סכמ"שD:

../images/Emo55.gifסכמ"שD:../images/Emo55.gif

שם:
שיר לוסטפרופטס השבוע:
שיר לא של לוסטפרופטס השבוע:
להקת השבוע:
זמר/ת השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]:
הדבר הכי מצחיק השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע:
השאלה המתחלפת:מה אתם אומרים-תהיה שביתה בתחילת השנה?
שבוע טוב לכולםD:
~נגנב מפורום סימפל פלן~

oshriti123

New member
הלווו אני חיה D:

שם: אושרית
שיר לוסטפרופטס השבוע: to hell we ride שהתקמבק להיות הצילצול שלי D: שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: Our Lady Peace - Superman's Dead
להקת השבוע: OLP ואליוט מינור זמר/ת השבוע: דייוויד קוק ^@*#$%
מאכל השבוע: טוסט ב1 בלילה XD משקה השבוע: מים דבר טוב שקרה השבוע: נמ חזרתי לדבר עם חברה שלא יצא לי לדבר איתה מלא זמן:X דבר רע שקרה השבוע: אתם לא רוצים חפירות >< יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: מסובך XD הדבר הכי מצחיק השבוע: ממ היו יותר מדי ציטוט השבוע: כנ"ל משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לראות את השני פרקים האחרונים של סקינס תמונת השבוע: דסקטופ השאלה המתחלפת:מה אתם אומרים-תהיה שביתה בתחילת השנה? נמ לפי איך שזה נראה כרגע כן =/ אני מקווה שלא.

PerfectSP

New member
יאייD: ../images/Emo190.gif

בואו תעזרי לנו להציף את הפורום בחזרה

StartSomething

New member
וגם אני !

שם: מתן שיר לוסטפרופטס השבוע: burn burn שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: useless id - state of fear להקת השבוע: לוסטפרופטס זמר/ת השבוע: אממ.. ויקטוריה בקהאם זה נחשב ? מאכל השבוע: שעועית xD משקה השבוע: מים דבר טוב שקרה השבוע: ישנתי הרבה דבר רע שקרה השבוע: ישנתי הרבה יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: ישנתי הרבה הדבר הכי מצחיק השבוע: ישנתי הרבה ציטוט השבוע: "ישנתי הרבה" משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לישון לא הרבה תמונת השבוע: תדמיינו את עידו מוסרי השאלה המתחלפת:מה אתם אומרים-תהיה שביתה בתחילת השנה? בעזרת השם :)

PerfectSP

New member
אינ אענה על השבוע הזהXD

שם: מסעודה ובניו שיר לוסטפרופטס השבוע: אה שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: המ להקת השבוע: >< זמר/ת השבוע: OO מאכל השבוע: פרוסטיס! משקה השבוע: מים! דבר טוב שקרה השבוע: ת"א!@# דבר רע שקרה השבוע: אה יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: ת"א!@# הדבר הכי מצחיק השבוע: ת"א!@# ציטוט השבוע: "אני הולכת לחתוך" ^_^ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:ת"א!@# תמונת השבוע: אע השאלה המתחלפת:מה אתם אומרים-תהיה שביתה בתחילת השנה? נופ. לפחות לא לירושלים אני מקווהD:

למעלה