שאלון שבועי

../images/Emo55.gifשאלון שבועי../images/Emo55.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

איך עבר השבוע? סבבה D: משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד פסנתר
משהו רע שקרה השבוע: --- דבר מוזר שקרה השבוע:-- השבוע מ-1 עד 10: 6 יום השבוע: שישי סלבס השבוע: רוברט פטינסון ויוןןןן
שיר השבוע: אם אני אלך - נינט טייב אקדח - אביתר בנאי סרט השבוע:חח המופע של אסי וגורי נחשב? XD ספר השבוע: NM סדרת/ תוכנית השבוע: חצויה
על טבעי 4
האנטומייה של גריי פרק סיום העונה
שמששששש - יש את כל הסדרה מהתחלה בערוץ הילדים!!! DD: מבחני השבוע: --- בילוי השבוע: יצאתי לטיול ליד ירושלים עם חברים תוכניות לשבוע הבא: פסנתר, ת"א, לקנות כרטיסים להופעה של סימפל פלאן וליידי גאגא!!##$ מסר לאומה: קוף ים, קוף ים זה מה שאת. וויק וויק וויק וויק
תמונת השבוע: אין לי כוח

May333

New member
עונה! DDD:

איך עבר השבוע? מעולה.D: משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי תעודה שאני רשמית מדריכה, ובכללי היה שבוע מדצ"ים [מדריכים צעירים...]. אה! גם חברה שלי חזרה מהמחנה קיץ בצופים. משהו רע שקרה השבוע: כמה חברות רבו על החדרים לנסיעה בפולין. >< דבר מוזר שקרה השבוע:ידיד שלי סיפר לי שיש לו חלום שרודף אותו, שכל פעם הוא רואה 3 חברים אחרים רוקדים מקרנה. השבוע מ-1 עד 10: 10 D: יום השבוע: נראהלי רביעי היה הכי כיפי. סלבס השבוע: יון תומרקין! D: שיר השבוע: All-American Rejects - I Wanna סרט השבוע: דמדומים ספר השבוע: הספר השני בטרילוגיית אנשי הקש - האדם הזקוף. סדרת/ תוכנית השבוע:חצויהההההה! מבחני השבוע: אין מבחנים! D: כולם מתכוננים לבגרות ואני לא. P= בילוי השבוע: באולינג.P= תוכניות לשבוע הבא: ידיד מהדרום מגיע, וביקור ילדי המכביה. D: מסר לאומה: גלידה תמיד משפרת מצב רוח. D: תמונת השבוע: אין לי מושג איך שמים פה תמונה..אז...: http://hot.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1951108/_MG_7590_wa.jpg

ניתי XD

New member
../images/Emo110.gifעונה...

איך עבר השבוע? סבבה
משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לסופרלנד
משהו רע שקרה השבוע: הייתי צריכה לשמור על בת דודה שלי...
דבר מוזר שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10: 9
יום השבוע: רביעי
סלבס השבוע: יון תומרקין
שיר השבוע: Don't Forget - Demi Lovato
Demi Lovato-La La Land
Lily Allen - The Fear Taylor Swift & T-Pain - Tough Story ואת כל רדיו אקטיב...
סרט השבוע: ההצעה לילה מוטרף במוזאון 2 שוב בן 17
ספר השבוע: ראש 1 נחשב
סדרת/ תוכנית השבוע: שנות ה-70 עונה 7
מבחני השבוע: אין!!!!!
בילוי השבוע: סופרלנד
תוכניות לשבוע הבא: להשתעמם
מסר לאומה: אל תהיו כבדים צאו לבלות....
תמונת השבוע:

May333

New member
שוב בן 17!

אחד הסרטים הגדולים. D: אוף, התמונה ששמת ממש ממש יפה אבל אני לא מצליחה לראות בגדול. >:

mcfly6

New member
../images/Emo232.gifעונהD:../images/Emo232.gif

איך עבר השבוע? כיף וקצת משעמם:) משהו טוב שקרה השבוע הלכתי לסופרלנד וסוף סוף התגברתי על הפחד ועליתי לקומבהD: בגדיים חדשיים
היה לחברה שלי יומולדת ועשינו מסיבת פיג'מות והיה ממש כיף ומצחיק
משהו רע שקרה השבוע רבתי עם ההורים>< איבדתי טבעת שאני ממש אוהבת... מתגעגעת לחברה
משהו מוזר שקרה השבוע במסיבת פיג'מות של חברה שלי לא ישנו בכלל. ואז מצאתי את עצמי בארבע וחצי בבוקר רצה ומתחרפנת מכוסה משמיכה מנומרת ואוכלת נקניקייהXDD השבוע מ1 עד 10 7
יום השבוע רביעי(בגלל הסופרלנד:) סלבס השבוע מקפלייייי
שיר השבוע lucky-jason mraz סרט השבוע ההחלפה
-סרט מדהייים חובה לראות! ספר השבוע
סדרת\תוכנית השבוע 90210 אחת שיודעת 2 חצויה
מבחני השבוע חופשששD: בילוי השבוע סופרלנד
תוכניות לשבוע הבא מחר נוסעת לאילתD:D:D:
מסר לאומה אל תאכלו נקניקיות ב4 בבוקר
תמונת השבוע :) שבוע טובב לכולם!

../images/Emo230.gif עונה לי כי מילא מצ'עמם פה ../images/Emo6.gif

איך עבר השבוע? נחמד משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לים עם חברה שלי משהו רע שקרה השבוע: אולי אני לא טסה להופעה של ה-BSB דבר מוזר שקרה השבוע: ראיתי מדוזה
השבוע מ-1 עד 10: אממ 5 יום השבוע: שישי סלבס השבוע: מייקל ג'קסון (רק בגלל טקס האשכבה) שיר/סרט/ספר השבוע:
סדרת/תוכנית השבוע: מדיום וגם האוס בילוי השבוע: בים תוכניות לשבוע הבא: לעבוד מסר לאומה: "עד מתי..." תמונת השבוע: אולי בשבוע הבא אני אשים..
לילה/בוקר טוב

../images/Emo7.gif אני היחידה שלא חשבו לקנות לה כרטיס VIP

אז אני תקועה לבד עם העניין הזה.. נראה לי שלבסוף אני יעשה ויזה בינלאומית ואקנה לי את הכרטיס המדובר לקראת היומולדת ה-25 שלי
זה עדיף מאשר לעשות (לבינתיים) עוד קעקוע

עונה

איך עבר השבוע? ברוך השם משהו טוב שקרה השבוע: עבודה משהו רע שקרה השבוע: חו''ל דבר מוזר שקרה השבוע: ציוני בגרויות השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: אין סלבס השבוע: ידידיה ויטל שיר השבוע: בסרט תמים-סגיב כהן סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין סדרת/ תוכנית השבוע: חצויה,הסיטקום שלנו מבחני השבוע: אין בילוי השבוע: מרינה תוכניות לשבוע הבא: לזרום עם הקצב... מסר לאומה: תנ''ך תמונת השבוע:

Paz Love Gal

New member
עונה באיחור ענקי O:

איך עבר השבוע? מעולה לשם שינוי
משהו טוב שקרה השבוע: אמאבא קנו לי לפטופ
והוא כזה מגניב
וגוסיפ גירלללל הסדרה הכי טובה ביקום.
צ'אק ובלייר המושלמיםםם
משהו רע שקרה השבוע: אכזבה גדולה כלשהי
דבר מוזר שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10: 10 D:
יום השבוע: שני D:
סלבס השבוע: גל
וכול המושלמים מגוסיפ גירל
שיר השבוע: וואי האמת שחרשתי על מקפליי ואוונסנס.
סרט השבוע: ההצעה
סרט חמוד בטירוף,מומלץ!
ספר השבוע: ניו מון
סדרת/ תוכנית השבוע: גוסיפ גירללללללללל@%!@%#&#$W@
מבחני השבוע:
בילוי השבוע: קניון כמה פעמים,ירושלים
תוכניות לשבוע הבא: נוסעת לחו"ל-לונדון ווינדזור
לקנות את הDVD של גוסיפ העונה הראשונה ופוסטר ענקי שלהם שם
מסר לאומה: תראו גוסיפ גירל!
תמונת השבוע: מושלמים 3> מהצילומים לעונה השלישית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifגם אני../images/Emo99.gif

ואני גם מקווה שנייט וג'ני יהיו ביחד... הם ממש חמודים

MR Lordi

New member
עונה וחדש ../images/Emo8.gif (קצת באיחור)

שלום לכולם! אני פיליפ, בן 16 עוד שבוע ואני שמח להצטרף לפורום
איך עבר השבוע? בסדר... משהו טוב שקרה השבוע: זכיתי ב4 כרטיסים לעידן הקרח 3
משהו רע שקרה השבוע: - דבר מוזר שקרה השבוע: שני ילדים מפגרים שעשו רעש באוטובוס :S השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע: שלישי סלבס השבוע: - שיר השבוע: Needles של System of a Down סרט השבוע: עידן הקרח 3 ספר השבוע: - סדרת/ תוכנית השבוע: חצויה ופרויקט מסלול מבחני השבוע: לא היו אבל מחר יש לי מועד ב' במתמטיקה
בילוי השבוע: הלכתי לעידן הקרח 3
תוכניות לשבוע הבא: שהבגרות תהיה מאחוריי ולא יודע עוד... מסר לאומה: לא יודע
תמונת השבוע: אין..

למעלה