סיכום שבועי :]

מיני מו

New member
../images/Emo55.gif סיכום שבועי :]

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום :)

Miss Ocean

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo9.gif

שיר השבוע? החידוש של מנדי מור לUmbrella של ריאנה... גרסה מעולה כי אני לא סובלת את המקורי!
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?למי היה זמן בכלל??
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?חילקו איזה מגזין עיצוב של עיתון "הארץ"
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יותר מידי נסיעות בעבודה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שבוע הבא הכוונה? שהשבוע יהיה רגוע יותר?
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נסיעות בעבודה...
מה קניתם השבוע?שתי חולצות מהממות מלוצ'י- לבנות עם הדפס מגניב ושרוולים נפוחים
אדם השבוע?חבר שלי , שסובל את הקיטורים שלי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?גיליתי שאני מסוגלת להרבה ממה שחשבתי סופ"ש נעים
מישהו קרא?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

0rin

New member
../images/Emo210.gifאני קראתי ../images/Emo13.gif

וכנ"ל לגביי הגרסה של מנדי מור לשיר אמברלה.

tamar112

New member
קראתי

מישהו יכול להוסיף קישור לחידוש של מנדי מור...לא שמעתי וזה נשמע מעניין...

0rin

New member
../images/Emo210.gifעונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? Ready, Set, Go של טוקיו הוטל
סרט\סדרה\תוכנית TV? Next Top Model והאלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבה על טוקיו הוטל בראש1 והסערה הטובה שהתחוללה בגרמניה בזכות זה... ספר, הארי פוטר והאסיר מאזקבן חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נפגשתי עם חברה שלי אחרי שלא ראיתי אותה חודש + - (היא חזרה מחו"ל) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיתחילו השביתות! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר, לא רוצה לחזור ללמוד מה קניתם השבוע? נעליים אדם השבוע? בריטני ספירס ציטוט\סקופ\משפט השבוע? משפט - "לא תמיד יכול אדם להיות פרפקט, אבל הוא תמיד יכול להיות אדם". סקופ - בריטני ספירס בקרוב משחררת שיר חדש + קליפ (ישמצב היום הפרימיירה בערוץ MTV בשעה 5 בתכנית TRL, אבל ישמצב שזה יגיע אלינו רק עוד כמה זמן - התכנית הספציפית הזו אהה וכמובן שזה הקאמבק של בריטני ספירס הגדולה)

Miss Ocean

New member
את מדברת על gimmie more?

(משהו כזה) שמעתי אותו והאמת? לא אהבתי
אבל התמונה לפחות יפה!

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif מה?? זה אחד ה-שיריםםםם

שיר מדהייםםם איך לא אהבת??

tamar112

New member
שלי

שיר השבוע? יקרתי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? להיות ג'יין ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספר-"מישהו לרוץ איתו" ו"הבושם" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סורי... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר מה קניתם השבוע? גופייה לבנה עם הדפס חמוד וכמה דברים לבצפר אדם השבוע? משפחה...לא מישו מסויים ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " he is so BUBY"

Shohi

New member
וואלה? אהבת את הבושם?

אני גם אהבתי, אבל זה ספר מאוד קשה לקריאה יחסית. (אלא אם קראת את הגרסה החדשה)... זה די מגניב שמישהו חוץ ממני קורא ספרים כאלו

tamar112

New member
כן..הוא דיי קשה יחסית

אמא שלי המליצה לי לקרוא אותו ועדיין לא ממש התחברתי אבל בכל זאת מעניין לקרוא משהו שאני לא רגילה אליו...

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

שיר השבוע? gimmie more
_
אין לי כוח סרט\סדרה\תוכנית TV? נמלטיםםםםםם ספר\עיתון\כתבה כלשהי?
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי במסיבההה היה כיףףף (הכי כיףףףף) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הופעה של בריטני בפתיחת המועדון LAX משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? סוף החופששש
מה קניתם השבוע? שני ג'ינסים ונעליים. אדם השבוע? בריטניייייייייי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? gimmie more gimmie more gimmie more gimmie more

למעלה