היריד במרינה נדחה זמנית
|!

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo206.gifהיריד במרינה נדחה זמנית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

לצערי עלי להודיע על דחית פתיחת היריד בגלל בעיות מקומיות שצצו ויפתרו מן הסתם תוך ימים ספורים. אני מקוה לכשנתחיל נמשיך בדרך הנכונה ונהיה היריד הגדול והטוב מכולם!!!! האומנים המשתתפים שקיבלו את ההודעות אנא אשרו את קבלתן . תודה לכל המשתתפים על סבלנותם וסליחה על הבלאגאן שנוצר בתוכניותיכם. חג עצמאות שמח, חיה

לחיה כמה הערות בונות בקשר למרינה בהרצליה

|היות וכבר שוחחנו טלפונית על העניין אך כדאי ורצוי להעביר את המסר לבנדה הפקות . יש לי מס' הסתייגויות לגבי המרינה והם: ראשית שימשייה לא תחזיק שם מעמד ולא כמה גם אקשור אותה לטנק.(מניסיון שלי ברוחות חזקות זה אפילו מסוכן מאוד השימשיה תעוף ותוציא למישהו עין חבלז) דבר שני על שולחן אחד אי אפשר לשים כלום כמעט והמחיר יקר מאוד לשוחן אחד מסכן , מה הרעיון לשים דוכנים אחד על השיני?המרינה גדולה יש מקום לכולם תנו לנו קצת ספייס! דבר שלישי הקירבה המאוד סמוכה למיים חברים תביאו אתכם גומיות גדולות אחרת הכול עף למיים( שנה שעברה ולא אזכיר שם כול הטכסטיל של אחת הדוכניסטיות עפה למיים עם השולחן הבודד והשימשייה) לדעתי משעה 10 בבוקר אין מה לעשות שם, התנועה העיקרית מתחילה רק בערב . ואולי זה יעזור להוזיל את המחיר במעט. גזיבו נדרש והכרחי במקום כזה , השמש בארץ חזקה מאוד וגם שימשייה לא תספיק בהנחה שהיא לא תתעופף למיים או על מישהו!! אז נכון שבנדה הפקות שילם הרבה מאוד כסף אבל לנו הדוכניסטים המוצר נשאר אותו דבר, השולחן הוא אותו שולחן המקום הוא אותו מקום ודווקא עכשיו בימים האלה התקופה גם קשה יותר , אז למה אנו צריכים לספוג את התשלום של בנדה הפקות? מי אמר לו לשלם כול כך הרבה? אז באמת יש גבול למחירים 600 שקלים ל 2 שולחנות זה ממש מטורף. אפילו בגני התערוכה שילמנו פחות ליום. אז ככה לתשומת לב לבנדה הפקות עם כול הכבוד לך ואני רוחשת כבוד רב גם לחיה שמנסה להרים את הפרוייקט חוסו עלינו ותנו לנו תנאים על מנת שנוכל להגיע ולקיים את המכירה בכבוד , מיבלי שהשמש תעשה בנו שפטים והרוח תילחם בנו עד חורמה ותאיים להעיף את כול מרכולתנו. (הגזיבו מגן הרבה יותר משימשייה וזה בדוק) כולנו רוצים לעבוד וכולנו רוצים להתפרנס וכמובן לתת לבנדה הפקות את מה שמגיע לו ביושר ובהגינות! סליחה על גילוי הלב ואני מקווה שהודעתי זאת לא פגעה באף מנהל כאן ואם כן אני מרשה למנהלת למחוק את הודעתי לאלתר. שבת שלום לכולם, חג עצמאות שמח והרבה גאווה לדגל שלנו שיונף מעל כול בית ישראל!

veredella

New member
תגובה לחלק מדברי מדיפוקס

אני כותבת דברים אלו מתוך אחת שעובדת בירידי המרינה באופן קבוע מאז פתיחתה כנראה שאתה אף פעם לא עבדת במרינה אז: לגבי שימשיה : במרינה בדרך כלל אין רוח ומאד נדיר שיש רוחות חזקות (מתוך ניסין) ואם יש רוח זה בשעות אחרי הצהריים לזמן קצר בלבד ואם אתה בא לבחירתך להשתמש בשמשיה או בגזיבו לגבי השעה מ- 10 בבוקר אז המרינה בשבתות מלאה משעות הבוקר ועד הלילה , לבחירתך מתי לבוא

גזיבו לא ניתן להביא.

המרינה טרם נפתחה השנה אולי עבדת שם שנה קודמת , אני עבדתי לאחרונה במקומות לא ליד הים עם שימשייה וזה היה קטסטרופה. לגבי השעה תבואי מתי שאת רוצה אין טעם להתייבש שם כול היום.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifדליה יקירתי,.. את החשבון כל אחד יעשה

בינו לבין עצמו. דוכנים שהמכירות שלהם לא מספקות ואינם יכולים לשלם שכירות לא ישתתפו, זה פשוט, לא? כמו שלא תשכרי חנות במרכז ממילא בירושלים כי התקציב שלך לא מאפשר אסור לדוכן להצטרף ליריד שיוריד אותו מנכסיו.. האמיני לי שההפקה לא תתעשר מכל העיסקה, אבל למה להפסיד? לדוכנים ניתנת כאן האפשרות למכירות כמו ב-5 השנים האחרונות, 20-50 שח לכאן או לכאן ישברו את העסק? במרינה יוצא לך שכירות סך הכל 200 שח לפעם ולא 600 כמו שכתבת, את מטעה!!!! 600 שח זה למי ששוכר 3 ימים. לגבי השימשיות או הגזיבו, הובהר לך כבר שזה נושא סגור, למה לחזור לזה? החלפנו כמה וכמה מסרים בענין, את יודעת שאילו ניתן היה היו הדברים כבקשתך, אך זה לא ניתן, אז בואי נניח לענין ולא נחזור ונדון בו שוב ושוב. יש אנשים שעובדים במקום כבר מראשיתו , כ-5 שנים, ועדין מעונינים להצטרף, תסיקי את המסקנות. מקוה שתשני דעתך לאחר התנסות במקום. חג עצמאות שמח, חיה

גיטי123

New member
בנדה 10 אולם הצעתו במכרז נותנת אותותיה בתמחור

דמי ההשתתפות די לחסימות הידד לחופש הדיבור ולא כל מה שאת כותבת חכם ונכון לא למחוק

לכול המגיבים ימים יגידו והעיקר פרנסה לכולנו!

למרות הכול אני אנסה להגיע ולראות את הדברים בשטח ואני מקווה מאוד שלא אצטרך להילחם שם ברוחות החזקות ובשמש היוקדת.??!!

toybiz

New member
אמת

גם אני ועוד המון דוכנים אומרים את אותו הדבר. חבל לנו שביריד עם פוטנציאל כלכך גבוהה יהיה קשה לכסות את עלות הדוכן המכירות כבר לא מה שהיו ואת היריד הזה בעלות נמוכה יותר אפשר למלא בדוכנים ולהפוך להצלחה כמו בשנה שעברה וגם הכל אמת לגביי הרוח, לי נישברה שימשיה יקרה ביום הראשון לשימוש שלה ממשב רוח תוקפני אחד דוכנים רבים התמוטתו ואיבדנו סחורה רבה לטובת הים יש ימי רוחות רבים במרינה ושנה שעברה ממש סבלנו מימים כאלה ויש עוד הרבה מזיקים במרינה כמו דייגים שזורקים חכות ממש בגב הדוכן ומפריעים מקבצי נדבות, נפילות חשמל רבות, אין נקודות פריקה והעמסה תקינות עם גישה נוחה אלה רק באדום לבן ואין חניה מסודרת לדוכנים, גניבות רבות גם של ציוד אישי כל זה נלקח בחשבון כשמדובר במקום עבודה כלכלי אבל ברגע שלכל החסרונות מצתרף גם מחיר גבוהה.... אני בטוחה שאין דבר שחברת ההפקה יכולה לעשות נגד כוחות הטבע או קהל המבקרים ובטח לא בשיפור התשתיות של המרינה אבל לפחות לשפר את תנאי המחיר שהוא באמת מאוד יקר ועבור דוכני עבודת יד יהיה מאוד לא משתלם אני באופן אישי עוד לא התקבלתי ליריד השנה כי הדוכן שלי הוא לא "עבודות יד" לאומת כיסויי אייפון וצמידי פאוור באלנס שהם כנראה מיוצרים באיזה טכנולוגיה אומנותית חדשה וכן ישתתפו ביריד, אבל זה כבר באשמת המרינה גם אני מקווה מאוד שאיש לא נפגע מהמסר ושחיזוק הדברים שנאמרו יביא לשינוי דברים לטובת הדוכנים והמפיקים בסופו של דבר כולנו כאן כדי להרוויח את לחמינו בכבוד ואין סיבה שלא נקדם ונעזור אחד לשני למען פרנסה טובה יותר סופ"ש נעים לכולם חן

גיטי123

New member
למה מחקת? הצניעי בהתבטאותך!

די לחסימות שלך תתמודדי בנדה עושה טעות!

אביעד989

New member
גיטי הנכבדה

בנדה /חיה וכול שאר המפיקים עושים טעות עצה לי אלייך 1אולי תיהיה מפיקה 2או שתפרשי מעולם הדוכנים הרי יש לך יושר ראש גדול ופתחי לעצמך מפעל או רשת ואם בכול זאות את מעונינת להמשיך שמרי עצותייך או הרגשתך לך עצמך בלבד. אף פעם לך ולעוד מישתמשת פה בפורום אין אנרגיה חיובית או שלפחות על חלק מהאירועים ממפיק שמתחיל באות א עד ת מבלי ליפגוע בזכויות רק רוע ואנרגיות שלליות אז עצה לי אלייך מנסיון של חיים אל תסגרי לעצמך דלתות הרי אני מכיר אותך ויודע בדיוק את שמך האמיתי ומה מוצרייך בדוכנים אז עד עכשיו לא חשפתי אותך מפני המפיקים ובעלי הדוכנים על מנת שתשכלי ותפסקי אבל בתגובה הבאה שלך אמסור במסר אישי את שמך לכמה מפיקים שידעו וישכילו לדעת מי את באמת הדברים נאמרים פה בצורה פשוטה ומי שלא מתאים לא שישמור את דעותיו לעצמו הרי רוב האירועים שעבדתי כמו אביב 1 [אריק] אשרוד [איריס] כרמיאל[דינה] עיר הנוער [מרב]פסטיבל הצגות ילדים[ארז] עכו [יעל/מרב ועוד ועבדתי יפה טוב תמיד הטעית את שאר הדוכנים [ ומנסיוני האישי אף אחד פה מהפורום לא משבח על מנת שאחרים יעבדו או ילכו לאותו פסטיבל הרי איפה שבאמת טוב יש דממה על חוט ובצדק הרי אם יהיה רעש הרי המפיקים יעמיסו עוד דוכנים ואז הפרנסה תתחלק לעוד 10 דוכנים והאירוע יהיה סביר ולא טוב] אם יש לך בעיה עם מחיר מפיק כתבי חוזה והדברים יהיו ברורים לא הלך לך היתבאסת אל תחזרי לשם יותר או על תעבדי עם אותו איש קשר שאירגן את האירוע אז גטי הפנמי את דבריי וכחי את זה בצורה חיובית ואכפתית אני מאחל לך הרבה בראות והצלחה

למעלה