סכמ"ש מזמזם

veredmp

New member
../images/Emo55.gif סכמ"ש מזמזם ../images/Emo55.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........)

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מהמרחקים תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול שלקחתי את הבת האמצעית מהגן של החברה שלי והיא אמרה שהיא אוהבת אותי וביכלל שמעתי הרבה מהם השבוע שהם אוהבים אותי וקיבלתי חיבוקים מהם. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........) טבע

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת אהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לחזור הביתה -קרן פלס : תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השרדות איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היה משהו מיוחד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ראשון-שני משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לבלות קצת בתל אביב האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לאא אוף בא לי הופעהההה א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אההההההה שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........) בטח בטבע יש וורדים ואנחנו אוהבים וורדים חחחח

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לילות לבנים-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:לצערי חדשות,אני עדיין מזועזעת מהתאונת רכבת שהיתה אתמול,משפחה שלמה נהרגה... :/ ציטוט/י השבוע:"כדי להמציא את עצמי צריכה לשכוח אותי ולהיזכר בכל יום מחדש"... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול הסייעת של קבוצת הקטנטנים היתה חולה,אז החלפתי אותה...מאוד מאוד נהנתי להיות שם,איזה גיל מדהים זה ,בגיל שנתיים ומעלה הם כבר מתחילים להיות מופרעים:p אין על הגיל שהם מתחילים לדבר וללכת, אבל עד כמה שהקבוצה שלי מופרעים אני מתה עליהם ואין לי מושג מה אני יעשה בלעדיהם שבועיים שלמים בחופשה..בנוסף היום היתה מסיבת סיום בגן שהיה מאוד מאוד נחמד..ומחר הופעה של אביב גפן בזאפה!! (חפרתי תתמודדו! :) )... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע :יום שלישי לא הרגשתי טוב אז שחררו אותי מהעבודה יותר מוקדם,העיקר שעבר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא מתחילה הקייטנה, פחות עבודה,יותר כיף... פחות ילדים (חלק יצאו לחופשה)...מקווה שבאמת יהיה כיף כמו שאני חושבת.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חם ומגניב... שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? מעדיפה את הטבע, החלום שלי זה לגור בקיבוץ ולעבוד בבית ילדים בקיבוץ..נראה אולי החלום שלי עוד יתגשם..אני לא סובלת את העיר ואני גרה בת"א..

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי שיר תקווה לא של מירי רונה סמיר שוקרי תוכנית השרדות יום שהעלה יום ב ים עם החבר משהו שהרס:כוכב נולד גלגל ההצלה המאכזב משהו שמצפה לו פינקניק עם חברים סכמו את השבוע במילה אחת:שוק (ההדחה בהשרדות,גלגל ההצלה בכוכב) עיר

ofree15

New member
מסכמ"שת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): איך היינו שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): על שפת הכנרת- קרן פלס תמונת/פליקס השבוע:
המבנה החתיך שלי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד ציטוט/י השבוע: "עופרי, מעכשיו את מדריכת ו'!!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אממ.. סתם רגעים נחמדים כאלה.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול.. פריקת מכולה... הלכה לי הכתף..
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: קורס מד"א
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........) טבע, ברור שטבע

NaniBani

New member
סיכומיישן

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ככה זה (של ברי סחרוב בביצוע שלה, פשוט מצמרר ומרגש :) ) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף- קרן פלס תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סדרה- How i met your mother - סדרה מעולה!!! ציטוט/י השבוע: *אהבה היא כמו נוסחה מתמטית, צריך להוכיח אותה ♥ איזה יום היה הכי מוצלח? - יום חמישי, ביינתים דבר אחד שהוריד לכם את מפלס המצב רוח: חשבתי שחבר שלי מתרחק ממני משהו שהרים לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הבנתי שטעיתי, והוא לא :) חח.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לראות את עופרי!!! האם פגשתם את מירי השבוע? הלוואי!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: צולע שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? תלוי במצב רוח! סופ"ש מדהייםם!!

veredmp

New member
כשהזבוב, אוהב ת'זבובית....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "באה אליכם" היה הבוקר בגלגלצ כשקמתי, אז נלך על זה הפעם....
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מרוב אהבה" של הבנאים (אני אומרת הבנאים כי למרות שהעיבוד של בועז בנאי הרבה יותר רומנטי, שמעתי אתמול לראשונה את הגרסא של יוסי בנאי והיא מופלאה! למי שרוצה להתרשם http://www.youtube.com/watch?v=zdrKQcBSjPQ)
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: The Closer כמובן. חוצמזה שסיימתי את מרתון פרייז'ר שלי, אני מחפשת לי סדרה למרתון חדש, אם למישהו יש הצעות מעניינות
ציטוט/י השבוע: "כשהפסיק אוהב ת'נקודה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה, שהוא פסיק על ידה"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הסורק שלי שוב לא עובד <אנחה>
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין לי שום תכניות מיוחדות בינתיים.
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ארוך....
שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........) עיר, לגמרי עיר. טבע לא מסתדר איתי ואני לא מסתדרת איתו......0 שבת שלום לכולם

NaniBani

New member
הצעה בשבילך למרתון לסדרה :) --->

אם לא ראית, אז הסדרה How i met your mother היא אחלה סדרה (והיא גם סדרת השבוע שלי בסיכום
) אם בא לך לנסות או משו, אז זה הקישור לפרקים לצפייה ישירה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1387174&r=1 אם יש בעיה תגידי לי. תהני, זו באמת סדרה טובה!!

BRANGELINA

New member
עקרות בית נואשות

סדרה מעולה! אני רואה אותה כבר 5 שנים! המלצתי לחברה שלי לפני שלושה שבועות לראות והיא כבר בעונה 5!!חחח

סיכום שבועי!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מפלס מצב הרוח! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): ברית עולם תמונת/פליקס השבוע: אם הייתי מצלמת את העוגה המושלמת שהכנתי להורים שלי אז הייתי מעלה חח תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חברים!!
ציטוט/י השבוע: "שלב א' הסתיים בהצלחה, שלב ב' בתנור!" או משהו בסגנון
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: וואו השלושה ימים האחרונים פשוט מדהימים!! יום חמישי היתה מסיבת סיום של הסטפס והיה אחד הטובים ואתמול והיום אחיות שלי ואני ארגנו הפתעה להורים שלי לכבוד היום נישואין שלהם - שזה היום חח הם חוגגים 25 שנים אז שלחנו אותם לצימר והכנו להם כל מיני הפתעות, כמו העוגה, וקליפ שהכנתי וקישטנו להם את האוטו ואחיות שלי הכינו ארוחות טעימות! היה ממש כיף! (ועוד לא נגמר
) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ספר באנגלית... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא ברור... האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טעים! שאלת בונוס: אתם אוהבי טבע או חובבי עיר? (כן, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, תזרמו איתי........) לא מסוגלת לבחור, מאוהבת גם בטבע וגם בעיר (למרות שתלוי איזה עיר, ותלוי גם איזה טבע חחח)

למעלה