שרשור אירועים והודעות

ZKristal

New member
I Just discover this forum

שלום לכולם, אני שמח להזמין אתכם למפגש של ספטמבר של KRISTAL COACHING SALON. אם לא הייתם במפגש האחרון, הנושא היה תהליך האימון ועלו נקודות מעניינות לגבי הסתכלות על דברים דרך מסגרות התייחסות שונות. כמו תמיד היה דיון מעניין ומפרה! גם דיברנו על חזרה למסגרת בה נוכל לא רק להקשיב ולשוחח אלא גם לאמן ולהתאמן. המפגש הבא של KRISTAL COACHING SALON, יתקיים ביום רביעי 21 בספטמבר בשעה 21:00 לפי שעון ישראל (2:00 אחה"צ לפי שעון ניו יורק). הפעם אני מאוד שמח לספר לכם שתהייה לכם הזדמנות לשמוע ולהחליף דעות ורעיונות עם אחת המאמנות הבכירות והותיקות בארץ והיחידה בעלת דרגת MCC master certified coach מהפדרציה הבין לאומית של מאמנים ICF - שרה ארבל. שרה היא נציגת הICF בארץ והיא תשוחח על מצב הפדרציה בעולם ובישראל, על מיומנויות אימון על פי ICF והקוד האתי, ועוד נושאים מענינים. זו הזדמנות ייחודית ללמוד מהניסיון של מישהי מאוד מנוסה באימון בינלאומי וללמוד על העתיד של אימון בארץ גם בהקשר לאירגונים בינלאומים, הכל באווירה הפתוחה של ה"סלון". אני מקווה לפגוש אותך ב"סלון"! להשתמע, זוניו [email protected]

tlingit

New member
../images/Emo55.gifשרשור אירועים והודעות../images/Emo55.gif

זהו השרשור לכל מי שרוצה לספר לנו על אירועים הקשורים באימון אישי או כל הודעה קשורה, כמו למשל סדנאות, השתלמויות, הזדמנויות ועוד

einatgross1

New member
הכשרה לעבודה כמאמנ/ת coach

ההכשרה מיועדת לבעלי ובעלות רקע בתחום תקשורת, שיווק, מכירות, משאבי האנוש, פסיכולוגיה, ייעוץ ארגוני, עבודה סוציאלית, הנחיית קבוצות, ועוד (הרקע של מועמדים נשקל בשיחת אינטייק). הקורס מגשר בין תיאוריות בתחום מדעי ההתנהגות, לבין הידע בתחום האימון, ומספק את הידע החסר בתחום האימון בלבד. הקורס יישומי מאוד ומספק כלים לעבודה מיידית כמאמנ/ת, בצד זוויות מתחום המחקר העכשווי, והתיאוריות בתחום ה-coaching. בין נושאי הקורס: בניית חיים משמעותיים באמצעות הצבת מטרות וסדרי עדיפויות; מדידת אזורי הנוחות; הגדרה ומיצוי עוצמות; איתור חסמים; בניית תוכנית עבודה, הכרת סוגי האימון בהם ניתן להתמחות, מיומנויות שיווק עצמי כמאמנ/ת, טיפוח מערכת יחסים מכבדת עם המתאמנ/ת, וטכניקות מתקדמות בהצתת המוטיבציה. ההכשרה כוללת: קורס ובו מסופק ידע המבוסס על ממצאי מחקרים עדכניים התנסות באימון אחד-על אחד ניתוח case studies אימון למאמנים לבניית אסטרטגיה אישית, ולהשגת מטרות מקצועיות ושיווקיות סופרוויזן באימון מתאמנ/ת שלושה מפגשי עמיתים, לתמיכה וליבון סוגיות באימון תעודת מאמנ/ת מוענקת על ידי מכון מראות אסטרטגיה לאנשים המשתתפים באופן פעיל בקורס, שמסגלים הרגלים בניהול עצמי, ושמקבלים סופרוויזן באימון. הקורס הקרוב נפתח ב-25 בספטמבר, ברמת גן, ועלותו 1750 ₪ כולל מע"מ. לפרטים נוספים, בהקשר לקורס הכשרה למאמנים, ביוזמת מכון מראות אסטרטגיה, ניתן לפנות אל עינת גרוס באמצעות המסר. תודה,

ZKristal

New member
כמה שעות בקורס

Sorry that I write in English, but It is easier for me this way. The course seems very interesting, I am not clear how many hours is the course, can you be more specific. Thanks Zuño זוניו

tlingit

New member
ברוך הבא ZKristal ../images/Emo140.gif

יופי שאתה מצטרף לפורום שלנו
מה העלויות של מפגש זה? אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ZKristal

New member
תודה ושמח להיות בפורום

ה KRISTAL COACHING SALON לא עולה. רק צריך לבצע שיחה לארצ"ב. לכן כל משמתניין באימון או הוא/היא מאמן מוזמן להשתתף.

למעלה