נא להכיר....כשרונית ומשעשעת, חוץ מ....

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifנא להכיר....כשרונית ומשעשעת, חוץ מ....

נא להכיר.... רוית הצפתית, כשרונית ומשעשעת, חוץ מהיותה יפיפיה פנים וחוץ, מסוג האנשים שכייף להכיר בירידים, נפגשנו בכלייזמרים בצפת ונולדה חברות נעימה. אני שמחה לחלוק עמכם את כתיבתה ההומוריסטית, מאמינה שתהנו ושעוד נזכה לקרוא רבות מפרי כתיבתה כאן בפורום. והרי מה שהתקבל כתגובה לחווית היום הראשון .......חוויה שכך או אחרת כולנו חווים אותה מדי שנה. חיה חיה חיה .... מה אומר ומה אגיד וויווה דה ליברטה... החופש הגדול החל! במקום אהלי המחאה יש לפנות לשלטונות בנוגע ל"הכתרתו של חג חדש" או פשוט להעביר את יום האם לראשון לספטמבר{כל עוד הסתדרות המורים לא ישבתו} אני חושבת שצריך לשאת על נס ודגל את היום הקדוש הנ'ל בו כל אם יהודיה בישראל משחררת את חזייתה .מפזרת את שיערה {רק אם היא דוסית} ופוצחת בריקודים סוערים {רצוי הורה מדורה או טראנסים-כל איש ומנהגו הוא בחג} על מדרגות משרד החינוך {למהדרין יש לעשות גם פיקניק עד לשעות המאוחרות בליווי קריוקי של שר החינוך} להדליק את המשואות על החג הגדול שמשתווה לחול המועד שבו כל בני בריתנו ז'א אלו שקדחו לנו חודשיים על כל הסעיפים בתואנות ובקריאות גנאי כגון אמא אמא אמא ... משתחררים למוסדותיהם {ולא צריך הסכם אוסלו} אלה ברכב ואלה בסוסים..ומפנים לנו חצי יום {בלי הרפורמה} לאפס את המוח. אני מברכת בזאת את מי שהמציא את הפטנט הגאוני {ועד החכמים העתיק....אין מה לעשות לתורת ישראל כל הקרדיטים} הנקרא בית ספר. יישר כח לצוות המורים העושים ימים כלילות {ברודוס אנטליה ופאלמה דה מאיורקה} המעסיקים את ילדנו על תקן בייביסיטר ללא תשלום מיוחד חצי יום. אח!!!!! מי ייתן ויעלו את שכר המורים ויוענקו צ'ופרים בהתאם כדי שיוכלו להחליף כוחות בכל זמן אפשרי על מנת שייטב הדבר בעינהם להמשיך במלאכת הקודש {ניצול כרטיס אשמורת וחבר} להוביל את ילדינו לתואר הנכסף......תלמיד מצטיין. על החתום אם בישראל לחמישה המתעקשים לקרוא לה אמא.....{אין לה מושג למה} -- רויתי פתרונות לבוש

למעלה