על פלצנות באומנות

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo151.gifפשרות......מאהבת!!!

מאהבת ! זוג נשוי נמצא במסעדה, כאשר ראו ידיד שלהם נכנס מלווה באשה זרה. האשה אומרת לבעלה: זה שנכנס עכשיו הוא מאיר, אבל זאת לא אשתו. לא, היא המאהבת שלו - ענה הגבר בשוויון נפש. האשה התחילה להתעניין בהתנהגות של ידידם, והבעל בלם אותה, ואמר "אל תתעסקי בחיים של אחרים תני להם לחיות את חייהם." הערב נמשך, כאשר בחורה יפיפיה מתקרבת לשולחנם, ואומרת לגבר: איפה היית אתמול? השארת אותי לבד. כן , היתה לי בעיה. אבל אני אבוא לביתך היום. בסדר נתראה - אומרת הצעירה והולכת לדרכה. ומי זאת? שואלת האשה. זאת המאהבת שלי - עונה הגבר. האשה התחילה להשתולל ולקלל וביקשה גירושים מיידים. הוא עונה: "אין בעיות, אני אתן לך את הגט. אבל תזכרי שבחוזה הנישואין שלנו כתוב 'הפרדת נכסים'; והבית, האוטו והעסק הם על שמי. את גם צריכה לשכוח מחופשה כל 3 חודשים בחו"ל ; וגם כרטיסי האשראי שלך הם על שמי וגם כל השרותים שיש כמו מאמן כשר אישי, הנהג וכמובן ה- AUDI - וגם הקצבה שאמא שלך מקבלת. האשה שותקת למספר דקות ואחרי שחשבה והפנימה את המצב, אומרת לבעלה: "המאהבת שלנו הרבה יותר יפה מהמאהבת של מאיר, נכון אהובי??"

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifאל תמהרו לשפוט..

אל תמהרו לשפוט.. לפני שנים רבות חי אדם חכם ולו ארבעה בנים, בוקר אחד החליט האב כי עליו ללמד את בניו שיעור חשוב לחיים, הוא זימן אותם אליו והורה להם ללכת לחפש עץ אגסים מיוחד שנמצא רחוק מאוד מביתם. בכדי לבצע את המשימה כפי שרצה האב היה עליהם לעמוד בשני תנאים: "אסור לכם לצאת אל המסע יחדיו, ורק כאשר יחזור הבן ראשון יצא למסע הבן השני, כשיחזור השני יצא השלישי וכן הלאה". הבן הראשון הלך בחורף, הבן השני באביב, השלישי בקיץ והרביעי בסתיו. כשחזר הבן הרביעי ממסעו, זימן אותם האב אליו על מנת שיוכלו לתאר בפניו את העץ.. הבן הראשון אמר שהעץ היה מכוער, כפוף, ועקום. הבן השני אמר שהעץ היה מלא בניצנים ירוקים ונראה מלא תקווה. הבן השלישי לא הסכים לא עם הראשון ולא עם השני, הוא אמר שהעץ היה בשיא פריחתו, מלא בניחוחות מתוקים ובעיניו היה העץ הדבר הכי מלא הוד והדר שראה אי פעם. הבן הרביעי אמר שהעץ לא היה מכוער לא מלא בניצנים ולא בשיא פריחתו, העץ היה מלא בפרי בשל, מלא חיים והגשמה. לרגע חשבו האחים כי כל אחד מהם הגיע לעץ אחר, אך אביהם העמיד אותם על טעותם: "כולכם ראיתם את אותו עץ אגס, ואכן כולכם צודקים! שלחתי אתכם בעונות שונות על מנת שתלמדו כי אין להתרשם ולשפוט עץ או אדם על פי עונה אחת. המהות הפנימית של חייכם, שהיא הנאה, שמחה ואהבה תוכל להימדד רק בסופם, כשכל העונות יסתיימו. אם תתייאשו בחורף תפסידו את התקווה של האביב, את יופיו של הקיץ ואת ההגשמה של הסתיו. אל תתנו לכאב של עונה אחת להרוס את השמחה של כל השאר. אל תשפטו את החיים על פי עונה אחת קשה. תתמידו דרך הקושי ותקופות טובות יבואו במוקדם או במאוחר".

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo91.gif גיטרת החלומות- guitar expo 201

גיטרת החלומות- guitar expo 2010 מוסיקאים ואנשי הייטק, משוחררים טריים מצה"ל, פנסיונרים מהמשטרה ואחרים – מציגים את גיטרת החלומות שלהם, אותה בנו במו ידיהם! גיטרות שנבנו במהלך השנה האחרונה ואפילו מס' גיטרות, הנמצאות עדיין בשלבים שונים של הבנייה, תוצגנה בדיזנגוף סנטר בתל אביב. שעות פתיחה התערוכה: 19:00-23:00, במתחם המעצבים בדיזנגוף סנטר. הכניסה חופשית, ללא תשלום. הגיטרות תוצגנה בתערוכה guitar expo 2010 ב26 וב 27 בספטמבר בדיזנגוף סנטר

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifאל-על תמיד יוצאת בזמן..

אל-על תמיד יוצאת בזמן.. ילד חמוד טס עם אמו בטיסת אל על לחו"ל. פתאום פונה הילד לאמא שלו ושואל: "אמא, אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" האמא, שלא מצליחה למצוא תשובה הולמת, שולחת את הילד לשאול את הדיילת. הילד עוצר דיילת מזדמנת ושואל אותה: "סליחה גברת, יש לי שאלה - אם לכלבים גדולים יש גורי כלבים ולחתולים גדולים יש גורי חתולים, למה למטוסים גדולים אין גורי מטוסים?" הדיילת מסתכלת על הילד, חושבת קצת, ושואלת אותו: "תגיד חמוד, אמא אמרה לך לשאול אותי את השאלה הזאת?" "כן", עונה הקטן בגילוי לב. "אז הסיבה שלמטוסים גדולים אין גורי מטוסים היא ש'אל-על' תמיד יוצאת בזמן. עכשיו תבקש מאמא להסביר לך את זה"

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהחיים כטמגוצ'י מאת רמי דבורה

השבוע עלתה לי הבחנה מעניינת. כמה גאון היה ממציא הטמגוצ'י. זוכרים את הטמגוצ'י? טמגוצ'י הנו אותו מחזיק מפתחות אלקטרוני המכיל בתוכו נפש דיגיטלית, הדורשת מאיתנו לטפל בה יומם וליל ולא, יקרה הנורא מכל – מחזיק המפתחות ימות… לכן, כל ילד או אדם שרצו לשמור על חיי מחזיק המפתחות או הטמגוצ'י, היו מחויבים לבצע מספר פעולות פשוטות על בסיס יומי כדי לשמור על להבת החיים של היצור המסכן הכלוא בתוך פלסטיק צבעוני חד ממדי. ופתאום השבוע הבנתי את הגאונות. הטמגוצ'י בעצם נותן לנו שיעור לחיים על היכולת שלנו לשמור על אנרגית חיים בעזרת מספר פעולות פשוטות – כמה פשוט! כלומר, אם נשכיל לבצע כמה פעולות פשוטות וקבועות, חייו יפרחו, אנחנו נהיה מסופקים מעצמנו, מלאי נתינה, הטמגוצ'י יהיה מרוצה וכולנו מאושרים… עכשיו תסבירו לי – כיצד החיים שלנו היו נראים אם היינו פועלים כך בחיינו??? כיצד הייתה מרגישה המזכירה אם הבוס שלה היה דואג כל יום לבצע כמה פעולות פשוטות כמו לשאול לשלומה, להתעניין בחייה ובעיקר להוקיר אותה על פועלה. כיצד היה מרגיש בן, שאביו החוזר עייף מהעבודה, ובמקום לצנוח לכורסת הטלוויזיה, היה מבצע כמה פעולות פשוטות כמו לשחק משחק עם הילד, לשאול מה היה בבית ספר או להקריא לו סיפור. וכיצד הייתה מרגישה בת הזוג שבעלה דואג לבצע פעולות פשוטות כמו להחמיא לה על יופיה, להוקיר אותה על היותה ולהזכיר לה כמה הוא אוהב אותה… מה היה קורה אז…? ובכן, אם אתם מודים בזה או לא – כולנו סוג של טמגוצ'י. כולנו צריכים הוקרות, חום, מחמאות ואהבה, וכדי לאפשר לקבל יש לדעת לתת. אך כולנו עסוקים כל כך במרוץ החיים ששכחנו שהטמגוצ'י שבנו יכול למות. וכשהוא מת אז מתגרשים, רבים, מתרחקים, מתפטרים, מפוטרים ועוד ועוד… וחשבו שוב כמה זה היה פשוט, אם רק היינו זוכרים לטפל בטמגוצ'י שלנו, איך החיים שלנו היו נראים? כמה פשוט היה אם היינו זוכרים לתת יחס חם ואף להודות שגם אנו צריכים אותו ולדעת אף לבקש אותו במידה וצריך. מתי אתם עוצרים להסתכל מה שלום הטמגוצ'י שלכם? כין אם זה הזוגיות שלכם, מקום העבודה שלכם, המשפחה שלכם או אתם עצמכם? מתי נבין שאנחנו וגם האנשים סביבנו בסה"כ רוצים לתת ולקבל אהבה. לכן, בצעד חסר תקדים, צעד קטן לטמגוצ'י, צעד גדול לאנושות, אני מתכבד להיות הראשון שמודה בכך באופן פומבי, שימו לב כולם - אני טמגוצ'י!

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifעל פלצנות באומנות

על פלצנות באומנות במוזיאון הלאומי בניו יורק עמדו בעל ואשתו שעה ארוכה מתבוננים בציור של שלושה אנשים שחורים היושבים על ספסל בפארק, ערומים כביום היוולדם, אבר המין של שניים מהגברים, היה שחור כצבע עורם. בעוד הגבר האמצעי אבר מינו היה ורוד בהיר. מנהל התערוכה בראותו את מבוכת הזוג, ניגש והציע את עזרתו בפירוש נושא התמונה. בחצי השעה הבאה המנהל הסביר את משמעות התמונה, המייצגת את ניצול השחורים באמריקה הקפיטליסטית על ידי הרוב הלבן. לדעתם של מומחים, איבר המין הוורוד של הגבר האמצעי מסמל את דיכוי אוכלוסיית ההומואים באמריקה השמרנית. לאחר שהמנהל התרחק ניגש אדם בעל מבטא וולשי כבר, ובחיוך שאל את הזוג האם הם רוצים לדעת באמת את משמעות התמונה. "האם אתה מומחה גדול יותר באומנות מאשר מנהל התערוכה שאל הזוג." לא,השיב האיש בחיוך מכיוון שאני הוא זה שצייר את התמונה. אלו כלל לא שחורים באמריקה, אלא כורי פחם מווילס, הבחור האמצעי, פשוט קפץ הביתה לצהרים."

למעלה