הזמנה לאירוח ליסה גרוסמן בפורום
הפרעות קשב וריכוז. להלן הפרטים- ליסה גרוסמן, M.A., M.Ed, תתארח ביום ה' 7/7/2005 בפורום הפרעות קשב ADHD, בשעות 21:00-22:30. מתוך דבריה: אני עובדת כפסיכולוגית משנת 1973, ומאמנת משנת 1996. למדתי אימון מאחת המייסדות של אימון אישי לבעלי הפרעת קשב, ננסי רייטי. ננסי, בעלת הפרעת קשב ודיסלקציה, סיימה לימודיה באוניברסיטת הרוורד, בלי לקרוא אף ספר, ועם הפרעת קשב קשה. היא הבינה שאנשים בעלי ליקויי למידה זקוקים לגישה ישרה, המשלבת תשאול עם חנוך והדרכה באסטרטגיות – גישה שמכבדת את הצורך של כל בן אדם למצוא לעצמו את התשובות לבעיותיו, ואת הצרכים המיוחדים של אנשים בעלי שוני באופן הלמידה. היא ובעלה, ג'ון, אחד המחברים של "מריטת עצבים" הינם מנטורים שלי לאורך שנים. לאחרונה, סיימתי תוכנית לאימון קו-אקטיבי השייך לCoaches Training Institute-, המקנה כלים באימון כללי אישי ומקצועי. אימון קו-אקטיבי מקדם תהליך התמרה פנימית, בנוסף לשינוי התנהגותי. השילוב של טכניקות אימון, עם גישה מעולם הפסיכולוגיה הקוגניטיבית/התנהגותית הוא הבסיס של האימון שאני עושה. כפסיכולוגית חינוכית, אני מאבחנת ליקויי למידה והפרעות קשב. הבאתי את ה,קונורס" הרחב לארץ, עם תרגום לעברית. גם תרגמתי את ספרו של דניאל אמן, "המאמן הראשי". אימון היא גישה הומניסטית, נעימה, ופרקטית, היוצרת "היי" גם אצל המתאמן וגם אצל המאמן. כנאמנה של תוכנית "מסע בין הכוכבים", אני מוצאת שתהליך האימון נותן לקליינט ל"טוס" למקומות שלא חלם עליהם, להעיז לעשות דברים שלא עשה, ולהגיע לתחושת סיפוק. התהליך אינו מיידי. אבל המסע מעניין ושווה את המאמץ. אתם מוזמנים לגלוש באתר שלי: www.lisagrossman.com. אשמח לענות לשאלות הגולשים לגבי אימון אישי, סימפטומים של ADD, ארגון זמן, מקום, הרגלי חשיבה , הורות, רוטינות – וכל התחומים הקשורים לניהול עצמי.