא, עד היום ... עדיין לא היה בשימוש." גועה בצחוק, אמר הפקיד: "קדימה, אבי!! - הבא בתור !!!"

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif יריד דוכנים- חינם ללא עלות 30/9 לטרון

הפנינג ובזאר צבעוני ללא תשלום: על מדשאות הענקיות במתחם השריון בלטרון אנו מארגנים הפנינג שמח ובזאר צבעוני חינמי לכל המטיילים, הנופשים בהרי ירושלים והבאים למופע אש הקלטית. שם נשוטט בין עשרות דוכנים של אומנות ופינות יצירה, מיסטיקנים שונים, אוכל ועוד. ההפנינג יפעל בין בשעות 17:00-20:30 אמנים מטפלים ומיסטיקנים המבקשים להציב דוכן במקום (חינם) - נא להכנס לאתר טיולים ואגדות להרשמה המבקשים להציב דוכן במקום (ללא עלות) - נא לפנות למשרדי טיולים ואגדות 03-6818776 יום חמישי 30/9 בשעה 20:30 - ''אש קלטית'' סולני "לורד אוף דה דאנס" בהופעה חד פעמית בלטרון במתחם אמפיתאטרון השריון וגם באזאר צבעוני וטיול חצבים - ללא תשלום קיבלנו כרטיסים בחצי המחיר! רק 60 ש"ח לא ימכרו כרטיסים מוזלים ביום האירוע!!! מחיר כרטיס: בקופה 120 ש''ח, לנו רק 60 ש"ח לאדם אש קלטית - חגיגה אירית לאור ירח ולפידים בוערים, בהשתתפות הרקדנים הידועים- הסולנית של ''לורד אוף דנס'' שרה קלארק והסולן של להקת טריקוטרה יאיר ורדיגר המגיעה למסע הופעות מיוחד מצפה לכם חגיגה בלתי נשכחת של מוזיקה אירית וסקוטית מסע אל מרחבי אירלנד, סקוטלנד. באווירה של פאב אירי– בירות, יינות... אוכל מסורתי...יריד יצירות אומנות, תלבושות מרהיבות, ריקודים תוססים בפסטיבל משתתפים זמרים, נגנים ורקדנים וההרכבים המובילים של מוזיקה לריקודים איריים- ''אייריש דאנס'' ו''בורן'' לרכישת כרטיסים למופע אש קלטית בחצי המחיר: הכרטיסים יחכו בקופת האירוע בחלון "מוזמנים". רשימה שמית תהיה גם אצל חגית ומני ליד הקופות נ.ב. דומני שהבנתי שיש לקנות כרטיס כניסה על מנת להשתתף בדוכנים, נא לבדוק בטלפון שצורף, נא לא להתקשר אלי בענין, יותר ממה שמסרתי כאן אין לי מידע ואין לי קשר. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo232.gifלא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות ..

גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי, כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי, כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות, כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי, כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים.." האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע!!"

spidermanr

New member
אשמח לקבל פרטים - דוכן חולצות טי שירט

שלום אשמח לקבל פרטים בקשר לדוכן בפתיחת שנת הלימודים. אני מוכר חולצות טי שירט בעיצובי. שם המותג שלי הוא total lost החולצות לנשים וגברים עם עיצובים הומוריסטיים ואומנותיים. מצורף קובץ להתרשמות

למעלה