עם כניסת שבוע ראש השנה.....

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifפסטיבל עכו, חיפה, רמת גן ורעננה

הרשמה לפסטיבל תאטרון עכו- סוכות‬ פסטיבל התיאטרון בעכו - סוכות
בכניסה לעיר העתיקה בעכו. ימי פסטיבל: 26, 27, 28 ספטמבר בין השעות 16.00-24.00, עלות: מזון 700 ש"ח כולל מע"מ, מכירות 400 ש"ח כולל מע"מ, מקבלים דוכן. הסכם ישלח במייל. תשלום בכרטיס אשראי מראש, על מנת להבטיח מקומך.
נמל עכו - סוכות שלא בימי הפסטיבל: 22, 23, 24, 25, 29, 30 ספטמבר ו1, 2 אוקטובר רק דוכנים, ללא מזון. אין חשמל. בין השעות ,11.00-17.00 בנמל עכו המחיר 120 ש"ח כולל מע"מ מקבלים דוכן. בימי הפסטיבל לפני הפסטיבל: 26, 27, 28 ספטמבר, בין השעות ,10.00-15.00 בנמל עכו רק דוכנים ללא מזון. אין חשמל. המחיר 200 ש"ח כולל מע"מ מקבלים דוכן. הרשמה: במייל [email protected] חיה
‫הפנינג סיום הקיץ בשכונת לב הפארק רעננה‬ ביום שישי 3.9.10 יתקיים הפנינג מסורתי בשכונת לב הפאר ברעננה, מוזמנים דוכנים מכל הסוגים. הארוע יתקיים החל מהשעה 16:00 אחר הצהרים ביום שישי עד השעה 19:00 בערב. עלות לדוכן 120 שח לדוכן אומנים 200 שח לדוכן מזון. נא לפנות במייל [email protected]
קניון מרום הממוזג ברמת גן ימים ג' + ו'‬ מוזמנים דוכני אומנים להשתתף ביריד שבועי קבוע בקניון מרום שבשכונת מרום נווה היוקרתית שברמת גן. היריד מתקיים בימין שלישי ושישי מדי שבוע. המקום סגור וממוזג. נא לפנות אלי במייל עם תאור המוצרים ותמונות.
בשוק האיכרים מרכז הכרמל חיפה כל יום שישי החל מ-1.10.10, יריד אומנים יוצרים ועבודות יד. השוק יתקיים ברחבת האודיטוריום/סינמטק במרכז הכרמל קהל היעד, תושבי חיפה והכרמל. דרושים דוכני איכרים , חקלאים, מוצרים מן הטבע, גבינות, יינות, ליקרים, אומנות וכו' יריד שבועי קבוע בימי שישי החל מ- 1.10.10 בכל יום שישי 9:00 - 15:00 מקבלים דוכן מוצל מתחם אומנות - עלות לדוכן אומנים 150 שח כולל בשבוע הראשון ובהמשך 170 שח כולל מתחם שוק האיכרים - דוכן בשוק האיכרים 180 שח כולל לשבוע הראשון ובהמשך 250 שח כולל. הזדרזו מספר המקומות מוגבל!! חיה [email protected] הסכם ישלח במייל והוראות תשלום בכרטיס אשראי , על מנת להבטיח מקומך.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifכללי הפורום - רענון

כללי הפורום - רענון ‬ 1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון. לחליפין ניתן להכניס מס טלפון לחתימה, הוראות בשורה האדומה למעלה. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. מי שיש לו שגיאות ורבים כאן, שלא יתבישו לכתוב, העיקר זו הכוונה, אף אחד מאיתנו לא מושלם. זה לא פורום עיברית ללא שגיעים. 5. יש כאן פוטנציאל ניהול חדש?, נא לפנות למנהלת תפוז הם ישמחו לפתוח לנ"ל כל פורום שהוא בניהולו. מחפשים מנהלים חדשים לנושאים שונים. 6. מי שסובל בגלל הניהול או ההתנהלות בפורום דוכנים וירידים מוזמן לפנות לפורום אחר, אני מרגישה לא טוב כשגורמת למישהו סבל . אנא , מרפאת הכאב היא במקום אחר. 7. אין לעשות אאוטינג לגולשים. אני משקיעה ועושה כמיטב יכולתי המוגבלת, צר לי אם אינני מרצה את כולם, חלק נכבד מספק אותי, אי אפשר לרצות את כולם למרות ההשתדלות. מאחלת לכם רק טוב והנאה. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo206.gifהצעות עבודה בפסטיבל

לבעלי נסיון או רצון ושאיפה לעבוד בפסטיבלים עבור בעלי עסקים, הקמת דוכן מכירות של מוצרים מסוימים וניהולו בימי הפסטיבל, 3-10 ימים. נא לפנות אלי למייל ואפנה למעסיק המציע. מדובר על פסטיבלים בצפון. שנה טובה, חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif עם כניסת שבוע ראש השנה.....

מאחלת לכולם שבוע טוב ומוצלח, שנה טובה ומוצלחת, הרבה בריאות.....בגוף ובנפש !!! להתראות בשנה הבאה, הבאה עלינו לטובה!!! חיה

למעלה