סכמ"ש at the disco.

fat lip

New member
../images/Emo55.gifסכמ"ש at the disco.

שנמאס לו כבר מהחורףףףףף. שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: אחלה סופ"ש ורק סקס מוגן כן? =]

chen010189

New member
אנשים אל תבואו לארומה בימי שישי

תרחמו על מי שעובד
בעע אני עייפה מתה.. וכוסעמק..יש לי סוס טרויאני במחשב! מאיפה הוא בא לי הקקה הזה? בזמן האחרון הייתי רק בתפוז, במייספייס, במקושרים, בוואלה ובגוגל. מישהו רוצה למצוא את הנאשם?
שיר השבוע של פאניק?Nine In The Afternoon שיר השבוע לא של פאניק?Miyavi - Neo Visualizm אמן\אלבום השבוע?FOB-Infinity On High סרט\סדרת השבוע?אין ציטוט השבוע?"זה כואב. אבל תחשבי שזה כאב למטרה טובה" משהו שעשה לך את השבוע?אולי מישהי שאני מאוד אוהבת באה לחיפה ביום שני :] תוכניות לשבוע הבא?עושה סיידליפ אולי.. תמונת השבוע:

bet57

New member
המנוולת! אה, וגם סיכום.../images/Emo9.gif

אבל לפני, הנה תיעוד של המנוולת שכיערה את ראיין! http://www.buzznet.com/tags/keltiecolleen/photos/ryan-ross-this-he-gets/?id=34416371 !! זהו.נרגעתי.נעבור לסיכום? שיר השבוע של פאניק? nine in the afternoon שיר השבוע לא של פאניק? kiss my sass- cobra starship אמן\אלבום השבוע? אמ..שמעתי אלבומים אבל כולם היו מוזרים סרט\סדרת השבוע? Juno ציטוט השבוע? המורה לביולוגיה: "לא מומלץ לכם לשתות תוך כדי אכילה...* הרצאה למה לא מומלץ.זה היה דיי מפחיד* " ליצן הכיתה: "אבל המורה, מה עם שקדי מרק?" אין,פשוט אין על הטמטום של ליצני הכיתה. משהו שעשה לך את השבוע? סיימתי לכתוב את העבודה המטומטמת לשיעור חברה. תוכניות לשבוע הבא? להקליד אותה. תמונת השבוע: התמונה כזאת חמודה
אגב..אני לא רוצה לבאס כאן אנשים, נכון שהקליפ החדש יצא לאתר של אם טי וי ב-10, אבל אנשים שגרים מחוץ לארה"ב לא יכולים לצפות בקליפים שם.
אבל נוכל לצפות בו ב-12, ביוטיוב (המשתמש של פוילד ביי ריימן יפרסם אותו שם). יום דבש

3has3

New member
../images/Emo112.gif מי זו?

ולמה הוא נתן לה לגעת לו בשיער? O:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחנה את לא עונה לי בפלאפון../images/Emo7.gif

תעני אני צריכה אותךך!!!

fat lip

New member
awesome hair? חתיכת פוסטמה.

כן, אני תמיד כזאת נחמדה =]

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

בשנות ה60 זה באמת יכל להיות Awesome Hair. היום זה Kinda.

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמשת D:

|סקסיספנסר|שיר השבוע של פאניק? nine in the afternoon |סקסיספנסר|שיר השבוע לא של פאניק? perfect world - simple plan runing out of time - simple plan meet you there - simple plan the end - simple plan everytime - simple plan והקאבר של סימפל ל- where is the love ו-Famous Last Words - MCR וזהו, אני חושבת XD |סקסיספנסר|אמן\אלבום השבוע? ללא ספק - סימפל פלאן XD ואם מישהו קרא את השירים הוא שם לב, לא? XD |סקסיספנסר|סרט\סדרת השבוע? זאקודי
קייל XY
והאי - טדמדמדם! XD |סקסיספנסר|ציטוט השבוע? אמ. אה כן, דיברתי עם ערסימו מהבית ספר שלי בועידה במסנג'ר. הוא תמיד עושה את התספורת של ביל קאוליץ בתקופת דבליש ואז יום אחד הוא בא בלי זה כי נגמר לו הג'ל. ואל תשאלו איך הגעתי לועידה איתו! אני:"עאעאאע נגמר לך הג'ל XD" הוא:"וקס. ואני רוצה להאריך" מי שם וקס על השיער?!?!?! |סקסיספנסר|משהו שעשה לך את השבוע? אממ. כלום D: בעצם - ניין אין דה אפטרנון D: |סקסיספנסר|תוכניות לשבוע הבא? יום ראשון - בית ספר, מיד אחרי רופא שיניים ואז בערב לראות את הקליפ, כמובן D: יום רביעי - יומולדת לאמא
|סקסיספנסר|תמונת השבוע:
היש יותר סקס מסקסי ספנסר? ואני דורשת סמיילי כזה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo112.gif ועוד שיר XD

god must hate me - simple plan XD

fat lip

New member
כן הא?|: באמת צריכים כזה סמיילי

|סקסיספנסר||סקסיספנסר| וכו'

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDD

הוא שימושי D: אבל רק בפורום הנהדר שלנו

DarkRomance

New member
סיכום סיכומי ../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק?ניין אין דה אפטרנוןןןןן שיר השבוע לא של פאניק?All That Remains - This Calling Flyleaf - 01 - I'm So Sick Funeral For A Friend - Walk Away Alesana - The Last Three Letters ועוד ועוד.... אמן\אלבום השבוע?אלסנה סרט\סדרת השבוע?הישרדות משהו שעשה לך את השבוע?קניתי דברים שרציתי הרבה זמן
תוכניות לשבוע הבא?לקחת את הדיסק שהזמנתי *____* תמונת השבוע:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifסיכום../images/Emo3.gif

אוף אבא שלי לא מסכים לי לעשות קרוס
שיר השבוע של פאניק? ניין אי דה אפטרנון שיר השבוע לא של פאניק? בילי טאלנט-פולן ליבס [אינלי כוח לאנגלית
] אמן\אלבום השבוע? כמעט כמו תמיד- פאניק!!
סרט\סדרת השבוע? שנות השבעים וקייל XY
ציטוט השבוע: 1. אני לא אוהבת אותך. אני מתה עליייךךךךךך!!!!!! 2. פדופילים זה הכי אחי
[אולי זה לא מהשבוע הזה XD] משהו שעשה לך את השבוע? 98 בתנ"ך
תוכניות לשבוע הבא? בוחן בפיזיקה, שיעור פרטי במתמטיקה, מבחן במתמטיקה, שיעור גיטרה ומבחן באנגלית
שיחת ועידה במסן

DontWakeMeUp

New member
אני../images/Emo69.gif

שיר השבוע של פאניק? טיים טו דאנס
שיר השבוע לא של פאניק? This Providence - A Wolf in Sheep's Clothing This Providence - Secret Love and the Fastest Way to Loneliness taking back sunday - MakeDamnSure simple plan - when im gone אלה בעיקר.. אמן\אלבום השבוע? This Providence - this providence סרט\סדרת השבוע? הדוגמניות הישרדות ו........עוד כמה כאלה >< ציטוט השבוע? "את ממש חצופה ב-ה' הידיעה" המורה ללשון כמה שמורות יכולות להיות מפגרות
משהו שעשה לך את השבוע? הוו הינו בחולון כמה ישובים למוזיאון אחד שכאילו את עיוור ומביאים לך מצבים שונים. קיצר לא משנה זה לא החלק החשוב...הכרתי שם מישהו מהבית ספר שהוא רק סכתה י' ואפעם לא ראיתי אותו וקיצר הוא חתיך וחמוד ו.......
כבר שלוש שנים לא הייתי דלוקה על אפחד אז הגיע הזמן
הוא פשוט שילוב של שני הידידים הכי טובים שלי ו..כדקיכרון'ער תוכניות לשבוע הבא? יום הורים
תמונת השבוע:

DontWakeMeUp

New member
אוקי...../images/Emo122.gif../images/Emo69.gif

בעיות ניסוח
היינו כמה ישובים במוזיאון בחולון....ואת ההמשך יודעים לבד

סכמ"ש [ : 3>

שיר השבוע של פאניק? 9 אחר הצהרים[: שיר השבוע לא של פאניק? הממ כלמיני ; ; אמן\אלבום השבוע? נע. סרט\סדרת השבוע? ראיתי מהיר ועצבני 3 D::: , סרט טוב:) ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? המ לא ניראלי היה משו מיוחד ; ; תוכניות לשבוע הבא? לאדעת - __ - תמונת השבוע:

למעלה