שרשור אירועים והודעות

מחפשת נשים מאמנות לשילוב בפרויקטים

פרופיל רצוי: אוריינטציה פמיניסטית תואר אקדמי מוכר אחד לפחות (רצוי בתחומי ניהול, פסיכולוגיה, תקשורת) נסיון מוכח בהדרכה/ הנחייה נסיון באימון גיל: 27 ומעלה המעוניינות מתבקשות לשלוח לי מייל בצירוף קורות חיים לאימייל האישי או לתפוז [email protected] יותר מאשר אשמח למצוא נשים מהפורום הזה ולשבצן בפרוייקטים (כולל בהכשרה ללא תשלום) תודה על תשומת הלב,

tlingit

New member
../images/Emo55.gifשרשור אירועים והודעות../images/Emo55.gif

זהו השרשור לכל מי שרוצה לספר לנו על אירועים הקשורים באימון אישי או כל הודעה קשורה, כמו למשל סדנאות, השתלמויות, הזדמנויות ועוד

../images/Emo51.gif מקרב לב על המקום

קיבלתי פניות של מאמנות/ מנחות מהפורום ועל כך אני מודה לך ולהן. אצור קשר עם הפונות ואתאם פגישות לחודש 9.05. בינתיים איחולי לחודש קריר ונהדר,

einatgross1

New member
הכשרה למאמנים ולמאמנות-coaching

ללמוד לאמן באמצעות אימון- ההכשרה תתחיל ב-25 ספטמבר. בין נושאי הקורס: לחיות חיים משמעותיים באמצעות הצבת מטרות, מדידת אזורי הנוחות, הצתת המוטיבציה להשגת מטרות בחיים, ועוד. במהלך ההכשרה נבנית אסטרטגיה אישית למאמנ\ ת , וניתנים כלים להתחלת עבודה מיידית כמאמנ\ת. הפרטים המלאים באתר, קישורית מצורפת, בברכה, עינת גרוס

אלדר01

New member
אני הייתי מציע לך לעניין בתכנית

קורס ההסמכה באיגוד הישראלי ל-coaching

עומרלה1

New member
חדר בקליניקת מאמנים

חדר להשכרה בקליניקת מאמנים ומטפלים בנאות אפקה תל-אביב רצפת פרקט, מואר, מרוהט, נותן תחושה נעימה למאומן השכרה על בסיס יומי 054-3114052

הזמנה חמה לכווווווווולם! ../images/Emo13.gif

ב 1 בספט' יתקיים מפגש גדול, חשוב ומרכזי של מועדון המאמנים. כל מי שעוסק באימון - מוזמן. בואו בהמוניכם
כדאי לבוא!!! יהיה מעניין וזה חשוב לכולנו!!!! להתראות, שרון.

tlingit

New member
נשמע מעניין מאד

ובטוח מסקרן - ההצעה חיובית מאד, מעניין מה יתפתח שם. זה המידע הראשון שראיתי בעניין (יש מי שהיה בסוד העניינים? ספרו קצת) איזה יופי שיש את הפורום הזה כדי לעדכן את כולנו בדברים המתרחשים בעולם האימון האישי בארץ
(מרגישים עלי שאני גאה כמו אמא תרנגולת?
)

מרגישים !!!

ובאמת הקמת פורום לתפארת !! אישית אני מאד מתעצמת מהידע , מהתייחסות של החברים לסוגיות שעולות . ישר כוח. והמון אהבה לחג אהבה-טו באב.

פרטים נוספים על אירוע המאמנים!!!

היוזמה היא של צוות היגוי מועדון המאמנים שליד מכללת coachme, מאמנים כמוני וכמוכם. המועדון במתכונת המכללתית רץ כבר שנה, ואנו רוצים "להרחיב את השורות" כדי שכולנו נוכל להיתרם ולהיות שותפים לקידום האימון והמאמנים בארץ. המטרה היא יצירה של קהילת מאמנים ארצית חזקה ופעילה, עם חזון, יעדים, תכנים, ופעילות שוטפת בתחומים מגוונים, שייגזרו מהחזון שיוגדר. בקיצור, כל הנושאים שעולים גם כאן בפורום מדי פעם!
ההזמנה היא לכל מאמן ומאמנת בארץ, מכל מכללה וגישה!! הערב הינו חוויתי ומהנה!!! ויכלול הפעלות אישיות וקבוצתיות. לכל אחד יהיה מקום לחקור את החלומות והשאיפות שלו ביחס לעצמו כמאמן וביחס לסביבה התומכת הרצויה לו (הקהילה). בואו לקחת חלק ולהשפיע על יצירתה של קהילת המאמנים החלומית שלכם!
אנא הפיצו בקרב מכריכם המאמנים והמאמנות, כדי שהערב הזה יהיה כל מה שהוא יכול להיות עבור כל אחד ואחד מאיתנו!! שאלות ופרטים נוספים - אפשר אלי לתיבה האישית, וכמובן גם כאן בפורום
יהיה מצוין אם תודיעו מראש על הגעתכם למייל [email protected].

einatgross1

New member
שירית, יוזמה מבורכת

אפיץ את בשורתך בקרב מאמנות שסיימו את הכשרתן במראות אסטרטגיה, ומעונינות בשיבוץ בפרויקטים. בברכת הצלחה בפרויקטים השונים,

למעלה