סיכום שבועי
:

just adiki

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif../images/Emo109.gif../images/Emo85.gifסיכום שבועי../images/Emo107.gif:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: סטון/קליפ השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט: משחק השבוע: בופ"ש מהנה, שקט וכיפי לכולם
.

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:אממ לא ראיתי.. תוכנית השבוע:בנות מקלאוד ו-8 כללים פשוטים סרטון/קליפ השבוע:-- שיר השבוע:-- תמונת השבוע:היא גדולה מידי ואין לי כוח להקטין..ציור דיי נחמד שציירתי בצייר מרוב שיעמום
דבר טוב שקרה השבוע:אין
דבר פחות טוב שקרה השבוע:דוד שלי הזמין אותי למסיבת הפתעה של הבת שלו היום בערב ולא בא לי ללכת [כי חברות שלה ארגנו את זה וכולם שם חבורה של פקאצות.. והם גם לא הזמינו אותי
אני סתם לא קשורה
]
טוב מקס' אני יהיה קצת עם בן דוד שלי..הוא נחמד
תכנונים לסופ"ש:היום בערב יש את המסיבת הפתעה הזאת ומחר אני הולכת לסופרלנד עם חברים שלי
תכנונים לשבוע הבא:מסע פלמ"ח!! סוף-סוף
אני לא יהיה פה משני עד חמישי.. ציטוט:-- משחק השבוע:לא יודעת..חח

linoy7

New member
תהני!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

איך היה במסיבה? חח

NITSAN6

New member
דווקא החברה הכי נחמדה שלה לא באה../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

לא ממש נהנתי
רקדתי קצת אבל כל השירים [כולם!] היו רק מזרחי..ואני לא מתה על זה
אבל בסופרלנד היה ממש כיף

linoy7

New member
מה, דווקא מזרחית זה הכי כיף לרקוד../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

לא נורא.. העיקר שנהנית בסופרלנד
וואי, שנים לא הייתי שם
[הייתי שנה שעברה עם הקייטנה המסריחה הזו אבל זה לא נחשב
]

linoy7

New member
../images/Emo6.gif אי אפשר לשכוח, הא?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
חחח ובהודעות זה כלום לעומת הסבל האמיתי../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

מה, רציתי לשתף אתכם בסבל שלי
שאני לא אסבול לבדי

Robin Sparkles

New member
חח כתבת בטעות בופ"ש..עונה!

סרט השבוע:צ'אק ולארי תוכנית השבוע:ג'יי לנו והמפץ הגדול סטון/קליפ השבוע: שיר השבוע:american boy תמונת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: העיפו את מייקי מפרדייז
[למרות שידעתי את זה חח) תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט:ג'יי לנו צוחק על חנות שהכל עולה 99 סנט והכל (!!!!) פגום. הייתה למשל בובה של ברווז על 4 רגלים ומשחת שיניים שבמקום crest היה כתוב crust... משחק השבוע: פוקר

Galuush

New member
עונה../images/Emo13.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: בטי האמריקאי סטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: heaven's table- Garou וmy love של סלין דיון
תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות
דבר טוב שקרה השבוע: קניתי היום ספר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: מחזור
תכנונים לסופ"ש: אין תכנונים לשבוע הבא: להתחיל לעשות סידורים
ציטוט: But I stand tall to get by no matter how hard I try to hide
משחק השבוע: אין

RayoDeLuz

New member
אני:)

סרט השבוע: מאמה מיה תוכנית השבוע: ימי חיינו וso you think you can dance סטון/קליפ השבוע: תודה- עדי כהן (יש קליפ ביו טיוב) שיר השבוע: I have a dream-Ababa תמונת השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: היה חי איסוך בקבוקים ואספנו מעל 400$ מבלי לבזבז שום דבר! דבר פחות טוב שקרה השבוע: אין יותר עבודה
למרות ששנאתי את העבודה אבל אני אתגעגע לכל הקשרים שהקמתי תכנונים לסופ"ש: להתארגן לקראת החברה שבאה בראשון בבוקר...
תכנונים לשבוע הבא: חברה שלי באה מישראל לשבועיים! ציטוט: אני:"Always take free food when you have a chance" משחק השבוע: אין

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif [חם לייייייייייי../images/Emo70.gif]../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע: חשופים- חברה שלי שיחקה שם
סרטון/קליפ השבוע: -- שיר השבוע: הכל דבש תמונת השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד דבר פחות טוב שקרה השבוע:
תכנונים לסופ"ש: הייתי בקיבוץ דורות בדרום
היה כיף! תכנונים לשבוע הבא: בנתיים עבודה עבודה ועבודה. ציטוט: >>>חברה א' מנסה להדליק את הזיקוק ואומרת לחברה ב' שתסתיר את הרוח עם הידיים.. חברה ב' נרתעת ואז חברה א' אומרת לה: "נו, שימי את היד.. לא לפחד, זו אש!"
משחק השבוע: --

למעלה