ערב מצויין ונפלא לכולםםם

ליאן.

New member
../images/Emo55.gif ערב מצויין ונפלא לכולםםם

כמה עוד שבתות שמשיות כאלה נותרו לנו עד לתחילת החורף? אני תוהה. יש מספר דברים שרציתי לומר..
ל- mistic guy 27m, תודה על התמונות המקסימות שהבאת לנו ממצעד האהבה.
נפתחה גלרייה עם תמונות המצעד, כדי שנוכל להמשיך ולהנות מהתמונות גם כשיתחלף העמוד..
(תמונות נוספות יתקבלו בברכה) מקווה שכולכם נהנתם במצעד..
למי שמעוניין, היום נמשך האירוע: אפטר לאב פארייד: יתקיים בחוף טרומפלדור, בין השעות 20:00 ל-23:00. ינגנו: מורן קריב, צי´קו וערן ברנע.
דף קשר.
אני ממש לא מתכוונת להתקשר ל 30 איש (
).. הרעיון הוא שבמקרה ומתארגן לו מפגש כלשהו וצריך להודיע משהו בדחיפות.. או אם יש שינוי כלשהו, או שפשוט נקבע מפגש והבנאדם לא הופיע ואולי הלך לאיבוד איפשהו.. עדיף שתהיה האפשרות ליצור קשר מעבר לשליחת מסר ע"י דף קשר שיהיה מסודר מראש לפחות אחד מאיתנו, לא? אז מי שמעוניין, מוזמן לשלוח את המספר שלו, שיהיה שמור אצלי באופן מסודר (ולא יופץ!). ניתן גם להוסיף כתובת מייל, לא חובה.
לכל בנות הפורום.
יש מספר גולשים בפורום שאינם סינגלים ואינם חברי פורום קבועים, השולחים מסרים. בדקו טוב טוב עם מי יש לכן עסק כדי שלא תתאכזבה. לתשומת לבכן.
בנוגע להודעות אופ-טופיקיות.
בכל פורום שהוא מעבר לקהילה ויש בו הווי כלשהו יש גם הודעות אופ-טופיקיות. זה טיבעי שבנאדם ירצה לשתף את האחרים גם במשהו שלאו דווקא קשור באופן ישיר לנושא הפורום וזה בסדר גמור, רק השתדלו שההודעות האופ-טופיקיות לא יהוו 90 אחוז מכלל הודעות שלכם בפורום.
ואת הכי כייף השארתי לסוף.. למרות שהפורום אמור להוות מקום התכנסות קלילה ומהנה של חבר´ה בעלי מכנה משותף, בימים האחרונים הפך הפורום למקום לא נעים בלשון המעטה- החלפת התכתשויות, סגירת חשבונות אישיים, ביקורות למיניהן. גם ממני, מודה. אבל עד כאן. הפורום לא ימשיך לשמש במה לכל אלה. אני בהחלט בעד חופש הביטוי ומשתדלת למחוק ולצנזר כמה שפחות, אך יש גבול. כל הודעה אשר תעכיר את האווירה באיזושהי צורה / תתגרה באחרים / תגרור תגובות פוגעניות או תרמז על פגיעה כלשהי באחר, תמחק.
סגירת חשבונות צריכה להעשות מחוץ לפורום.
ביקורות כלשהן ניתן להפנות אליי או לפורום משוב. כל מי שלא כייף לו להכנס לפורום בגלל חבר פורום או מנהלת הפורום או שאינו מרוצה מאופן ניהול הפורום. אני מציעה לו לקחת חופשה של שבוע רגיעה, להתאוורר קצת, ולחזור עם שיר חדש בלב.. אחרת כל אחד יבוא, יפרוק את המטענים שלו בפורום ואנשים חפים מפשע שבאמת רוצים פורום קליל, יברחו. חבל. הקדישו שנייה נוספת למחשבה טרם שליחת ההודעה: האם באמת ההודעה הזאת רלוונטית ותורמת? האם אני רגוע? האם ההודעה עלולה לפגוע במישהו אחר? האם זאת המטרה או הדרך הנכונה? במיוחד עכשיו לקראת החגים, עשו מאמץ לכתוב הודעות מחוייכות בפורום אפילו אם זה בתחילה זה נראה לכם צבוע במקצת. כמו באורגזמה, בהתחלה מזייפים קצת, אבל אחר כך נכנסים לקטע וזה הופך לטיבעי ומהנה. (הנה למדתם משהו
) שיהיה שבוע פורה לכולם

joecamel

New member
חחחחחחחח

הרגת אותי ליאן אני אמור להבין מזה שאת מזייפת תמיד??..או לפחות בהתחלה כמו שציינת? אוי לאן הגענו בחורות מתחילות לזייף על בסיס קבוע!!!!

ליאן.

New member
לא זכורה לי סיטואציה כזו..

אבל ייתכן שקרתה.. לגבי שאר הבחורות.. לך תדע.
על פי סקר עלה כי שמונים אחוזים מהנשים מזייפות אורגזמה ! ואיך אתה תדע אם זייפו לך ? כנס לכאן
רק שלא תמצא עצמך מתלבט אם לתת לבחורה אוסקר או לתבוע אותה בגין זיוף והונאה...

..........................

אני מקווה שזה יתן חומר מחשבה לכולם! אני אישית אהבתי את ההודעה... ותומך בה! אז באמת שתהיה לכולם שנה טובה!!!! ויאללה בה ביי!!

ערב מצוין וכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif_

ומסכים עם כל מילה שלך בשביל צרות ומריבות יש לנו פוליטקאים וחדשות אז לפחות שכאן יהיה אחלה להיכנס

../images/Emo45.gif וגם../images/Emo31.gif

גם אני חשבתי היום "אוטוטו מגיע החורף"
גם אני מאוד נהניתי במצעד ועכשיו לחלק הפחות נחמד: גם אני חושב שפורום, במיוחד הפורום הזה אמור להיות בדיוק מה שכתבת. מצד שני, כל הרעיון של פורומים הוא זכות הביטוי, התגובה, הקשקוש והבלבוש. מסכים איתך מ-א-ו-ד כשאמרת שסגירת חשבונות לא צריכה להיות בפורום. אבל המשפט "כל הודעה אשר תעכיר את האווירה באיזושהי צורה / תתגרה באחרים / תגרור תגובות פוגעניות או תרמז על פגיעה כלשהי באחר, תמחק" עשה לי רע: כבר כתבתי כאן לא אחת את דעתי על מחיקות, אבל מספיק שמישהו יעלב בשביל שיתחילו כאן הודעות להימחק? ומי מחליט? ומה בדיוק נחשב "מעכיר את האוירה"? ואיזו ביקורת היא ראויה לפרסום ואיזה לא? גם המשפט שעניינו עם "מי שלא טוב לא - שילך" (שזה לא ציטוט מדיוק, אבל סוג של העברת מסר), למרות שנעשה בחינניות ולקראת הסוף אפילו עם תקווה וסגנון חמוד וחגיגי שאהבתי, נראה לי קצת לא לעניין. תגידי, העניין עם האורגזמה אמיתי?
ושבוע פורה, כייפי ונטול מחלוקות וכיסוחים לכו-לם.

ליאן.

New member
תודה ../images/Emo20.gif

לי (כמו לרבים אחרים) עושה רע לראות את את כל ההודעות האלה ובטח שיעשה לי רע למחוק אותן, אבל אני מקווה שלא נצטרך להתמודד עם זה יותר וההודעות שנשלחות יהיו מתונות יותר. הקביעה לגבי הודעות תעשה על פי התקנון כמובן. אני מאוד מקווה שלא אצטרך להתמודד עם הודעות גבוליות, אבל עם זה אתמודד כשנצטרך לחצות את הגשר, אם נצטרך. לגבי ביקורות, כפי שאמרתי, יש להפנות אליי או לפורום משוב. מעולם לא קרה שלא התייחסתי במלוא הרצינות לביקורת כלשהי שנעשה בבהירות ומנומקת בצורה יפה. אני לא רואה כל סיבה לפתוח עליהום על גבי דפי הפורום, הרי ביקורת לעולם לא תתרום בצורה כזו ולא תחשב ´בונה´. ומי מחליט את כל ההחלטות הללו ? אני, הרי לשם כך יש לפורום מנהלת (אם אתה היית מנהל שותף, אני מניחה שדברים היו נראים אחרת
). העניין עם אורגזמה בהחלט נכון עד כמה שידוע לי. זה תופס לגבי הנשים, אבל גם הגברים יוצאים מרוצים..
זייפו חופשי.

הספרנית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נער, עוד פעם התחלנו?

../images/Emo3.gif התחלנו? עוד לא ראית כלום

אני הבעתי את השגותי, המנהלת כתבה את מה שהיה לה להגיד. תאמיני או לא - השתכנעתי כמעט בכל: אני חושב שאם יש ביקורת עניינית, המובעת בצורה תרבותית ונעימה, יש לה מקום להישמע בפורום, במסגרת דיסקוסים-עצמיים-תוך פורומיים. יתרה מזאת - אני חושב שזו תעודת כבוד ובגרות לפורום, שלאנשיו אכפת ממנו בצורה כזאת, שפה ושם מתפתח דיון על האופי שלו, על האנשים, על הניהול. ושוב - אם הכל נעשה בנעימות, במידה הראויה,בנחמדות ובאהבה (כמו שאני מנסה להיות) כל האינטריגות, האינטרסים ומאבקי הכח לא שייכים, לא רלוונטים וסתם מקלקלים, בזה אני לחלוטין מיישר קו עם המנהלת, שכבר אמרתי פעם ואומר שוב - אני מחזיק ממנה. הדיון שלי עם המנהלת נעשה על מי מנוחות ובכיף (כך אני רוצה להאמין). אין צורך "לנזוף" בי או להעמיד אותי על מקומי. ש-הא-נא טובה!

למעלה