למכללת שערי משפט בהוד השרון

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifכללי הפורום - רענון

‫כללי הפורום - רענון ‬ 1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון בגוף ההודעה. לחליפין ניתן להכניס מס טלפון לחתימה, הוראות בשורה האדומה למעלה. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. מי שיש לו שגיאות ורבים כאן, שלא יתבישו לכתוב, העיקר זו הכוונה, אף אחד מאיתנו לא מושלם. זה לא פורום עיברית ללא שגיעים. 5. יש כאן פוטנציאל ניהול חדש?, נא לפנות למנהלת תפוז הם ישמחו לפתוח לנ"ל כל פורום שהוא בניהולו. מחפשים מנהלים חדשים לנושאים שונים. 6. מי שסובל בגלל הניהול או ההתנהלות בפורום דוכנים וירידים מוזמן לפנות לפורום אחר, אני חשה לא בטוב כשגורמת למישהו סבל . אנא , מרפאת הכאב היא במקום אחר. 7. אין לעשות אאוטינג לגולשים. 8. מי שיעכיר את האוירה (על פי דעתי) הודעותיו תמחקנה. 9. אין לחזור על הודעות יותר מפעם אחת, אחרת זה יחשב להצפה. 10. מפיקים, יש לשרשר הודעות, הודעות שלא תשורשרנה תמחקנה, ניתן יהיה להכניסן מחדש בשרשור. אני משקיעה ועושה כמיטב יכולתי המוגבלת, צר לי אם אינני מרצה את כולם , חלק נכבד שמרוצה, על פי התגובות, מספק אותי, אי אפשר לרצות את כולם למרות ההשתדלות (ראה-סעיף 6). . מאחלת לכם רק טוב והנאה. גולשי הפורום מוזמנים להשתלב ולספר מהגיגיהם ברוח חיובית ובונה. חיה " דוכנים וירידים"

HayaBee

New member
שוק האיכרים 8.10.10 - מרכז חיפה

בשוק האיכרים מרכז הכרמל חיפה כל יום שישי , יריד אומנים יוצרים ועבודות יד. השוק יתקיים ברחבת האודיטוריום/סינמטק במרכז הכרמל קהל היעד, תושבי חיפה והכרמל. דרושים דוכני איכרים , חקלאים, מוצרים מן הטבע, גבינות, יינות, ליקרים, אומנות וכו' יריד שבועי קבוע בימי שישי בכל יום שישי 9:00 - 15:00 מקבלים דוכן מוצל, מפה. מתחם אומנות - עלות לדוכן אומנים 170 שח מתחם שוק האיכרים - דוכן בשוק האיכרים250 שח כולל הזדרזו מספר המקומות מוגבל!! חיה [email protected] הסכם ישלח במייל והוראות תשלום בכרטיס אשראי , על מנת להבטיח מקומך.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן, שבועי קבוע ג+ו

קניון מרום הממוזג ברמת גן ימים ג' + ו'‬ מוזמנים דוכני אומנים להשתתף ביריד שבועי קבוע בקניון מרום שבשכונת מרום נווה היוקרתית שברמת גן. היריד מתקיים בימין שלישי ושישי מדי שבוע. המקום סגור וממוזג. עלות 150 שח, שולחן אחד בלבד. נא לפנות אלי במייל עם תאור המוצרים ותמונות. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifמאה נשיקות!..

מאה נשיקות!.. בעל, שעובד בחו"ל, כתב מִכתב לאישתו: "אהובתי! אני לא יכול לשלוח לך החודש את משכורתי, לכן, אני שולח לך 100 נשיקות. אַת אוצרי"... בעלך, חיים אישתוֹ ענתה לו: "אהובי שלי! הרבה תודות על 100 הנשיקות. להלן רשימת הוצאות: 1. החלבן הסכים לספק חלב, תמורת 2 נשיקות... 2. החשמלאי הסכים להחליף פיוּז, רק אחרי 7 נשיקות... 3. בעל הבית, בא כל יום, בשביל 2 או 3 נשיקות במקום שכר דירה... 4. בעל המכולת, לא הסכים לנשיקות בלבד, אז נתתי לוֹ, עוד כמה דברים... 5. הוצאות אחרות – 4 נשיקות... אַל תדאג לי, יש לי עוד 35 נשיקות, ואני מקווה, שזה יספיק לי עד סוף החודש. האם עלָי לתכנֵן אותו דבר, גם לחודש הבא? בבקשה תענה לי מהר!.. אוהבת אותך", אישתך, שרה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifלמכללת שערי משפט בהוד השרון

דרושים דוכנים המתאימים לסטודנטים. ליום ראשון ושני 10-11/10/10 התחיבות ליומיים. עלות 250 שח ליומיים. הבטח מקומך, מוגבל לכמות קטנה של דוכנים !!!! חיה

למעלה